Apartmani Aristotelis

Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
Apartmani Aristotelis
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
4za smeštaj11 danaapartmannajambez prevozadetaljnije
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Popust 10% na devizni deo za rezervacije do 05.04.2019.

Popust 18% za celokupne uplate do 05.04.2019.

Cena u eur po apartmanu (10 noćenja) bez prevoza +dinarski deo po smeni 9.990, 00 dinara

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (ne važe za doplate)

Upotreba klime je bez doplate.
Halkidiki - bujna vegetacija, prelepe plaže, kristalno čisto more i prijatna klima čine poluostrvo Halkidiki jednim od najatraktivnijih i najpoznatijih turističkih destinacija u Grčkoj. Nalazi se u severnom delu Grčke, u blizini Soluna. Sastoji se od tri „prsta“ - Kasandra, Sitonija i Atos. Preporuka je da se obiđe vodeni park koji je najvedi u severnom delu Grčke, kao i obilazak brodom tredeg „prsta“ Atosa, na kojem se nalaze Sveta Gora i poznati pravoslavni manastiri.

Nea Flogita - nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Halkidiki, na oko 50 km od Soluna i na 10 km od Nea Mudanje.Predivne plaze sa sitnim peskom i kristalno čistom vodom čine ovo mesto veoma popularnim.U centru gradida se nalazi park sa fontanom, kao i crkva Sv. Djordja koji je zastitnik Nea Flogite

Apartmani Aristotelis
Lokacija: Na 50 kilometara od Soluna, u mirnom delu Nea Flogite udaljen od plaže 4 minuta laganog hoda (oko 200 metara) Objekat u svom sastavu ima ukupno osam duplex apartmana sa dve spavaće sobe za smeštaj dve do šest osoba. Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu objekta. U objektu je raspoloživ i besplatan WiFi internet signal. Promena posteljine i peškira na svakih 5 dana boravka. Svi apartmani su isti i sadrže veliki dnevni boravak sa trpezarijskim i kuhinjskim delom, kupatilo, velike terase, dve spavaće sobe. Takođe, u okviru dnevnog boravka je i TV. Svi apartmani su klimatizovani (klima uređaj uključen je u cenu najma) i imaju velike, prostrane, terase na kojima se nalazi set za sedenje (sto i stolice za predviđeni broj osoba). Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima uređaj: Upotreba klima uređaja je bez doplate.

Program putovanja:
1.dan - Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednji dan: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku. Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.

Cena aranžmana obuhvata:
- najam izabranog smeštaja na bazi 10 nodenja

Popusti i doplate:
- međunarodno zdravstveno osiguranje. Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja.
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- autobuski prevoz
- Boravišna taksa u Grčkoj
- Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se napladuje po smeštajnoj jedinici. Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0, 5 € dnevno; Hoteli 3* - 1, 5 € dnevno; Hoteli 4* - 3 € dnevno; Hoteli 5* - 4 € dnevno.

Cena autobuskog prevoza Beograd-Halkidiki:
- Povratna karta - 60 € / deca (do 2004. godišta) - 45 €
- Jedan pravac - 40€ / deca (do 2004. godišta) - 35 €

Napomene u vezi prevoza:
Prevoz je organizovan turističkim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajudi u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik de prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Mogud ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd - Preševo. Takođe je mogud ulazak putnika u gradovima do 20 km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. Predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje.

Napomene u vezi smeštaja:
Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u apartman gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Za vreme boravka u apartmanu gosti održavaju higijenu i izbacuju otpatke sami. U slučaju lomova ili oštedenja inventara gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pričinio. Gosti su dužni da ostave apartman u stanju u kom su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno smede i ceo inventar na broju).

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude