Vila Andromeda

Vila Andromeda

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Posebni popusti za rane uplate koji važe samo za smene od 04.06.2015. - 12.09.2015.:
- Uplate u celosti do 15. januara 2015. 22% na smeštaj
- Uplate akontacije 40% do 15.01.2015., a ostatak najkasnije do 01.05.2015. 16% na smeštaj
Cena aranžmana (apartmanski smeštaj *10 noćenja / 11 dana ili 15 noćenja / 16 dana) po apartmanu / studiu:

Pefkohori - poznato grčko letovalište, na severoistočnoj obali Kasandre, prvog prsta poluostrva Halkidiki udaljeno oko 120 km od Soluna. Mesto je okruženo borovom šumom po kojoj je i dobio naziv, simbol je prirodne lepote ovog regiona. Dugačka, peščana plaža sa postepenim ulazom u čisto plavo Egejsko more, šetalište duž obale, stari trg, prelepa crkva, uzane uličice, šarolike bašte, pregršt prodavnica, mnogobrojne taverne, barovi i poslastičarnice... pružaju mogućnost za prijatan letnji odmor. Osim toga, iz Pefkohoria je moguće napraviti čitav niz izuzetno atraktivnih izleta. večna planina Olimp, čudesni manastiri Meteora, krstarenje uz obalu Svete Gore, obilazak severne grčke prestonice Soluna...Svi sadržaji ovog letovališta predstavljaju idealnu kombinaciju mirnog odmora i dobrog provoda.

Program putovanja autobusom:
1. dan Prema datumima navedenim u tabeli, sastanak putnika je u večernjim satima na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom /Evzoni/
2. dan Pefkohori. Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovalište je predvidjen oko 09 h (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim jedinicama je od 14 h. Slobodno vreme. Noćenje.
3. - 11. ili 16. dan. Pefkohori. Boravak na bazi najma studija / apartmana. Slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja i fakultativne izlete. Noćenje.
12. ili 17. dan Pefkohori - Beograd. Napuštanje smeštajnih jedinica do 09 h. Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju koji je predvidjen za popodnevne sate (oko 17 h). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor
13. dan ili 18. dan Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (osim u slučaju više sile).

Vila Andromeda (I kat. po lok. kategorizaciji) smeštena u mirnom delu Pefkohoria na malom uzvišenju iznad crkve, ispod hotela Atrium. Od centra je udaljena oko 200 m. Udaljenost od plaže je oko 450m.
U sklopu vile „Andromeda Ioannis“ pruža Vam se mogućnost da koristite sledeće:
- Dva bazena / veliki i mali za decu /
- Ležaljke i suncobrani pored bazena * korišćenje besplatno
- Sauna /uz doplatu od eur 5 za 2h korišćenja/
- „Enjoy pool bar“ samo za goste vile (veliki izbor pića, sokova i kafe po najpovoljnijim cenama)
- Roštilj (korišćenje besplatno ali meso i ćumur sami obezbedjujete)
- Sef na recepciji,
- Parking * besplatno
- Fakultativni izleti kombijem po najpovoljnijim cenama...
- Svakodnevni transferi od vile do gradske plaže i obratno (više puta u toku dana) - besplatno
U sastavu vile su tri studia tipa 2 + 1, jedan apartman tipa 2 + 1, kao i 11 apartmana tipa 2 + 2.
Sadržaj studia: tri ležaja (kauč + 2 standardna ležaja), kuhinjski deo (frižider, šporet, kompletno posudje) sa trpezarijom, klima uredjaj (korišćenje uključeno u cenu), TV sa nekim srpskim kanalima, kupatilo (tuš/WC) i prostrana terasa. Smeštaj je predvidjen za najviše 3 odrasle osobe.
Sadržaj apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, dnevni boravak u kojem je dvosed, trpezarija, kuhinjski deo (frižider, šporet, kompletno posudje), klima uredjaj (korišćenje uključeno u cenu), TV sa nekim srpskim kanalima, kupatilo (tuš/WC) i prostrana terasa. Dva apartmana su po površini veći od ostalih (comfort) i imaju dve terase, kao i pogled na more. Smeštaj je predvidjen za najviše četiri odrasle osobe.

Korišćenje klima uredjaja je uračunato u cenu!

Popusti i doplate:
- Smeštaj u studiu 2+1 kao 1/1: popust 20%
- Mogućnost doplate za polupansion u restoranu u blizini vile po ceni od eur 9,90 dnevno za odrasle a deca do 7 godina imaju popust 20%

U cenu aranžmana uračunato je:
- smeštaj u izabranom studiu/apartmanu na bazi najma za 10 ili 15 noćenja (najam uključuje troškove električne energije, tople/hladne vode i korišćenje inventara),
- usluge predstavnika agencije u mestu boravka,
- troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- autobuski prevoz,
- medjunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- fakultativni izleti i
- individualni troškovi.

Autobuski prevoz - povratna karta:
- Odrasli:eur 59 po osobi
- Dete 0 - 12 g.eur 39 po osobi
Jedan pravac:
- eur 40 po osobi
- Polazak iz Novog Sada uz doplatu eur 10 po osobi (minimum 10 osoba)
- Polazak iz Niša - cena se umanjuje za eur 5 po osobi.
- Autobusi su turističke kategorije (klima, audio/video oprema)

Fakultativni izleti:
1. Vožnja do plaža: La Rocca, Golden Beach i Xenia
2. Razgledanje poluostrva Kasandra
3. Razgledanje Afitosa i odlazak do supermarketa Lidl
4. Celodnevni izlet u Solun - razgledanje grada sa šopingom
5. Odlazak na vidikovac Akritas Ev Zin i poseta vinariji
6. Krstarenje brodom po zalivu Toroneos
Napomena: Za fakultativne izlete od r.br. 1 - 5 neophodan je minimum 4 prijavljena putnika.

Uslovi plaćanja:
- Cene u tabelama su izražene u eur i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke agencije. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa obračunava se ekvivalent u eur i ostatak duga se iskazuje u eur.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, Agencija zadržava pravo korekcije cena.
- Organizator zadržava pravo da putem last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od navedenih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Način plaćanja:
- Uplata u celosti: Akontacija 40% ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do pune cene aranžmana se uplaćuje najkasnije 14 dana pre početka korišćenja usluga za korisnike autobuskog prevoza, a najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga za putnike koji koriste sopstveni prevoz ili u trenutku preuzimanja vaučera.
- Uplata na rate: Akontacija 40% ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a za ostatak se deponuju čekovi gradjana sa ispisanim datumima realizacije zaključno do 15. Novembra 2015. godine uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- Platne kartice

Napomena za smeštaj:
- Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Pojedini standardi u objektima se razlikuju od naših (način izgradnje, instalacije, kapacitet istovremenog korišćenja tople vode, širina kreveta - "grčki standard") na šta Organizator nije mogao imati uticaja. Korišćenje apartmana / studia počinje od 14:00 h prvog dana, a iste je neophodno napustiti poslednjeg dana najkasnije do 09:00 h. Po ulasku u apartman/studio gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Čistoću u apartmanima za vreme boravka održavaju sami korisnici. Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri, sapun i toalet papir. U slučaju lomova ili oštećenja inventara, gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pričinio. Gosti su dužni da ostave apartman / studio u stanju u kojem su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno smeće i ceo inventar na broju).

- Autobuski prevoz se organizuje za minimum 30 prijavljenih putnika.
- U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da autobuski prevoz organizuje preko drugog Organizatora ili otkaže putovanje i o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre polaska.

Napomena:
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu - biometrijski pasoš. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošem da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
- U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredvidjenih okolnosti na koje Organizator putovanja ne može uticati, Organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.
- Maloletni putnici koji putuju samostalno ili sa pratiocima: Za izlazak iz R Srbije neophodna je saglasnost oba roditelja (ili roditelja koji ne putuje sa maloletnim putnikom) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem (overena u Sudu ili u Opštini)
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije