Aparthotel Macedonia Sky

Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
Aparthotel Macedonia Sky
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+2po osobi11 danastudionajamprevoz autobusomdetaljnije
Paket - 10 noćenja + bus
Cene su u € po osobi

Cena uključuje: 10 X noćenje, u sobi 1/2+2 studio bazen b/t tv h s kl št. 8 , spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena (do popunjenosti), wi-fi, organizovan bus prevoz, usluge relaxovog predstavnika, korišćenje klima uredjaja , x dete besplatno do godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Dete besplatno: 2 x dete besplatno do 16 godina u hotelu (zavisi od sobe i termina - za detalje pogledajte obračun)

Polazak autobusa je dan pre datuma u tabeli!
Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri. Karakterišu ga predivne peščane plaže, okružene bujnom mediteranskom vegetacijom. Voda je blistavo čista i topla. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan noćni provod.Osim mesta za dobar provod, turistima su na raspolaganju turističke i rent-a-car agencije, supermarketi, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulanta, apoteka i pošta. Na plaži je takođe moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za bavljenje sportovima na vodi. Idealan je za sve: i za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda. Mesto je jedno od omiljenih letovališta mladih Srba zbog gostoljubivosti meštana i popularnih cena.
Prema predanju, mesto je dobilo ime po svom prvom stanovniku, koji se nastanio na 2 km od sadašnjeg centra sela, a došao je sa Krita (Hania). Središte Haniotija je do 1955. bilo smešteno na tom mestu. Hanioti se nalazi na svega 100 km jugoistočno od Soluna, do kojeg se stiže za sat vožnje.

Aparthotel Macedonia Sky 3*
Lokacija: Hanioti, 400m od centra. GPS 39.997438, 23.577296
Plaža: 400 m, peščana, postepen ulazak u vodu
Bazen: Spoljašnji bazen sa slatkom vodom, otvoren od 08:30 do 20:30.
Usluga: Najam.
Klimatizovano: Da, korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu. Nije dozvoljeno korišćenje klima uredjaja kada niste u studiju/apartmanu kao ni kada su otvoreni prozori ili vrata. Ukoliko se ne pridržavate pravila koriscenja klima uređaja propisanih kućnim redom vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
Internet: Da, Wi-Fi, besplatno. Agencija ne snosi odgovornost za kvalitet internet veze. Brzina interneta zavisi od infrastrukturnih kapaciteta letovališta kao i od broja istovremenih korisnika i podrazumeva se da se internet koristi za čitanje vesti, mejlova i slično. Nedovoljna brzina ili povremeni prekidi interneta ne mogu biti predmet reklamacije).
Parking: U ulicama oko vile.

Ostalo:
Smeštaj u vili je u studijima i, sa TV-om i klima uređajima, na prvom spratu. Čista posteljina i peškiri na 5 dana (obaveza putnika je da budu prisutni tokom promene posteljine jer čistačicama nije dozvoljeno da same ulaze u sobe. Ukoliko putnici nisu prisutni čista posteljina će biti ostavljena ispred apartmana/studija i putnici mogu sami izvršiti zamenu). Apartmani nisu opremljeni sredstvima za održavanje higijene. Gosti ulaze u čiste apartmane, a higijenu tokom boravka sami održavaju. U vili postoji prostorijia za odlaganje stvari prilikom smene gostiju i zajednički toalet koji se koristi u danu smene.
Opis soba: 1/2+2 studio: jedan francuski, 1 standardan ležaj i fotelja na razvlačenja (francuski je dimenzija 140x190, a standardni 90x190 cm), klima uređaj, TV. Kuhinja (mali šporet sa 2 ringle (bez rerne), frižider, posuđe i escajg za 4 osobe). Kupatilo sa tuš kadom. Terasa. Minimalan broj osoba koje plaćaju punu cenu: 2. Maksimalan broj osoba: 4. Studio br 8 ima pogled ka bazenu a studio br 10 ka dvorištu.

Paketna cena zahrnuje:
- autobuski prevoz Beograd - Hanioti - Beograd (visokopodni autobusi turističke klase opremljeni klima uređajima, video i audio opremom)
- 10 noćenja na bazi najma
- usluge pratioca grupe
- usluge predstavnika na destinacij

Napomene:
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijava i putnik je u obavezi da prihvati sedište koje agencija odredi, bez mogućnosti izmena nakon pravljenja rasporeda sedenja. Kod prevoza autobusom predviđene su pauze radi usputnogodmora na 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili bezinskim pumpama, u zavisnosti od saobraćajnih propisa, uslova na putu, i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Prilikom smeštaja molimo Vas da prijavite sve eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili pokvareno ili nedostaje neki deo potrebnog inventara) predstavniku agencije prvog dana po dolasku, naknadne reklamacije nećemo moći da uvažimo. Smeštajne jedinice je potrebno ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. Eventualnu štetu nastalu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Relax international

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 3111 530
 • Adresa:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10 A / lok. 19, Beograd

  Poslovnice:
  Knez Mihailova 10/I, Beograd
  info@relax.rs
 • Website:
 • https://www.relax.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti