prethodna
Hotel Theoxenia
Hotel Theoxenia
sledeća
Hotel Xenia
Hotel Xenia

Hotel Xenia

Hotel Xenia

Cene ovog smeštaja su dostupne na upit.

First minute popust 10% za rezervacije do 31.05.
Ouranopolis je krajnje selo na poluostrvu Halkidiki. Njegov naziv u prevodu znači Nebeski Grad. Poznat je po nebesko plavoj vodi i očaravajućim plažama, Ouranopolis je približan raju koji možemo dobiti. Ime je dobio po gradu Ouranopoulisu, drevnom gradu koji je osnovao Aleksarhos, Kasandrasov brat a na mestu gde je bio drevni grad Sani. Kao slikovito selo sa malenom ribarskom lukom predstavlja kapiju kroz koju se ulazi u nezavisnu državu Sv. Gore. Stari toranj iz vizantijskog perioda na obali mora, simbol mesta, zlatne peščane plaže, čisto plavo more, zelene površine sa pogledima na zalive i na mala pusta ostrva su ono što ovo mesto čine jedinstvenim i posebnim mestom za odmor. Ipak najveću posebnost letovalištu Ouranopolis svakako daju mnogobrojne posete turista koji uživaju u netaknutoj prirodnoj lepoti, ribolovu i prijatnoj atmosferi. Oni koji jednom ovde svrate, vraćaju se ponovo, a oni koji čuju ili pročitaju nešto o ovoj destinaciji postaju novi putnici za Ouranopolis.

Hotel Xenia 4*
www.xeniaouranoupolis.com
Hotel se nalazi u mestu Ouranoupolis, na oko par minuta šetnje od centra. Nalazi se na plaži sa pogledom na Svetu Goru i ostrvo Amulijani. Sastoji se od glavne zgrade i bungalova i ima 88 soba. Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, lobby, restoran, bar, bazen, bazen za decu, igralište za decu, internet cafe, SPA cantar, odbojka na plaži. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola).
Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, balkonili terasu, klima uređaj, telefon, SAT TV, internet, mini bar, sef.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Uplata do polaska:
- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

Odloženo plaćanje:
- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- Čekovima građana - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.12.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Kreditnim karticama (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem administrativne zabrane - na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija Supernova Travel ima sklopljen ugovor.vni hotel sa istim datumom;

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije