Pefki - Vila Papadioti

Pefki - Vila Papadioti
Pefki - Vila Papadioti
Pefki - Vila Papadioti
Pefki - Vila Papadioti
Pefki - Vila Papadioti
Pefki - Vila Papadioti
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532
www.omniturs.rs

Popusti:

- uplate u celosti, od 12. marta do 30. aprila: 10% popust
Popust se odnosi na devizni deo aranžmana

Cena paket aranžmana (smeštaj i autobuski prevoz) u eur po osobi + dinarski deo
- odrasli 9850,00 dinara (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 8100,00)
- deca od 0-12 god 7100,00 dinara (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 7100,00)
Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita). Glavni grad ostrva Halkis, nalazi se na središnjem delu ostrva i povezan je mostom sa kopnenim delom Grčke i udaljen je od Atine oko 90km.

Pefki - napoznatije i najomoljenije letovalište kod naših turista na drugom po veličini grčkom ostrvu Evia, nalazi se na oko 60 kilometara od Volosa (oko 50 kilometara Volos-Glifa (mala luka), vožnja trajektom (20-30 minuta), oko 10 kilometara Agiokampos (mala luka na severu Evije) - Pefki). Na sevrozapadu Evije, nalazi se Lutra (u prevodu sa Grčkog, banja) Edipsos najpoznatija, a ujedno i najstarija banja u Grčkoj. Najpoznatija je po preko 80 termalnih izvor na plaži i u samom moru, koji dostižu temperaturu od 35 - 85 stepeni.

Vila Papadioti
Odlično održavana vila starijeg datuma, nalazi se na oko 200 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica.
Pored lepog dvorišta sa stolom i klupama za sedenje, vila Papadioti ima mali lobi, a sastoji se od apartmana na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om.
Dvokrevetni i trokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju (mali šporet sa rernom), sobu sa dva, odnosno tri standardna ležala kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 17 - 19 kvm + terasa.
Vila Papdioti je B kategorije, ima jedan peškir po osobi i ima mogućnost sopstvenog parkinga.

Aranžman obuhvata:
- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz

Aranžman ne obuhvata:
- trajekt - plaća se vodiču na destinaciji odrasli 2, 5 eur, deca 6-10 godina 1, 25 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- boravišnu taksu: 0, 5 eur po studiju/apartmanu dnevno, plaća se na licu mesta
- zdravstveno putno osiguranje - po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- osiguranje od otkaza aranžmana
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- fakultativne izlete - iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
- ostale nepomenute troškove

Napomene za smeštaj:
- Kolona max. osoba označava maksimalan broj osoba koje mogu boraviti u odredjenom studiju / apartmanu:
- +1 u tipu smeštaja u vilama Meri, Stelios i Spitaki označava pomoćni (dodatni) ležaj, koristi ga dete do 12 g. I samo dinarski deo.
- +1 u tipu smeštaja u vili Rania označava pomoćni (dodatni) ležaj, koriste ga odrasli i/ili deca i plaćaju samo dinarski deo.
- Bez sopstvenog ležaja u std/apt može boraviti dete do 12 godina (u vili Stelios do 6 godina) i plaća samo dinarski deo (osim u vili Eleni u 1/4 i u vili Stelios u 1/2+1).
- Ulazak u studije/apartmane je posle 14.00 časova na dan dolaska, a napuštanje do 09.00 časova na dan odlaska.

Napomene za autobuski prevoz:
- Autobus polazi dan ranije u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 14:30 h. Usputno preuzimanje putnika duz auto puta na dozvoljenim stajalistima. Noćna vožnja. Dolazak u izabrano letovalište u (ranim) jutarnjim ili prepodnevnim časovima.
- Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om.
- Trajekt i transfer na ostrvu (jedan pravac) - plaćaju se u luci, vodiču, po važećem cenovniku brodske kompanije I lokalnog partnera:
- odrasli 2, 5 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- deca 6-10 godina 1, 25 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- Putnici za Eviju, putuju preko Volosa, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja.
- Za putnike koji idu u Edipsos postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u luci Agiokampos.

Doplate za polazak iz drugih mesta:
- za polazak iz Novog Sada odrasli i deca 0-12 godina: 1.950 dinara
- za polazak iz Kikinde odrasli i deca 0-12 godina: 2.550 dinara
- za polazak iz Zrenjanina odrasli i deca 0-12 godina: 1.950 dinara
- za polazak iz Kragujevca* odrasli i deca 0-12 godina: 950 dinara
- za polazak iz Kraljeva* odrasli i deca 0-12 godina: 1.750 dinara
- za polazak iz Čačka* odrasli i deca 0-12 ggodina: 1.750 dinara
- Napomena: *za polaske (transfere) iz Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva i Čačka minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene) popusti (po osobi) za polazak iz Niša, odrasli i deca 0-12 godina: 500 dinara

Napomene za sopstveni prevoz:
- Dinarski deo cene se umanjuje za 8100, 00 odrasli
- Dinarski deo cene se umanjuje za 7100, 00 deca 0-12 god
- Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne sačekuje putnike u luci Agiokampos ili letovalištu Pefki radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom).
- Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove I ispraćaj stare grupe, brod stiže u isto vreme kada i putnici koji putuju autobusom ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

Napomena za vizni režim:
- Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, nije potrebna grčka šengen viza.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
- Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
- Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (u sezoni) je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su dostupne u agenciji). U okviru vansezonskih paket aranžmana, doplata za boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je iskazana u napomeni za smeštaj ispod tabele sa cenama (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
- Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
- Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu