Pefki - Vila Meri

Pefki - Vila Meri
Pefki - Vila Meri
Pefki - Vila Meri
Pefki - Vila Meri
Pefki - Vila Meri
Pefki - Vila Meri
Za informacije o cenama, popustima, uslovima putovanja, kao i načinu i uslovima plaćanja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona +381 11 33 48 851, +381 11 33 49 532
www.omniturs.rs

Popusti:

- uplate u celosti, od 12. marta do 30. aprila: 10% popust
Popust se odnosi na devizni deo aranžmana

Cena paket aranžmana (smeštaj i autobuski prevoz) u eur po osobi + dinarski deo
- odrasli 9850,00 dinara (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 8100,00)
- deca od 0-12 god 7100,00 dinara (za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 7100,00)
Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita). Glavni grad ostrva Halkis, nalazi se na središnjem delu ostrva i povezan je mostom sa kopnenim delom Grčke i udaljen je od Atine oko 90km.

Pefki - napoznatije i najomoljenije letovalište kod naših turista na drugom po veličini grčkom ostrvu Evia, nalazi se na oko 60 kilometara od Volosa (oko 50 kilometara Volos-Glifa (mala luka), vožnja trajektom (20-30 minuta), oko 10 kilometara Agiokampos (mala luka na severu Evije) - Pefki). Na sevrozapadu Evije, nalazi se Lutra (u prevodu sa Grčkog, banja) Edipsos najpoznatija, a ujedno i najstarija banja u Grčkoj. Najpoznatija je po preko 80 termalnih izvor na plaži i u samom moru, koji dostižu temperaturu od 35 - 85 stepeni.

Vila Meri
Odlično održavana vila starijeg datuma, (I sprat renovinaran 2013. godine), nalazi se na oko 300 metara od plaže i na oko 400 metara od centra Pefkija.
Smeštena u lepom dvorištu prepunom cveća i drveća, vila Meri se sastoji od apartmana na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su plafonskim ventilatorom (I sprat), u kuhinji velikim frižiderom sa zamrzivačem, klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om.
Dvokrevetni + 1 apartmani (malo izdignuto prizemlje - nerenovirani i na prvom spratu) sadrže opremljenu kuhinju, sobu sa dva, standardna ležaja ili francuski i pomoćni ležaj, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 20 kvm + terasa.
Trokrevetni + 1 apartman na I spratu, u spavaćoj sobi ima francuski i standardni ležaj, a u kuhinji pomoćni. Veličina apartmana je cca 25 kvm + velika ugaona dvostrana terasa.
Četvorokrevetni duplex apartman na I prvom spratu se sastoji od kuhinje, kupatila i dve manje spavaće sobe (francuski i dva standardna ležaja). Veličina apartmana je cca 30 kvm + velika ugaona trostrana terasa.
Vila Meri je B kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga.

Aranžman obuhvata:
- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz

Aranžman ne obuhvata:
- trajekt - plaća se vodiču na destinaciji odrasli 2, 5 eur, deca 6-10 godina 1, 25 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- boravišnu taksu: 0, 5 eur po studiju/apartmanu dnevno, plaća se na licu mesta
- zdravstveno putno osiguranje - po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- osiguranje od otkaza aranžmana
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- fakultativne izlete - iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
- ostale nepomenute troškove

Napomene za smeštaj:
- Kolona max. osoba označava maksimalan broj osoba koje mogu boraviti u odredjenom studiju / apartmanu:
- +1 u tipu smeštaja u vilama Meri, Stelios i Spitaki označava pomoćni (dodatni) ležaj, koristi ga dete do 12 g. I samo dinarski deo.
- +1 u tipu smeštaja u vili Rania označava pomoćni (dodatni) ležaj, koriste ga odrasli i/ili deca i plaćaju samo dinarski deo.
- Bez sopstvenog ležaja u std/apt može boraviti dete do 12 godina (u vili Stelios do 6 godina) i plaća samo dinarski deo (osim u vili Eleni u 1/4 i u vili Stelios u 1/2+1).
- Ulazak u studije/apartmane je posle 14.00 časova na dan dolaska, a napuštanje do 09.00 časova na dan odlaska.

Napomene za autobuski prevoz:
- Autobus polazi dan ranije u odnosu na datum iz tabele, iz Beograda u 14:30 h. Usputno preuzimanje putnika duz auto puta na dozvoljenim stajalistima. Noćna vožnja. Dolazak u izabrano letovalište u (ranim) jutarnjim ili prepodnevnim časovima.
- Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka u popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om.
- Trajekt i transfer na ostrvu (jedan pravac) - plaćaju se u luci, vodiču, po važećem cenovniku brodske kompanije I lokalnog partnera:
- odrasli 2, 5 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- deca 6-10 godina 1, 25 eur (cena je okvirna i podložna promenama)
- Putnici za Eviju, putuju preko Volosa, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja.
- Za putnike koji idu u Edipsos postoji mogućnost prelaska u drugo transfer vozilo u luci Agiokampos.

Doplate za polazak iz drugih mesta:
- za polazak iz Novog Sada odrasli i deca 0-12 godina: 1.950 dinara
- za polazak iz Kikinde odrasli i deca 0-12 godina: 2.550 dinara
- za polazak iz Zrenjanina odrasli i deca 0-12 godina: 1.950 dinara
- za polazak iz Kragujevca* odrasli i deca 0-12 godina: 950 dinara
- za polazak iz Kraljeva* odrasli i deca 0-12 godina: 1.750 dinara
- za polazak iz Čačka* odrasli i deca 0-12 ggodina: 1.750 dinara
- Napomena: *za polaske (transfere) iz Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva i Čačka minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene) popusti (po osobi) za polazak iz Niša, odrasli i deca 0-12 godina: 500 dinara

Napomene za sopstveni prevoz:
- Dinarski deo cene se umanjuje za 8100, 00 odrasli
- Dinarski deo cene se umanjuje za 7100, 00 deca 0-12 god
- Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne sačekuje putnike u luci Agiokampos ili letovalištu Pefki radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom).
- Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove I ispraćaj stare grupe, brod stiže u isto vreme kada i putnici koji putuju autobusom ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

Napomena za vizni režim:
- Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, nije potrebna grčka šengen viza.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
- Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
- Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (u sezoni) je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su dostupne u agenciji). U okviru vansezonskih paket aranžmana, doplata za boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je iskazana u napomeni za smeštaj ispod tabele sa cenama (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
- Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
- Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Omniturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
  +381 11 7610 127
  +381 11 7614 131
 • Adresa:
 • Savski trg 7, Beograd

  Poslovnice:
  Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
  tel: +381 11 33 48 851
  +381 11 33 49 532
 • Website:
 • https://www.omniturs.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja