Vila Ksers 1

Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Vila Ksers 1
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532

www.omniturs.rs


Popust do 05.04.2019.
- Do 05.04.2019 za celokupne uplate -15% na devizni deo
- Za uplatu akontacije (40% od deviznog i dinarskog dela) -10% na devizni deo

Cena u eur po apartmanu (najam 10 noćenja) +dinarski deo po smeni 9.990,00 dinara po apartmanu

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (ne važe za doplate)
Nea Roda - Nea Roda je izgrađena na najužem delu Atosa, gde je 480. godine p.n.e. Kserks otvorio kanal da prođe njegova flota. Dok šetate mestom bidete prijatno iznenađeni, jer dete na svakom uglu otkriti arheološka nalazišta, kude sa prelepo uređenim dvorištima, videdete bujnu vegetaciju koja se pruža do mora i živopisne ribarske brodove. Zlatni pesak vijugave plaže de Vas pratiti tokom celog dana i pozdraviti Vas svojim misterioznim bojana svaki put kada izlazi ili zalazi Sunce.Oni koji vole sportove na vodi imaju priliku da u njima uživaju jer postoje agencije za obuku i iznajmljivanje opreme.

Apartmani Ksers 1
Vila Ksers 1 se nalazi na samoj plaži u mestu Nea Roda.
Poseduje osam trokrevetnih apartmana od kojih 5 imaju direktan pogled na more, dok 3 imaju pogled na grad.
Apartmani: sa desne strane se nalazi komplet opremljena kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom, a sa leve strane se nalazi kupatilo. Napred se nalazi fizički odvojena spavaća soba sa tri ležaja iz koje se izlazi na balkon. U okviru vile se nalazi i jedan dvokrevetni studio koji nema terasu.
Svi apartmani i studiji poseduju klima uredjaje čije je koriscenje uračunato u cenu aranžmana kao i TV prijemnike.

Program putovanja:
1.dan - Skup putnika u 17:30 u Beogradu (parking kod Sportskog Centra Milan Gale Muškatirovid - bivši 25.maj, Dordol). Polazak je predviđen za 18:00 časova. Nodna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika i kradih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni) bez zadržavanja. Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednji dan: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h. Slobodno vreme. U 20:00 časova polazak autobusa iz Nea Rode . Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na parkingu sa kog je bio i polazak, u zavisnosti od situacije u saobradaju i raspoloživosti. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- najam izabranog smeštaja na bazi 10 nodenja

Popusti i doplate:
- međunarodno zdravstveno osiguranje. Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja.
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- autobuski prevoz
- Boravišna taksa u Grčkoj
- Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se napladuje po smeštajnoj jedinici. Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* - 0, 5 € dnevno; Hoteli 3* - 1, 5 € dnevno; Hoteli 4* - 3 € dnevno; Hoteli 5* - 4 € dnevno.

Cena autobuskog prevoza Beograd-Halkidiki:
- Povratna karta - 60 € / deca (do 2004. godišta) - 45 €
- Jedan pravac - 40€ / deca (do 2004. godišta) - 35 €

Napomene u vezi prevoza:
Prevoz je organizovan turističkim visokopodnim autobusima (klima, TV+Video). U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajudi u obzir Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik de prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Mogud ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd - Preševo. Takođe je mogud ulazak putnika u gradovima do 20 km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. Predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje.

Napomene u vezi smeštaja:
Apartmani i studiji su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Po ulasku u apartman gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Za vreme boravka u apartmanu gosti održavaju higijenu i izbacuju otpatke sami. U slučaju lomova ili oštedenja inventara gost je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je pričinio. Gosti su dužni da ostave apartman u stanju u kom su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno smede i ceo inventar na broju).

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude