Nova godina 2018. - Pefkohori - Hotel Philoxenia Spa

Nova godina 2018. - Pefkohori - Hotel Philoxenia Spa
29.12.2017. - 02.01.2018. (5 dana/ 3 noćenja)
Vodimo Vas na Halkidiki, poluostrvo koje se nalazi jugoistočno od Soluna, drugog po veličini grada u Grčkoj. Halkidiki je prepoznatljivog oblika sa svoja tri poluostrva (Kasandra, Sitonija i Atos/Sveta Gora) koja podsećaju na tri prsta koja prodiru u Egejsko more. Kao najatraktivnije od svih, izabrali smo mesto Pefkohori, jedno od najlepših letovališta na Halkidikiju.

Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, sa pogledom na zaliv Toroneos, na 100 kilometara udaljenosti od Soluna.
Pefkohori, selo borova, okružen borovom šumom po kojoj je i dobio naziv, simbol je prirodne lepote ovog regiona. Dugačka, peščana plaža sa postepenim ulazom u čisto plavo Egejsko more, šetalište duž obale, stari trg, prelepa crkva, uzane uličice, šarolike bašte, pregršt prodavnica, šarmantne taverne i barovi, zadovoljiće i najveće probirljivce letnjih čarolija.

U Pefkohoriju se nalazi i ambulanta, apoteke, super marketi, pošta, butici, pekare, poslastičarnice i svi drugi sadržaji koji Vaš odmor čine komfornim.

Ukoliko Vam dosadi svakodnevno odmaranje na plaži, preporučujemo da u jednoj od lokalnih rent-a-car agencija iznajmite skuter ili automobil, i krenete u otkrivanje netaknutih prirodnih uvala, Glarokavos, Xenia Beach ili Golden Beach… Takođe, ako ste avanturistički tip na plaži možete probati jedan ili sve vodene sportove!

Hotel Philoxenia Spa
Philoxenia Spa Hotel se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od plaže. " Philoxenia" znači gostoprimstvo,
i baš to je ono što ovde možete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlična lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učiniće da se osećate kao kod kuće i iznova ovde vraćate. Hotelski smeštaj je na bazi: polupansiona (doručak i večera - švedski sto) ili All inclusive usluge.

Poseduje: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe i četvorokrevetne suit-ove (apartmane).
Sve sobe i suit-ovi poseduju, bez naknadne doplate - uračunato u cenu smeštaja:
- kupatilo
- frižider
- klimu
- TV
- telefon
- fen za kosu
- balkon ili terasu
- wireless

Program putovanja:
29.12.2017. petak
Polazak iz Beograda i Niša u večernjim satima. Noćna vožnja do Grčke sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
30.12.2017. subota
Dolazak u Solun u ranim jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Mogućnost fakultativnog odlaska u tržni centar Cosmos u dogovoru sa vodičem. Nastavak puta u Pefkohori. Smeštaj u hotel Philoxenia Spa*** . Noćenje.
31.12.2017. nedelja
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Šetnja u Pefkohoriju i upoznavanje sa sadržajem hotela Philoxenia Spa***. Pripremu za odlazak na doček Nove godine. (Fakultativno doček u hotelu Philoxenia Spa*** : živa muzika – svečana večera – buffet – neograničeno piće: vino, sokvi, pivo)
01.01.2018. ponedeljak
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Korišćenje sadržaja hotela: teretana i spa programa u spa centru u hotelu. Mogućnost fakultativnog izleta u dogovoru sa predstavnikom u hotelu. Noćenje.
02.01.2018. utorak
Doručak. Napuštanje hotela. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- smeštaj hotelu Philoxenia Spa*** u Pefkohoriju, na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama, kao i u 1/4 suit-family sobama, TWC, klima, TV, frižider
- prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio/video opremljenosti) na relaciji po programu.
- razgledanje Soluna
- troškovi organizacije i vođenja programa

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
- individualni troškovi putnika
- novogodišnji doček u hotelu, cena po osobi 35 € uključuje: živu muzika - svečanu večeru - buffet - neograničeno piće: vino, sokvi, pivo.

Uslovi plaćanja:
Prijava putovanja (rezervacija) podrazumeva uplatu od 30% od cene aranžmana, ostatak može biti 10 dana do polaska. Cene aranžmana su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan placanja, obracunato po prodajnom kursu poslovne banke agencije Philoxenia travel.

Važna napomena: za goste koji koriste sopstveni prevoz, broj dana boravka u hotelu- po izboru.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Philoxenia Travel, licenca OTP 356/2010

Philoxenia Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3240 388
  +381 11 3241 759
  +381 63 15 64 333
 • Adresa:
 • Bulevar kralja Aleksandra 44, Beograd

  Poslovnice:
  Kralja Aleksandra 12 / I sprat, TC Pariski magazin, Novi Sad
  tel/fax: +381 21 4722 144
 • Website:
 • www.philoxeniatravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije