prethodna
Vila Marija
Vila Marija
sledeća
Vila Partenis Pefkohori
Vila Partenis Pefkohori

Vila Partenis

Vila Partenis
10% popusta za uplate do 30.07.2018.

Cena aranžmana za 11 dana/10 noćenja: 7.990, 00 din. + devizni deo iz tabele u eur po App/studiju + troškovi rezervacije 300, 00 din.

Cena aranžmana za 16 dana/15 noćenja: 11.490, 00 din. + devizni deo iz tabele u eur po App/studiju + troškovi rezervacije 300, 00 din.

Boravišna taksa: plaća se u agenciji, 0.50 Eur dnevno, po studiu/apartmanu
Pefkohori
Nalazi se na Halkidikiju, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, udaljen od Soluna 107 km. Pefkohori je poznato grčko letovalište i prepoznatljivo je po dugoj peščanoj plaži i borovoj šumi. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči " pefko" što u prevodu znači borovina.
Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja. Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za Vaš odmor: luksuzno opremljene hotele, brojne taverne, picerije, kafiće, diskoteke, butike... Pefkohori je poznat i po izuzetno atraktivnom noćnom životu za mlade.

Vila Partenis
Lokacija: Na samom ulazu u Pefkohori, u neposrednoj blizini centra, pored Masutis velikog supermarketa i preko puta Marinopoulos-a, udaljena 150 m od najlepšeg dela plaže. Vila nema sopstveni parking.
Sadržaj: Dvorište sa puno zelenila, cveća, dva tuša i veliki zidani roštilj, koji su gostima na raspolaganju.
Apartmani: Trokrevetni i četvorokrevetni apartmani imaju opremljenu kuhinju sa aspiratorom, spavaću sobu sa dva ili tri ležaja, kupatilo (sa peškirima), veliku terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (doplata na licu mesta), wireless internet, SAT TV (emituje se i RTS). U kuhinji se nalazi ležaj na izvlačenje, dimenzije ležaja su 190 x 80 cm, a kada se rasklopi pretvara se u ležaj dimenzija 190 x 120 cm.

Program putovanja, autobuski prevoz:
1. dan
Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele, iz Beograda oko 17h (mesto polaska je blok 70A, iz ulice Dr. Agostina Neta na Novom Beogradu, u delu ulice od Delta City-ja i Tehnomanije ka reci Savi). Vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman posle 14h (po lokalnom vremenu);
2-12/17.dan
Boravak u studiu ili apartmanu na bazi najma; Napuštanje studia i apartmana poslednjeg dana smene do 9h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli ili SMS porukom).
13/18.dan
Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora; Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja, sopstveni prevoz:
1. dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman posle 14h;
1. - 11./16. dan
Boravak u studiu ili apartmanu;
11./16. dan
Napuštanje studia ili apartmana do 9h.

Cena aranžmana obuhvata:
- 11 dana/10 noćenja ili 16 dana/15 noćenja u izabranom app/studiu
- Pratioca grupe i organizaciju putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje prema važećoj tarifi Dunav osiguranja.
- Autobuski prevoz po ceni iz tabele
- Boravišnu taksu po ceni iz tabele
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika
Doplata za klimu:
- 5 eur po danu

Način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.
- Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15. novembra 2018. godine,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Cena prevoza:
- Povratna karta: odrasli - 60 eur, deca do 12 god. starosti - 50 eur
- Karta u jednom pravcu:odrasli - 40 eur, deca do 12 god. starosti 40 eur
- Doplate: za polazak iz Novog Sada (parking Mc Donalds-a, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomića) i Zrenjanina (OMW pumpa kod glavne autobuske stanice) 1.950 din;
- iz Kikinde (Dr Zorana Đinđića 19, ispred agencije Banat Tours) 2.550 din.
- Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu
- Popusti: za polazak iz Niša - 500 din.

Prevoz:
- Vreme i mesto polaska su podložni promenama!
Sve polaske organizovan je prevoz autobusima visoke turističke klase (klima uređaj, video i audio oprema. Toalet nije u upotrebi);
- Deca moraju imati svoje sedište u autobusu;
- Tokom vožnje autobusom: pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putnika;
- Raspored sedenja u autobusu određuje agencija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Postoji mogućnost doplate za prvih pet redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi “dabl-deker”-a, po ceni iz tabele.
- Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli; Agencija određuje mesta za pauze i njihove dužine; Organizator nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na raspored prelaska autobusa na graničnim prelazima;
- Ukoliko dođe do povećanja cene goriva, putarina, organizator zadržava pravo na promenu cene prevoza, za neuplaćeni deo aranžmana! Polazak iz Novog Sada je garantovan bez obzira na broj prijavljenih putnika.
- Za polaske (transfere) iz Kikinde i Zrenjanina minimalan br. putnika je 2 (tj. 2 pune cene).
- Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Polasci iz Niša su garantovani.
- U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais. Putanja transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer su isključivo u nadležnosti agencije
- Način transfera i putanja ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da transfer obavlja drugim /manjim vozilom (po potrebi agencije) od među stanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 min.) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
- Putnici za/iz Pefkohorija, putuju preko Polihrona i Haniotija, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja putnika. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela na Kasandri.
- Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
- Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.

Važne informacije:
Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili studija, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Gosti ulaze u očišćeni studio/apartman i dužni su da tokom boravka sami vode računa o higijeni, iznošenju smeća, kao i da strogo poštuju kućni red. Smeštajne jedinice nisu opremljene sredstvima za higijenu. Ulazak u studio/apartman je na dan
dolaska posle 14h, a napuštanje istih poslednjeg dana boravka do 9h. po grčkom vremenu. Obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga do polaska autobusa. Broj telefona predstavnika na lokaciji biće dostupan putnicima u trenutku izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Napomena za vizni režim:
Za putnike koji imaju biometriski pasoš nije potrebna grčka šengen viza. Organizator putovanja nije
ovlašćen i ne ceni valjanost putnih I drugih isprava. Strani državljani u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koje putuju i kroz koje prolaze. Prepručuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji wwww.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koje putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU I putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti busu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.

Opis vila: na prodajnom mestu ili na našoj internet prezentaciji www.mladostturist.rs.
Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TP Mladost Turist AD.Organizator putovanja TP Mladost Turist a.d. poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300056415 sa periodom važenja 25.01.2017. do 25.01.2018. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava