prethodna
Apartments Apanemia
Apartments Apanemia
sledeća
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace

Hotel Alia Palace

Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace
Hotel Alia Palace

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

ONLINE REZERVACIJA HOTELA I PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA.

VIŠE INFORMACIJA NA hoteli.aquatravel.rs
Grčka
Zemlja bogova i boginja, mitova i legendi, postojbina mnogih nauka, otadžbina najvećih umova Starog veka, kolevka olimpijskih nadmetanja… i najbolja moguća ponuda za vaš odmor… Grčka je najbolja kombinacija starog i novog, drevnih spomenika kao svedočanstva burne istorije o mnogim zbivnjima u drevnoj Heladi... Ona je kao cvet iskopan iz zemlje, cvet malo okrnjen, ali lep i večit zbog svoje starosti i lepote uklesane u kamenu...

Halkidiki
Veliko zeleno poluostrvo stotinu kilometara jugoistočno od Soluna. Karakterišu ga tri prsta: Kasandra, Sitonija, Atos. Dočaravaju najlepši sklad raskošne prirode u području Egejskog mora. Poluostrvo Halkidiki čini prelepa obala dužine 500 km.

Pefkohori
Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra, udaljeno samo 105 km od Soluna. Klima je izuzetno prijatna. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, ribarnica kao i mini pijaca zadovoljiće svačiji ukus i potrebe.

Hotel Alia Palace 5*
Hotel se nalazi iznad Pefkohorija, na samo nekolioko minuta hoda od centra. Pogled sa prirodne terase hotela na more i panoramu grada je veličanstven i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Alia Palace je hotel moderne arhitekture i izvanrednih prostornih rešenja.
Svaka soba hotela Alia Palace je lepo dizajnirana, kupatila su mermerna, terase ili balkoni sa biranim ogradama i drvenim nameštajem. Svaka soba ima balkon, fen, internet, frižider, sef SAT TV, telefon, krevetac za bebe na zahtev.
Hotel poseduje: recepciju /24h/ restoran/a la cart/, klimu, bar, trafiku, menjačnicu, baštu, internet, jacuzzi, servis za pranje veša, mini market, parking. Za decu postoje baby stolice i dečiji bazen.U baru hotela nekoliko puta nedeljno održava se uživo program za sve goste. Ukoliko ste ljubitelj sporta možete odigratiodbojku na plaži ili iznajmiti bicikl u hotelu. Takođe možete odigrati partiju bilijara ili tenisa a zatim se osvežiti u hotelskom otvorenom bazenu.
www.alia-palace.com

Aqua Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3233 652
  +381 11 3347 038
  +381 60 32 33 652
 • Adresa:
 • Beogradska 46. stan 2, Beograd
 • Website:
 • https://www.aquatravel.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja