prethodna
Evia - last minute, smene 26.05., 05.06., 15.06., 25.06., 05.07., 15.07. i 13.09.- bus prevoz
Evia - last minute, smene 26.05., 05.06., 15.06., 25.06., 05.07., 15.07. i 13.09.- bus prevoz
sledeća
Evia - Vila Zoi
Evia - Vila Zoi

Evia - Leto 2018.

Evia - Leto 2018.
Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi 12 dana/9 noćenja - paket aranžman (prevoz + smeštaj).

Polasci:
- 20.07.2018.
- 29.07.2018.
- 07.08.2018.
Evia
Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviu jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima.

Edipsos
Edipsos, ili kako se još naziva Lutra Edipsos je najpoznatija, a ujedno i najstarija banja u Grčkoj, a karakteristična je po kombinaciji termalnih voda i momre. U prilog tome da je među najstarijim banjama ide i to da se spominjala u delima čuvenog grčkog filozofa Aristotela. U rimsko doba je ugostila i rimske imperatore Hadrijana, Septimija Severa i Marka Aurelija. Iz tog doba su poznata rimska kupatila – Sila. Banju je razrušio vizantijski imperator Teodosije kao objekat okupljanja pagana. Danas grad broji desetak hiljada stanovnika, 198 hotela od čega su 18 sa spa programima. Edipsos je jedno od najpoznatijih banjskih lečilišta u Grčkoj, koje je poznato po svojim termalnim izvorima, koji se ulivaju direktno u more sa temperaturom od 34 do 70 stepeni. Sam Edipsos je lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudi smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana, i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i leti i zimi čini ga idelanim za posete tokom cele sezone.

Program putovanja:
1. dan: Beograd – Srbija – Makedonija – Grčka
Okupljanje grupe u podnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
2.-10 dan: Gračka – Evia – Edipsos
Dolazak u Glifu u prepodnevnim časovima. Transfer trajektom do Evie. Smeštanje u hotele i vile. Edipsos je mesto koje posetiocima pruža obilje mogućnosti i koje kao takvo predstavlja odličnu kombinaciju za odmor i odličan provod. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama Evie i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Edipsos je jedna od najpoznatijih banja u Grčkoj, koje je poznato po svojim termalnim izvorima, koji se ulivaju direktno u more sa temperaturom od 34 do 70 stepeni. Sam Edipsos je lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudi smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana, i ostalih turističkih sadržaja.
11. dan: Edipsos – Evia – Grčka – Makedonija – Srbija
Napuštanje soba u jutarnjim časovima. Slobodno vreme do polaska. Vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja i događaja tokom noćne vožnje do Srbije.
12. dan: Srbija – Beograd
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj programa.

Rodon apartments 2* (lokalna kategorizacija)
Rodon apartments sadrži 20 soba u trospratnoj zgradi. Gradska plaža nalazi se na samo 100 metara, a centar grada na 500 metara. Sve naše sobe su funkcionalne i lepo uređene u jednostavnim linijama. Na svakom spratu nalazi se kuhinja koja zadovoljava sve potrebe tokom odmora. U sobama je zasebno kupatilo kao i balkon. Sobe poseduju WiFi internet. Klima uređaj nalazi se u svakoj sobi i može se koristiti besplatno.

Oneiro Studios 3* (lokalna kategorizacija)
Smeštajni objekat Oneiro Studios se nalazi u Lutri Edipsu i nudi besplatan bežični internet, vrt i terasu za sunčanje. Najbliža plaža udaljena je 500 metara, a centar grada 800 metara. Privatni parking u okviru objekta se može besplatno koristiti. Sve smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV. Svaka jedinica takođe obuhvata kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem. Posteljina je obezbeđena. Gosti mogu da uživaju uz piće u baru u okviru objekta.

Nikos Rooms 2* (lokalna kategorizacija)
Nalazi se na samo 450 metra od plaže, dok je centar grada na samo 300 metara. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje poseduju kupatilo. Zajednička kuhinja nalazi se u hodniku između soba. Sobe su opremljene u klasičnom grčkom stilu. Klima uređaj nalazi se u svakoj sobi i može se koristiti besplatno.

Hotel Agnanti 2* (lokalna kategorizacija)
Lociran je na samo 280 metara od plaže. Na 500 metara od hotela se nalaze mnogobrojne taverene, kafići, barovi. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/5 sobama koje poseduju kupatilo i opremljene su sa klasičnim grčkim smeštajem. Svaka soba poseduje TV, frižider i terasu. Klima uređaj dostupan je uz doplatu. Besplatan WiFi internet moguće je k0ristiti u zajedničkim prostorijama hotela.

Aranžman obuhvata
- Smeštaj u izabranom hotelu u Edipsosu u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama, studijima ili apartmanima
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
- Administrativne troškove, troškove rezervacije i ako su predviđeni programom – troškove transfera;
- Organizaciju putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 € – 1,25 € dnevno – plaćanje u agenciji;
- Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaća se u agenciji
- Fakultativne izlete;
- Individualne troškove putnika.

Napomene
- Za polazak iz Novog Sada cena iz tabele se uvećava za 6 €, za polazak iz Niša cena iz tabele se umanjuje za 5 €.
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda. Prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Fun Group Travel Company (Balkan Fun), kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska u većini slučajeva). Moguća su odstupanja sa vremenom ulaska kada grupa broji više od 50 putnika u jednom objektu. Sobe se napuštaju poslednjeg dana do 09:00 časova, osim u slučajevima kada je za realizaciju programa potrebno objekat napustiti ranije (postoji mogućnosti kasnijeg napuštanja soba).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Način prijavljivanja
- Popunjavanjem on-line prijave na sajtu Agencije
- Dolaskom u poslovnice Agencije.
- Popunjavanjem prijave kod saradnika Agencije

Način plaćanja
- Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje
- Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu Halkbank za efektivu

Izleti
Navedeni opisi i sadržina izleta su informativnog karaktera i mogu biti izmenjeni od strane lokalnih partnera koji su zaduženi za njihovu realizaciju.
- Atina - Akropolj Halkida - Atina, nekada prestonica antičke Grčke, a danas savremeni grad i administrativni, kulturni i lučki centar zemlje. Od svog postanka pa sve do danas, polozaj grada je bio strateški važna tačka koja je spajala istok i zapad i oduvek je bio centar u koji su se slivale religija, kultura i umetnost mnogih naroda, o čemu danas svedoče brojni ostaci i lokaliteti.
Simbol Atine ali i čitave Grčke je brdo Akropolj, prirodni vidikovac sa kog se pruža izvanredan pogled na grad. Istorija isijava iz svakog dela drevnog Akropolja, koji dom čuvenih građevina poput Erehtejona, Partenona, hrama Atine Nike i Propileja.
Obilazak grada upotpunjen je posetom čuvenom Olimpijskom stadionu, glavnim trgovima Omonia i Sintagma (sa zgradom Parlamenta i stražom Evzona), Zevsovom hramu, Univerzitetu i Nacionalnoj biblioteci.
Stari deo Atine je četvrt Plaka sa velikim brojem ugostiteljskih objekata, malih prodavnica i muzeja koji čuvaju prošlost grada. Tokom ovog putovanja i videćemo glavni grad ostrva Evije, gde se slikamo kod starog mosta…
Ulaznica za Akropolj nije uključena u cenu.
- Skiatos i plaža Kukunaries -Neizostavan deo posete Eviji je celodnevno krstarenje brodom. Zamislite spoj mora, sunca i dobre muzike i velikog broja mladih ljudi na brodu koji nas vodi do skrivenih plaža i uvala oko Evie. Dobre vibracije, pozitivna energija uz najbolju muziku, za koju će biti zadužen naš DJ, pratiće nas tokom celog krstarenja. Uživaćemo u najlepšim pejzažima koji se pružaju sa broda uz povremene predahe za kupanje na najlepšim plažama. Poseban doživljj predstavlja zalazak sunca u kojem ćemo uživati. Prepuni utisaka uplovljavamo u luku i spremamo se za noćni provod koji nas čeka u Edipsosu.
- Najlepše plaže Evije - Doživite sa nama iskustvo na neopisivo lepim plažama Evije. Za Vas smo pripremili neke od najlepših plaža na ovom ostrvu. More, sunce, pesak i kristalno čista voda… Odmor može da počne.

Balkan Fun

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2686 064
  +381 60 500 61 60
 • Adresa:
 • Balkanska 27, Beograd

  Poslovnice:
  TC Kalča (prizemlje)
  tel: +381 18 310 50 30
  +381 69 500 25 24
  email: nis@balkanfun.rs
 • Website:
 • https://www.fungroup.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti