Aparthotel Paraktio - predsezona

Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona
Aparthotel Paraktio - predsezona

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Halkidiki je poluostrvo u severnoj Grčkoj, poznato po svom neobičnom obliku koji podseća na Poseidonov trozubac. Predstavlja jednu od prefektura Grčke, i na severu se graniči sa oblašću Soluna, drugog po veličinu grada u Grčkoj. Na jugu, istoku i zapadu okruženo je Egejskim morem.
Veliko poluostrvo grana se na tri manja - Kasandru, Sitoniju i Atos, poznatiji kao Sveta Gora (nezavisna monaška pokrajina). Naziv Halkidiki potiče od grčkog grada Halkide odakle su došli prvi stanovnici poluostrva sredinom 7. veka pre nove ere. Važnu ulogu u geografskim nazivima Halkidikija imala je grčka mitologija.
Mitovi kažu da je za vreme borbe giganata i bogova, gigant Atos bacio na bogove stenu, koja danas predstavlja istoimenu planinu. Sitonija, drugi prst Halkidikija, naziv je dobila po Sitonu, sinu boga mora Posejdona. Blizina Soluna, prelepo kristalno čisto more, duge peščane plaže i osećaj kao kod kuće je ono što privlači naše turiste.

Nea Kalikratia je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, na 40 km jugoistočno od Soluna, sa kojim je povezana redovnom gradskom linijom. Ovo mesto je počelo sa izgradnjom 1922. godine od strane izbeglica iz Male Azije, a danas je to turističko i vinogradarsko mesto. Ima brojne prodavnice, picerije, kafiće i taverne, tri velike diskoteke: jedna u gradu (Menta) i dve na periferiji (Šesto Čulo i Opera Haus), zabavni park na vodi, dom zdravlja, …Duž celog mesta proteže se duga, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i tuševima.

Aparthotel Paraktio (na obali) se nalazi u mirnom delu Nea Kalikratije, uz uvalu i peščanu plažu. Udaljen od centra mesta 1200 metara, i oko 1000 metara od malog aqua parka sa mnoštvom restorana, taverni i diskoteka. U neposrednoj blizini je i popularni mega market Lidl. Idealno mesto za porodičan odmor i turiste sa sopstvenim prevozom.
Kompleks se sastoji od recepcije, lobby bara, mini marketa, 4 zgrade sa po 8 studio apartmana, velikog dvorišta punog zelenila u kojem se nalazi zidani roštilj, tuševi, atrijum...
U našoj ponudi su studio apartmani koji se nalaze najbliže zgradi recepcije i iz kojih se pruža predivan pogled na more i okolinu. Sastoje se od prostorije na čijem se ulazu nalazi mini kuhinja (frižider, ugrađeni rešo sa dve ringle, sudopera) opremljene potrebnim posuđem, kupatila (TWC), francuskog i standardnog ležaja, ormana, toaletnog stočića, TV-a, klime.

Program putovanja:
1. dan: Sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Putovanje auto putem Beograd - Niš - Leskovac sa povremenim pauzama. Pauza u motelu Predejane. Nastavak putovanja preko Makedonije sa zaustavljanjem na granicama. Noćna vožnja.

2. dan: Nea Kalikratia, Nea Flogita, Polihrono - dolazak u jutarnjim satima. Smeštaj (ulazak u izabrane apartmane od 14:00 časova).

2 do 11. dan: Boravak na bazi izabrane usluge.

12. dan: U zavisnosti od trajanja uplaćenog aranžmana, skupljanje putnika u dogovoreno vreme u popodnevnim časovima. Apartmani i studija se napuštaju do 09:00 časova ujutru. Noćna vožnja kroz Makedoniju i Srbiju u povratku istim putem.

13. dan: Dolazak u mesto odredišta u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
• prevoz
• smeštaj na bazi usluge iz cenovnika
• usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim prevozom)
• usluge predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
• obavezno putno i zdravstveno osiguranje (obezbeđuje agencija)
• usluge viziranja (za putnike koji putuju autobuskim prevozom agencija posreduje uz naplatu nadoknade u visini od 10 € po osobi). Putnici koji putuju u sopstvenoj organizaciji sami apliciraju za vizu po cenovniku konzulata Republike Grčke
• individualne troškove
• troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja

Osiguranje:
Agencija obezbeđuje obavezno zdravstveno osiguranje po sledećim cenama i uslovima:
• 42, 00 dinara po danu boravka u Grčkoj za osobe starosti do 18 godina
• 83, 00 dinara po danu boravka u Grčkoj za osobe starosti do 70 godina
• 158, 00 dinara po danu boravka u Grčkoj za osobe starije od 70 godina

Autobuski prevoz:
Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom. Polazak iz Beograda dan uoči početka smene u 18:00 h sa parkinga Sava Centra (savska strana). Povratak iz Polihrona poslednjeg dana smene u poslepodnevnim satima.
Svi polasci su dan ranije od datuma u tabelama. Dan pred polazak proveriti u agenciji da li je promenjeno vreme polaska.
Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika.

Uslovi i način plaćanja:
• Sve cene iz tabela izražene su u EUR-ima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Komercijalne banke na dan plaćanja.
• Prilikom rezervacije plaća se 30 % od ukupne vrednosti aranžmana. Ostatak se mora isplatiti najkasnije 10 dana pre polaska.
• Putnici koji koriste sopstveni prevoz moraju isplatiti ukupnu vrednost aranžmana pre preuzimanja voucher-a i potvrde rezervacije za potrebe individualnog viziranja pasoša.
• Plaćanje aranžmana na rate moguće je uz poseban dogovor sa agencijom o uslovima otplate.
• Aranžman se može platiti i platnim karticama: Yuba, Dina, Visa

Ostale napomene:
• U odabrani apartman/studio (prvoga dana po dolasku) se može ući posle 14, 00 časova (lokalno vreme), a poslednjeg dana boravka gosti su obavezni da napuste apartman do 09, 00 časova (lokalno vreme) kako bi se isti spremio za dolazak sledećih gostiju.
• Gosti sami odžavaju higijenu u apartmanima tokom boravka, a posteljina se menja na 5 dana.

Rok za prijavu i dostavu dokumentacije za vizu je 15 dana pre početka aranžmana.
Minimalni broj putnika za realizaciju prevoza je 35 putnika u autobusu.
Rok za obaveštavanje putnika o eventualnom otkazu zbog nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre polaska.
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti