Edipsos - Vila Korali

Edipsos - Vila Korali

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
First minute popust 10% za apartmanski smeštaj važi za rezervacije i uplatu akontacije do 15.marta 2017.god.

Ovaj popust ne važi za smene 24.05 - 03.06, 03.06. - 13.06., 11.09. - 21.09. i 21.09. - 01.10., kao ni za hotelski smeštaj.

Cene su izražene za paket aranžman po osobi (autobuski prevoz + 10 noćenja) + trajekt
Evia (Eubeja) - je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 150 km južno od Paralije - Katarini. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju izuzetno privlačnom destinacijom za turiste. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Glavna turistička mesta su na severu ostrva, od kojih je Pefki svakako najpopularnije.

Edipsos - je lepo uredjen gradić, smešten izmedju bujnog zelenila i tirkiznih voda evijskog zaliva, na 10km od luke Agiokampos. Izuzetnost ovom letovalištu daju i termalni lekoviti izvori, sa temperaturom vode od 34 do 70 stepeni, koji izviru iz dubina od 3000m i ulivaju se neposredno u Egejsko more. Zbog svojih lekovitih karakteristika, mineralni izvori Edipsosa poznati su još iz antičkog vremena. U bližoj i daljoj prošlosti, mnoge poznate ličnosti posećivale su ovo mesto, od filozofa Aristotela i Careva Adrijana i Marka Aurelija, pa do Srpskog kralja Petra I Karađorđevića, zatim Vinstona Čerčila, Marije Kalas, Aristotela Onazisa i mnogih drugih.
Danas je Edipsos moderno letovalište, koje posetiocima nudi izuzetnu priliku da uživaju u kombinaciji banjskog i morskog turizma. Ima dobro razvijenu turističku infrastrukturu: mnogobrojne hotele, vile sa studijima i apartmanima, spa centre, restorane, taverne, restorane brze hrane, poslastičarnice, igrališta za decu, lokalnu pijacu i brojne prodavnice i super markete.
U samom Edipsosu postoje dve manje i uže plaže sa mešavinom peska i šljunka. Prva se nalazi u centru mesta, pored male luke, a druga je peščana plaža na samim termalnim izvorima, gde voda izvire iz stena i uliva se direktno u more. U neposrednoj blizini (2km) se nalazi i oko 3km dugačka, peščana plaža mestašceta Agios Nikolaos. Zbog svoje raznovrsnosti, ovo letovalište rado posećuju kako porodice sa decom, starije osobe, tako i mladji i aktivniji gosti.

Vila Korali
Vila Korali se nalazi na 50 m od strogog centra Edipsosa u samoj blizini Ktel poslovne zgrade I stanice. Čuveni Topli izvori udaljeni su 200m a još kraća je udaljenost do privatnih Spa-centara, restorana, prodavnica i pekara.
Studiji su dvokrevetni sa klimom (uključena u cenu). TWC -om (tuš kada sa zavesom), fenom za kosu, LCD-TV -om, plafonskim ventilatorima I wi-fi jem koji je besplatan. Kuhinja je potpuno opremljena I funkcionalna. Upotreba klime uklju~ena je u cenu.
Studiji se nalaze na 3. Spratu (sa liftom) imaju velike balkone I gledaju na dvorište I ulicu.

Program putovanja:
- Polazak autobusa iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 15.00h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. /Proveriti pre puta ta; no vreme i mesto polaska/.
- Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima.
- Smeštaj u studije-apartmane posle 14.00 časova.
- Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2 do 12 dana.
- Napuštanje studija-apartmana 12. dana do 09.00 časova.
- Polazak za Beograd oko 14.00h po grčkom vremenu (o tačnom vremenu polaska informaciju će dati predstavnik agencije).
- Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

Popusti za putnike na paket - aranžmanu:
- deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo dete do 12 godina.
- jedno dete do 7 godina može da deli ležaj sa odraslom osobom i plaća 60 eur i ima sedište u autobusu
- dete do 12 godina na sopstvenom ležaju (ili u koliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina) ima popust 25 eur I ima sedište u autobusu.
- prilikom spajanja smena cena se umanjuje za 30 eur po osobi.

Napomena:
- Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje 30 eur (osim za smene označene zvezdicom)
- u slučaju kada jedna osoba koristi studio 1 /2 doplata je 70%.

Cene autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste paket aranžman:
- Odrasli 70 eur, deca do 12 godina 60 eur.
- Autobusi su turističke klase sa TV / audio i klima uređajem.

Uslovi plaćanja:
1. First minute popust 10% za apartmanski smeštaj važi za rezervacije i uplatu akontacije do 15.marta 2017.god.
Ovaj popust ne važi za smene 24.05 - 03.06, 03.06. - 13.06., 11.09. - 21.09. i 21.09. - 01.10., kao ni za hotelski smeštaj.
2. Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
3. Odloženo plaćanje: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 10 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2017. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 10 dana pre puta i primenjuje se prodajni kurs Komercijalne banke koji važi toga dana.
4. Kredit banke: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
5. Kreditne i debitne kartice: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste Visa Kartica, Dina Card, Master, Maestro. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
6. Administrativna zabrana: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
7. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
- Sva plaćanja se vrše po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate aranžmana. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise po uslovima Uniqa osiguranja (potrebna kopija pasoša).

Napomene:
- Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije
- Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel.
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje