prethodna
Uranopolis - Vila Irini
Uranopolis - Vila Irini

Vila Thanos

Vila Thanos
Popust - First Minute:
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 5%. Akcija traje od 01. marta do 30. Aprila

Dinarski deo: za 1/2 i 1/3 studije je 7.990 din i za 1/4 studije i apartmane 9.990 din

Kod termina (vansezona): 05.06.; 15.06. i 03.09.; cene su izražene za paket aranžmane (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi

Za ostale termine (sezona) putovanja cene su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.
Ouranopolis
Uranopolis (Ouranopolis) je seoce, nekadašnje ribarsko naselje koje se nalazi na tzv. trećem prstu Halkidikija - Atosu. Do Uranopolisa možete stići autoputem Egnatia koji vodi, pored Soluna, obilaznicom, ka Kavali. Nakon jezera Koronija i Volvi, koja ostaju sa vaše desne strane, skrećete za Stavros, a potom, pored Olimpijade i stare Stagire, vijugavim putem stižete najpre do Jerisosa i Nea Rode. Leži u zalivu Planine Atos na udaljenosti od 120 kilometara od Soluna. Naziv se može prevesti kao Nebeski grad, a poznat je i kao kapija Atosa, jer je u pitanju poslednje naseljeno mesto pre granice sa Svetom gorom.
Ovo slikovito mesto odiše tradicionalno Grčkim stilom arhitekture. Mesto ima blagu klimu, čisto plavo more, dok kombinacija morskih lepota i planina čine zajedno neverovatan pejzaž koji obećava nezaboravno letovanje, posebno za putnike koji traže pravi odmor, daleko od stresa. Poznat je po brojnim arheološkim nalazištima kao i po kuli Andronikos iz vizantijskog perioda, simbolu ovog mesta, kod koje se nalazi luka iz koje isplovljavaju brodovi ka Svetoj Gori. Zanimljivo je da ovo selo izgleda kao da je u obliku i liku sirene koje dočekuje hodočasnike i priprema ih za duhovno putovanje na Planinu Atos.
Uranopolis ima nekoliko dobrih plaža među kojima se izdvaja glavna gradska plaža, sačinjena od dugog poteza peska koji se proteže od luke. U zaleđini je manji nasip, a iza kamenja je još jedna mala, ali peskovita, uvala i kristalno more. Osim glavne gradske plaže u Ouranoupolisu i njegovoj okolini postoje brojne male, divlje plaže, pa je to i osnovni razlog zbog čega u ovom mestu gotovo da nikada nema velikih gužvi. Na zapadnoj strani mesta, pored luke, postoji šetalište sa nizom restorana i kafića.

Vila Thanos
Vila Thanos nalazi se na samom ulazu u Ouranoupolis. Okružena mirom i tišinom, gostima koji borave u njoj omogućuje apsolutni mir. Smeštajne jedinice imaju pogled na more i ostrvo Amouliani. Plaža hotela Xenia se nalazi na 300 metara od vile. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani nalaze se na drugom spratu, dok se dvokrevetni i četvorokrevetni studiji nalaze na prizemlju. Opremljeni su kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe), kupatilom, TV-om, WiFi-jem slabog protoka, klima uređajem koji je uračunat u cenu najma. Pojedini studiji na spratu imaju direktan pogled na more, dok smeštajne jedinice u prizemlju imaju obezbeđen dvorišni prostor sa garniturama za sedenje. Smeštajne jedinice opremljene su peškirima, dok je promena posteljine i čišćenje jednom u deset dana. Upotreba klime - uračunata u cenu.

Gps Koordinate: 40.3315501021781 23.977333903312683

Sezona, uslovi za decu do 4 godine:
- svako dete preko 4 godine mora imati svoj ležaj.

Vansezona:
uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
- deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
- osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

Program putovanja:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan - 11. dan: Vrasna, Asprovalta, Stavros, Nea Roda, Ouranopolis, Jerisos, - dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Jerisos, Ouranopolis, Nea Roda, Stavros, Asprovalta, Vrasna - napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.

U cenu aranžmana je uračunato:
- usluge pratioca grupe,
- smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,
- u smenama sa 05.06.; 15.06. i 03.09.; uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša,
- usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena 05.06.; 15.06. i 03.09.; gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša),
- međunarodno zdravstveno osiguranje putnika - uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika),
- obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0, 5 eura po danu po sobi,
- plaćanje se vrši na licu mesta, programom nenavedene usluge,
- individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:
- 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
- Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05., 10. i 15. u mesecu.
- Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2018.
- Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (EuroBank).

Cena autobuskog prevoza sa uračunatom trajekt kartom:
- Novi Sad - Odrasli - 75 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) - 65eur; Cena karte u jednom pravcu -55eur; Doplata za prevoz vansezonu (za paket aranžmane) - 15 eura
- Beograd - Odrasli - 70 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) - 60 eur; Cena karte u jednom pravcu - 50 eur; Doplata za prevoz vansezonu (za paket aranžmane) - 10 eura
- Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate - Odrasli - 70 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) - 60 eur; Cena karte u jednom pravcu - 50 eur; Doplata za prevoz vansezonu (za paket aranžmane) - 10 eura
- Niš - Odrasli - 60 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) - 50 eur; Cena karte u jednom pravcu - 45 eur;

Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: Grčka sa kućnog praga
- Šabac, Loznica, Valjevo, Subotica, Sombor, Apatin, Užice, Čačak, Kraljevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Kruševac, Zrenjanin, Kikinda, Negotin, Bor, Zaječar - Odrasli - 90 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) - 80 eur; Cena karte u jednom pravcu -70 eur; Doplata za prevoz za vansezonu (paket aranžmane) - 20 eura;
Kragujevac - Odrasli -75 eur; Deca do 10 god. (imaju sedište) -65eur; Cena karte u jednom pravcu - 55 eur; Doplata za prevoz za vansezonu (paket aranžmane) - 15 eura;

Program Atos sa kućnog praga obuhvata transfer mini busom ili kombijem od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele.

U smenama: 05.06.; 15.06. i 03.09.; u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 25 eura.

Napomena:
- U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
- Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
- Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
- U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
- Organizator zadržava pravo da putem Last Minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Organizator ovog putovanja je Turistička agencija.
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Agencije.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije