prethodna
Apartmani Dionisos 2
Apartmani Dionisos 2
sledeća
Vila Elia - Dionisos Beach
Vila Elia - Dionisos Beach

Apartmani Jorgos Haus

Apartmani Jorgos Haus
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532
www.omniturs.rs

Popust do 05.04.2019
- Za celokupne uplate -20% na devizni deo
- Za uplatu akontacije (40% od deviznog i dinarskog dela) - 12% na devizni deo

Cena u eur po apartmanu (najam 10 nocenja) + 9990.00 dinara (po apartmanu)

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (ne važe za doplate).

Važno - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, ved samo na osnovnu cenu.
Halkidiki - bujna vegetacija, prelepe plaže, kristalno čisto more i prijatna klima čine poluostrvo Halkidiki jednim od najatraktivnijih i najpoznatijih turističkih destinacija u Grčkoj. Nalazi se u severnom delu Grčke, u blizini Soluna. Sastoji se od tri „prsta“ - Kasandra, Sitonija i Atos. Preporuka je da se obiđe vodeni park koji je najveci u severnom delu Grčke, kao i obilazak brodom treceg „prsta“ Atosa, na kojem se nalaze Sveta Gora i poznati pravoslavni manastiri.

Dionisos Beach - leži na oko 48 km od Soluna na jednoj od najlepših regiona Halkidikija. Najbliži grad Dionisiosu je Nea Moudania na oko 3 km. Osnovan je 1922. godine od strane izbeglica iz Istanbula. Kao turističko mesto počeo je da se razvija ved 1964. godine. Pored predivne široke peščane plaže nalazi se šetalište okruženo cvecem. Dionisos Beach ima izvanrednu saobracajnu komunikaciju sa Solunom, taxi i međugradske autobuse. Iskreno preporučujemo ovo malo mesto osobama koje ne žele gužve i prometni saobracaj. Pažljivo slušajte zvuke talasa, jer je to jedina “buka” koju cete čuti.

Vila Jorgos Haus
Vila je udaljena oko 60m od mora i nalazi se u neposrednoj blizini vile Zorbas na najlepšem delu plaže.
Sastoji se od:
- jednog četvorokrevetnog apartmana na 1. spratu,
- jednog dvokrevetnog apartmana na 1. spratu
- dva trokrevetna apartmana, od kojih je jedan na 1. spratu a drugi na 2. spratu.
Apartmani su moderno opremljeni, svi imaju klimu, TV, odvojene kuhinje.Kuda se nalazi u zelenilu, u lepom ambijentu.Ima lepo uredjeno dvorište, gde gosti mogu da provode svoje slobodno vreme.

Program putovanja:
1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- najam izabranog smeštaja na bazi 10 nodenja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje. Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja.
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- autobuski prevoz
- Boravišna taksa u Grčkoj
- Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se napladuje po smeštajnoj jedinici. Privatan smeštaj i Hoteli 1* i 2* - 0, 5 € dnevno, hoteli 3* - 1, 5 € dnevno, Hoteli 4* - 3 € dnevno, Hoteli 5* - 4 € dnevno

Cena autobuskog prevoza Beograd-Halkidiki:
- Povratna karta - 60 € / deca (do 2004. godišta) - 45 €
- Jedan pravac - 40€ / deca (do 2004. godišta) - 35 €

Napomene u vezi prevoza:
- Povratna karta za autobuski prevoz (sa ili bez aranžmana) podrazumeva definisane datume odlaska i povratka. Ukoliko u toku boravka na destinaciji (u inostranstvu) želite da promenite datum povratka, potebno je da doplatite autobusku kartu u jednom pravcu (40€ - odrasli, 35€ - deca). Prevoz je organizovan turističkim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). Agencija ima pravo promene vremena polaska u skladu sa okolnostima na graničnim prelazima i stanjem na putevima (kontaktirati agenciju dva dana pre polaska). Minimalni broj putnika je 10. U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajuci u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik ce prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguc ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd - Preševo. Takođe je moguc ulazak putnika u gradovima do 20 km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika.

Napomene u vezi smeštaja:
- Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u apartman gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Za vreme boravka u apartmanu gosti održavaju higijenu i izbacuju otpatke sami. U slučaju lomova ili oštecenja inventara gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pričinio. Gosti su dužni da ostave apartman u stanju u kom su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno smece i ceo inventar na broju).

Napomene:
- Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka.
- Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobradaju zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
- Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude