Apartmani Elia

Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
Apartmani Elia
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+2po osobi11 danastudionajamprevoz autobusomdetaljnije
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje, u sobi 1/2+2 studio prizemlje ter. tv h kl št. 1 , wi-fi, organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika, korišćenje klima uredjaja , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 2 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Važno - polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Smešteno je u kristalno čistom Toronskom zalivu, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.
Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima.
Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika. Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Ovo mesto je pravi mali raj. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.
Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor: hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi. Pefkohori je udaljen oko 100 km od Soluna i solunskog aerodroma. Nekoliko autobusa dnevno vozi do Soluna, a put traje oko dva sata. Mesto Pefkohori je kroz istoriju bilo više puta spaljivano od strane pirata.

Apartman Elia 3*
Lokacija: Pefkohori, centar, iznad kružnog toka.GPS 39.987386, 23.614463
Plaža: 250 m pešačkom ulicom od kružnog toka, peščana.
Bazen: Ne.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu. Nije dozvoljeno korišćenje klima uređaja kada niste u Studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno.Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: U ulicama oko vile.

Opis soba: 1/2+2 Studio: dva standardna ležaja od kojih jedan ležaj ima dodatni dušek koji se izvlači ispod ležaja (dimenzija 90x190) i manji kauč na razvlačenje, ili tri standardna ležaja od kojih jedan ležaj ima dodatni dušek koji se izvlači ispod ležaja, klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle (bez rerne), frižider, posuđe i escajg za 4 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Terasa. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 4.

Ostalo: Smeštaj u vili je u studijima, sa TV-om i klima uređajima, u prizemlju i na prvom spratu. Čista posteljina i peškiri na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.
Aranžman obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Pefkohori - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnogodmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu štetu nastalu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja