Vila Philoxenia Plaza

Vila Philoxenia Plaza
Cene u tabeli su izražene u evrima po studiju ili apartmanu na bazi najma za 10 noćenja

Dinarski deo aranzmana (po jedinici): STD 1/2: 2000 rsd, STD 1/3: 3.000 rsd, APP 1/4-5: 4.000 rsd

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos, a udaljen je od Soluna 107 km. Kombinacija zelenila, mirisa borovine i tirkizno plave boje Egejskog mora će, svakako, doprineti da vaš odmor bude kao iz snova. Osim toga, Pefkohori krase i prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža, osvetljeno šetalište pored mora, koje će već sa prvim večernim satima potpuno promeniti izgled. Tada postaje centar svih zbivanja, a tome doprinose i brojne taverne, riblji restorani, picerije i barovi.

Vile Philoxenia Plaza
Vila se nalazi na ulasku u Pefkohori (kod Mola) na 50 m od plaže, pripada depadansu hotela Philoxenia Spa Hotela i kompletno je renovirana 2011 godine. Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima kao i 1/4-5 apartmanima koji su opremljeni čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom (wc), terasom, tv-om, wi fi-jem (uključen u cenu), peškirima i klima uređajem (uključeno u cenu). Gostima su na raspolaganju bazen i dvorište sa ležaljkama, igralište za decu kao i ostali sadržaji Philoxenia Spa Hotela. Zajedničke prostorije se čiste svaki dan. Posteljina i peškiri su predvidjeni za zamenu svaki peti dan. Za goste koji napuste sobe u prizemlju hotela Philoxenia na raspolaganju je zajednički prostor sa garniturama za sedenje i odlaganje prtljaga sa toaletom. U sklopu hotela radi restoran sa ishranom na bazi švedskog stola. Usluga ishrane je dostupna uz doplatu.

Program putovanja:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli.
1.dan – iz Beograda – u dogovoreno vreme u večernjim časovima .
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Okupljanje putnika oko 16:00 - 17:00 iz Pefkohorija. Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Aranžman obuhvata:
Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu po tabeli, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,troškove organizacije i vođstvo puta.

Aranžman ne obuhvata:
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Pefkohori–Beograd
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

Doplate i popusti:
- Obavezan broj plativih osoba naveden je u tabeli!!!
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 35 € na cenu ugovorenog aranžmana.
- Doplata za polupansion iznosi 120 € po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera - meni) – Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam/noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate.
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
- na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god ;
- platnim karticama ;
- putem administrativne zabrane (20% u gotovini na ime rezervacije, ostatak od 80 % na adiministrativnu zabranu zaključno sa 25.12.2018 - nema popusta i nema uvećanja dela koji se deli na rate administrativnom zabranom).

Autobuski prevoz:
Cena autobuske karte je 60 €/ 50 € ( za osobe do 12 god.) U jednom pravcu cena karte je 35 €. Doplata za polazak iz Valjeva- 10 €, iz Novog Sada - parking kod “Lokomotive” - 15 €.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme i mesto polaska autobusa!!!

Napomene:
Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
Molimo da preuzmete dodatne detaljne napomene u elektronskoj ili štampanoj formi prilikom rezervacije aranžmana.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude