prethodna
Vila Morfeus
Vila Morfeus
sledeća
Vila Nikos - Hanioti
Vila Nikos - Hanioti

Vila Morfeus - last minute

Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Vila Morfeus - last minute
Termini:
14.07.-24.07.2019. (10 noći – sopstveni ili autobuski prevoz)

Cena je izražena dnevno po apartmanu, sopstveni prevoz (cena prevoza 59 Eur po osobi)

Troškovi rezervacije 300,00 dinara

U cenu aranžmana nije uključena boravišna taksa
Hanioti
Četiri kilometra severno od Pefkohorija, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra i oko sto kilometara od Soluna, nalazi se malo primorsko mesto Hanioti. Centar zbivanja je glavni gradski trg od koga se zvezdasto šire male ulice prepune suvenirnica, prodavnica, kafića i tradicionalnih grčkih restorana. Izmedju centra i duge peskovite plaže nalazi se prelepi park - oaza zelenila Haniotija.
Mnogi smatraju Hanioti za najlepši biser Halkidikija. Svaki turista će biti očaran ovim lepim mestom tako uređenim da zadovolji i najzahtevnije turiste. Ovde turisti imaju na raspolaganju sve objekte neophodne za kvalitetan odmor. U Haniotiju postoji mnoštvo restorana i tradicionalnih grčkih taverni, a za noć su rezervisani barovi i klubovi sa muzikom za sve ukuse.
Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Pored mogućnosti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, dobra je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi.
U mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Vila Morfeus
Lokacija: Nalazi se u novom delu letovališta, oko 200m od gradskog trga i 380m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Masutis, sportski tereni kao i igralište za decu.
Sadržaj: Recepcija sa lobijem i barom, travnati vrt sa cvećem i fontanom. Nema sopstveni parking, ali je veliki besplatni parking u neposrednoj blizini.
Studia: Dvokrevetni, dvokrevetni + 2 i trokrevetni prostrani studiji u kojima se nalazi opremljena kuhinja, dva spojena ležaja i sofa na razvlačenje sa anatomskom prostirkom (za odraslu osobu i dete ili dvoje dece do 12 god.), kupatila (sa peškirima) i velike terase sa garniturom za sedenje. Svi studiji su sa klima uređajem (uračunat u cenu u periodu od 14.07.-23.08., u ostalim terminima doplata 5 Eur po danu, na licu mesta), sefom (besplatno), LED Tv-om - 28 inči (RTS), bežičnim internetom (uz doplatu 2 Eur dnevno, na licu mesta). Veličina studija je 25 m2 + terasa. Godine 2017. urađeno je delimično renoviranje studija i kupatila (ugrađene staklene kabine za tuširanje i zamenjena vrata), novi televizori, kreveti (sa ortopedskim madracima), kompletno posuđe, posteljina, jastuci i ćebad, garnitura za sedenje na terasi. Ugrađena je i dodatna pumpa za pritisak vode, kako tokom sezone ne bi dolazilo do nestašice vode u popodnevnim i večernjim satima.

Program putovanja, Autobuski prevoz:
1.dan Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele, iz Beograda oko 17h (mesto polaska je Autoput Beograd-Niš broj 4, parking pored Saobraćajnog preduzeća Lasta (direkcija), ulaz iz ulice Milošev Kladenac kod broja 20). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman posle 14h (po lokalnom vremenu);
2.dan 2-12.dan Boravak u studiu ili apartmanu na bazi najma. Napuštanje studia i apartmana poslednjeg dana smene do 9h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima). O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli ili SMS porukom.
13. Dan. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja, Sopstveni prevoz:
1.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman, posle 14h (po lokalnom vremenu).
1-11.dan Boravak u studiu ili apartmanu na bazi najma.
11.dan Napuštanje studia ili apartmana do 9h (po lokalnom vremenu).

Cena aranžmana obuhvata:
- 10 noćenja u izabranom APP ili Studiu /11 dana, na bazi najma
- Pratioca grupe (kod autobuskog prevoza) i organizaciju putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje prema važećoj tarifi Dunav osiguranja
- Autobuski prevoz po ceni iz tabele
- Boravišnu taksu po ceni iz tabele
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

Klima uređaj:uračunat u cenu u periodu od 14.07.-23.08.(u ostalim terminima doplata 5 Eur po danu, na licu mesta)
Boravišna taksa: plaća se na licu mesta 0,50 Eur dnevno, po studiu

Cena prevoza:
Odrasli: Povratna karta: 60 Eur; Karta u jednom pravcu: 40 Eur
Deca do 12 god.: Povratna karta: 50 Eur; Karta u jednom pravcu: 40 Eur

Doplata za sedište: Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u dabl-dekeru (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu

Način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15. novembra 2019. godine;
- gotovinski ili platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina) najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

Napomene za autobuski prevoz:
- Vreme i mesto polaska su podloţni promenama! Za sve polaske organizovan je prevoz autobusima visoke turističke klase (klima uređaj, video i audio oprema); Deca moraju imati svoje sedište u autobusu;
- Tokom vožnje autobusom: pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putnika;
- Raspored sedenja u autobusu određuje agencija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Postoji mogućnost doplate za prvih pet redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi dabl-deker-a, po ceni iz tabele. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli;
- Agencija određuje mesta za pauze i njihove dužine; Organizator nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na raspored prelaska autobusa na graničnim prelazima;
- Ukoliko dođe do povećanja cene goriva, putarina, organizator zadržava pravo na promenu cene prevoza, za neuplaćeni deo aranžmana!
- Polazak iz Novog Sada je garantovan bez obzira na broj prijavljenih putnika. Za polaske (transfere) iz Kikinde i Zrenjanina minimalan br. putnika je 2 (tj. 2 pune cene). Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Polasci iz Niša su garantovani. U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais.
- Putanja transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer su isključivo u nadležnosti agencije. Način transfera i putanja ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih zadržavanja u toku putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da transfer obavlja drugim /manjim vozilom (po potrebi agencije) od među stanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 min.) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
- Putnici za/iz Pefkohorija, putuju preko Polihrona i Haniotija, sa kraćim zadrţavanjem radi iskrcaja/ukrcaja putnika.
- Postoji mogućnost zadrţavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela na Kasandri
- Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put.
- Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
- Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i ţalbu.

Važne informacije:
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili studija, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
- Gosti ulaze u očišćeni studio/apartman i dužni su da tokom boravka sami vode računa o higijeni, iznošenju smeća, kao i da strogo poštuju kućni red. Smeštajne jedinice nisu opremljene sredstvima za higijenu. Poslednjeg dana boravka obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga do polaska autobusa.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji biće dostupan putnicima u trenutku izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Važne napomene:
- Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU i putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.
- Opis vila: na prodajnom mestu ili na našoj internet prezentaciji www.mladostturist.rs.
- Minimalan broj putnika za realizaciju aranţmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora Tp Mladost Turist Ad, Licenca OTP br. 48 / 2016 od 01.03.2016. Tekući račun Raiffeisen bank 265-1100310000098-46, PIB 100002151 Organizator putovanja TP Mladost Turist A.d., Bulevar Oslobođenja 56 a, Beograd, poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300061050 sa periodom važenja 25.01.2018. do 25.01.2019. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad Cenovnik br. 1 od 13.12.2018.

Mladost Turist


Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude