Aparthotel Petridis

Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Aparthotel Petridis
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje,u sobi 1/2+1 studio i sprat b/t tv h kl št. 105 , spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena (do popunjenosti), organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika, korišćenje klima uredjaja , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 1 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Pefkohori
Pefkohori, što u prevodu znači borovo selo, glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Smešteno je ukristalno čistom Toronskom zalivu, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.
Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama ibarovima.
Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika. Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnimplažama. Ovo mesto je pravi mali raj. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.
Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor: hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarkete, ekskluzivneradnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite zasportove na vodi.
Info: Pefkohori je udaljen oko 100 km od Soluna i solunskog aerodroma. Nekoliko autobusa dnevno vozi do Soluna, a put traje oko dvasata. Mesto Pefkohori je kroz istoriju bilo više puta spaljivano od strane pirata.

Aparthotel Petridis 3*
Lokacija: Pefkohori, 250 m od centra.GPS 39.988037, 23.609737
Plaža: 300 m, peščana.
Bazen: Spoljašnji bazen sa slatkom vodom, otvoren od 08:30 do 20:30
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu od 29.6. do 29.8. u ostalom periodu 3 EUR po danu po studiju (plaća na licu mesta). Nije dozvoljeno korišćenje klima uređaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi uz doplatu 1 EUR dnevno po studiju / apartmanu (doplata na licu mesta). Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: U ulicama oko hotela.

Opis soba:
1/2+1 Studio: Jedan francuski i 1 standardni ležaj (francuskije dimenzija 140x190, a standardni 90x190 cm), klima uređaj, TV.Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle (bez rerne), frižider, posuđe i escajgza 3 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Terasa. Minimalan broj osobakoje placaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 3.
1/4 App: Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem (dimenzija140 x 190) i prostorija u kojoj je kuhinja (mali šporet sa 2 ringle, frižider, posuđe i escajg za 4 osobe) sa dva standardna ležaja (dimenzija90 x 190), sa TV-om i klima uređajem. Kupatilo sa tuš kadom., terasa. Minimalan broj osoba koje placaju punu cenu: 4. Maksimalan broj osoba: 4.

Ostalo:
Smeštaj u vili je u studijima i apartmanima, sa TV-om i klima uređajima, na prvom i drugom spratu. Čista posteljina i peškiri na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju.

Paketna cena obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd - Pefkohori - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinaciji

Koristi uz doplatu: wi-fi

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnogodmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu štetu nastalu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije