prethodna
Vila Maria Hristo
Vila Maria Hristo
sledeća
Vila Morfeus
Vila Morfeus

Vila Morfeus

Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Vila Morfeus
Sajamski popust 20%

Jedinstvena prodajna cena najma u eur po app/studiu
Hanioti
Hanioti se nalazi na istočnoj obali poluostrva, poznatom po obilnoj vegetaciji, peščanim plažama i prelepim plavim morem. Sa plaže se pruža predivan pogled na poluostrvo Sitonija i planinu Atos na Svetoj gori. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U Haniotiju se nalazi veliki broj restorana i taverni, a na samoj plaži nalaze se beach barovi sa odličnom uslugom.

Vila Morfeus
Lokacija: Nalazi se u novom delu letovališta, oko 200m od gradskog trga i 380m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Masutis, sportski tereni kao i igralište za decu.
Sadržaj: Recepcija sa lobijem i barom, travnati vrt sa cvećem i fontanom. Nema sopstveni parking, ali je veliki besplatni parking u neposrednoj blizini.
Studia: Dvokrevetni, dvokrevetni + 2 i trokrevetni prostrani studiji u kojima se nalazi opremljena kuhinja, dva spojena ležaja i sofa na razvlačenje sa anatomskom prostirkom (za odraslu osobu i dete ili dvoje dece do 12 god.), kupatila (sa peškirima) i velike terase sa garniturom za sedenje. Svi studiji su sa klima uređajem (uračunat u cenu u periodu od 14.07.-23.08., u ostalim terminima doplata 5 Eur po danu, na licu mesta), sefom (besplatno), LED Tv-om - 28 inči (RTS), bežičnim internetom (uz doplatu 2 Eur dnevno, na licu mesta). Veličina studija je 25 m2 + terasa. Godine 2017. urađeno je delimično renoviranje studija i kupatila (ugrađene staklene kabine za tuširanje i zamenjena vrata), novi televizori, kreveti (sa ortopedskim madracima), kompletno posuđe, posteljina, jastuci i ćebad, garnitura za sedenje na terasi. Ugrađena je i dodatna pumpa za pritisak vode, kako tokom sezone ne bi dolazilo do nestašice vode u popodnevnim i večernjim satima. Korišćenje klime je uračunato u cenu u periodu od 14.07.-23.08. (u ostalim terminima doplata 5 Eur po danu,na recepciji vile)

Program putovanja, Autobuski prevoz:
1.dan Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele, iz Beograda oko 17h (mesto polaska je Autoput Beograd-Niš broj 4, parking pored Saobraćajnog preduzeća Lasta (direkcija), ulaz iz ulice Milošev Kladenac kod broja 20). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman posle 14h (po lokalnom vremenu);
2.dan 2-12/17.dan Boravak u studiu ili apartmanu na bazi najma. Napuštanje studia i apartmana poslednjeg dana smene do 9h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima). O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli ili SMS porukom.
13./18. Dan. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja, Sopstveni prevoz:
1.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u studio ili apartman, posle 14h (po lokalnom vremenu).
1-11./16. dan Boravak u studiu ili apartmanu na bazi najma.
11./16. dan Napuštanje studia ili apartmana do 9h (po lokalnom vremenu).

Cena aranžmana obuhvata:
- 10/15 noćenja u izabranom APP ili Studiu /11/16 dana, na bazi najma
- Pratioca grupe (kod autobuskog prevoza) i organizaciju putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje prema važećoj tarifi Dunav osiguranja
- Autobuski prevoz po ceni iz tabele
- Boravišnu taksu po ceni iz tabele
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

Cena prevoza:
Odrasli: Povratna karta: 60 Eur; Karta u jednom pravcu: 40 Eur
Deca do 12 god.: Povratna karta: 50 Eur; Karta u jednom pravcu: 40 Eur

Doplata za sedište: Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u dabl-dekeru (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu

Boravišna taksa:
Plaća se na recepciji 0,50 Eur dnevno, po studiu

Način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15. novembra 2020. godine;
- gotovinski ili platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina) najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

Napomene za autobuski prevoz:
- Vreme i mesto polaska su podloţni promenama! Za sve polaske organizovan je prevoz autobusima visoke turističke klase (klima uređaj, video i audio oprema); Deca moraju imati svoje sedište u autobusu;
- Tokom vožnje autobusom: pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putnika;
- Raspored sedenja u autobusu određuje agencija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i eventualne fizičke i mentalne nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Postoji mogućnost doplate za prvih pet redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi dabl-deker-a, po ceni iz tabele. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli;
- Agencija određuje mesta za pauze i njihove dužine; Organizator nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na raspored prelaska autobusa na graničnim prelazima;
- Ukoliko dođe do povećanja cene goriva, putarina, organizator zadržava pravo na promenu cene prevoza, za neuplaćeni deo aranžmana!
- Polazak iz Novog Sada je garantovan bez obzira na broj prijavljenih putnika. Za polaske (transfere) iz Kikinde i Zrenjanina minimalan br. putnika je 2 (tj. 2 pune cene). Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Polasci iz Niša su garantovani. U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais.
- Putanja transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer su isključivo u nadležnosti agencije. Način transfera i putanja ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. Vremena tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih zadržavanja u toku putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da transfer obavlja drugim /manjim vozilom (po potrebi agencije) od među stanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 min.) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
- Putnici za/iz Pefkohorija, putuju preko Polihrona i Haniotija, sa kraćim zadrţavanjem radi iskrcaja/ukrcaja putnika.
- Postoji mogućnost zadrţavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela na Kasandri
- Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put.
- Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
- Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i ţalbu.

Važne informacije:
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili studija, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
- Gosti ulaze u očišćeni studio/apartman i dužni su da tokom boravka sami vode računa o higijeni, iznošenju smeća, kao i da strogo poštuju kućni red. Smeštajne jedinice nisu opremljene sredstvima za higijenu. Poslednjeg dana boravka obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga do polaska autobusa.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji biće dostupan putnicima u trenutku izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Važne napomene:
- Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU i putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.
- Opis vila: na prodajnom mestu ili na našoj internet prezentaciji www.mladostturist.rs.
- Minimalan broj putnika za realizaciju aranţmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora Tp Mladost Turist doo, Licenca OTP br. 44 / 2020 od 30.01.2020. Tekući račun Raiffeisen bank 265-1100310000098-46, PIB 100002151
Organizator putovanja TP Mladost Turist doo, Bulevar Oslobođenja 56 a, Beograd, poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300067859 sa periodom važenja 01.01.2020. do 01.10.2020. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti