prethodna
Hotel Theophano Imperial Palace
Hotel Theophano Imperial Palace

Vila J and J

Vila J and J
Vila J and J
Vila J and J
Vila J and J
Vila J and J
Vila J and J
Vila J and J
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Ukoliko je Vila J& J Vaš izbor i želite da se raspitate o dostupnosti smeštaja, možete to uraditi u svega par koraka klikom na dugme Provera dostupnosti i dobićete odgovor u roku od jednog radnog dana holiday.rs/destinacija/vila-jj-kalithea/
Kalitea
Kosmopolitsko letovalište na poluostrvu Kasandra, Halkidiki. Borove šume, kristalno čisto more, brojni turistički objekti i fantastičan noćni provod su samo neki od razloga zašto se veliki broj turista opredeljuje da letuje u Kalitei. Tu se nalazi i veliki broj arheoloških iskopina od velikog istorijskog značaja. Treba spomenuti svetilište u čast Dionisa i Nimfi iz VIII veka, dorski hram posvećen Zevsu iz IV veka, svetilište posvećeno Demetrii Apolonu itd. Kalitea je udaljena od Soluna oko 90 kilometara i njena lokacija omogućuje veliki broj zanimljivih ekskurzija.

Vila J& J
Vila J& J Kalitea se nalazi u neposrednoj blizini centra Kalitee, na oko 400m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvo/trokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji sadrže kuhinju, kupatilo, deo za spavanje sa dva ili tri kreveta i terasu. Apartmani poseduju još i odvojenu spavaću sobu sa tri kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu 14.06-07.09). Veličina studija je cca 20m² + terasa, a apartmana cca 40 m² + terasa.
Vila „J& J Kalitea“ je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

Rezervacija i načini plaćanja

Rezervacija: Ukoliko je Vila J& J Vaš izbor i želite da se raspitate o dostupnosti smeštaja, možete to uraditi u svega par koraka klikom na dugme Provera dostupnosti i dobićete odgovor u roku od jednog radnog dana holiday.rs/destinacija/vila-jj-kalithea/

Načini plaćanja: gotovina, čekovi, administrativne zabrane, kreditne kartice (Dina, Visa, Maestro, MasterCard, American Express)

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude