Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom

Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
Nova godina 2018. - Atina, 3 ili 4 noći, avionom
5 dana / 4 noći ili 4 dana / 3 noći - avionom
Polasci: 29. i 30. decembar 2017
Program putovanja I
1.dan (29.12.2017.) Beograd - Atina

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera organizatora putovanja u 11:15 časova. Redovni let za Atinu kompanijom Air Serbia u 13:15 časova (JU512). Sletanje na aerodrome „Elefterios Venizelos“ u Atinu u 15:45 časova. Po sletanju u Atinu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: gradski trgovi Omonija i Sintagma, spomenik Kolokotronisu, stari i novi Parlament, Kraljevska bašta, Predsednička palata, Evzoni - nacionalna garda, galerija Zapion, Zevsov hram na Marsovom polju, trijumfalna Hadrijanova kapija i stadion Kalimarmaro na kome su 1896. godine održane prve Olimpijske igre modernog doba i gde je bio cilj maratonske trke Letnjih olimpijskih igara 2004. godine. Smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne. Noćenje.
2.dan (30.12.2017.) Atina
Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada ili kupovinu. Noćenje.
3.dan (31.12.2017.) Atina
Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu ili celodnevni fakultativni izet na Peloponez (Argolida). Cena izleta po osobi: 65 evra. Slobodno vreme. Individualni doček Nove godine na nekom od trgova ili u nekoj taverni u boemskoj četvri grada. Noćenje.
4.dan (01.01.2018.) Atina
Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili poludnevni fakultativni izlet do najjužnije tačke Balkanskog poluostrva - rta Sunion, gde se nalaze i ostaci Posejdonovog hrama, posvećenog Bogu mora. Cena izleta po osobi: 40 evra. Slobodno vreme. Noćenje
5.dan (02.01.2018.) Atina - Beograd
Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta spomeničkom kompleksu iz „zlatnog doba” Periklove Atine na Akropolju (fakultativno, cena ulaznice: 30 evra): Propileji, Hram Beskrilne pobede, Erehtejon, Partenon. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 15:35 časova (JU513). Sletanje u Beogradu 16:15 časova. Kraj putovanja.

Program putovanja II
1.dan (30.12.2017.) Beograd - Atina

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera organizatora putovanja u sali za međunarodne odlaske u 10:20 časova. Poletanje aviona 12:20 časova (JU512). Sletanje na aerodrome „Elefterios Venizelos“ u Atinu 14:50 časova po lokalnom vremenu. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: gradski trgovi Omonija i Sintagma, spomenik Kolokotronisu, stari i novi Parlament, Kraljevska bašta, Predsednička palata, Evzoni - nacionalna garda, galerija Zapion, Zevsov hram na Marsovom polju, trijumfalna Hadrijanova kapija i stadion Kalimarmaro na kome su 1896. godine održane prve Olimpijske igre modernog doba i gde je bio cilj maratonske trke Letnjih olimpijskih igara 2004. godine. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje
2.dan (31.12.2017.) Atina
Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu ili celodnevni fakultativni izet na Peloponez (Argolida). Cena izleta po osobi: 65 evra. Slobodno vreme. Individualni doček Nove godine na nekom od trgova ili u nekoj taverni u boemskoj četvrti. Noćenje.
3.dan (01.01.2018.) Atina
Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili poludnevni fakultativni izlet do najjužnije tačke Balkanskog poluostrva - rta Sunion, gde se nalaze i ostaci Posejdonovog hrama, posvećenog Bogu mora. Cena izleta po osobi: 40 evra. Slobodno vreme. Noćenje
4.dan (02.01.2018.) Atina - Beograd
Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta spomeničkom kompleksu iz „zlatnog doba” Periklove Atine na Akropolju (fakultativno, cena ulaznice: 30 evra): Propileji, Hram Beskrilne pobede, Erehtejon, Partenon. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 15:35 časova (JU513). Sletanje u Beogradu 16:15 časova. Kraj putovanja. Cena aranžmana po osobi u evrima.

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate)

U cenu aranžmana je uračunato:
- prevoz avionom na relaciji Beograd - Atina - Beograd, transferi autobusom aerodrom - hotel - aerodrom,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* ili 4*, na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom,
- panoramsko razgledanje grada,
- usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Avio-takse oko 105,39 evra (od čega je 44 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra GR, 22 evra GR, 16.19 evra WP, 5 evra WQ, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 3.30 evra LG, podlažu refundaciji). Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke, na dan uplate.
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po rezervaciji.
- Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana.
- Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
- U cenu takođe nije uključeno međunarodno putno osiguranje - u agenciji Dream Land je moguće uplatiti Uniqa osiguranje

Važne napomene:
- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanija, a troškove snose sami putnici.
- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane aviokompanije.

Hoteli:
Hotel Achillion 3* (www.achillionhotel.com)

Hotel se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od trga Omonia i istoimene metro stanice odakle metro linija saobraća do ostalih delova Atine. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od brojnih znamenitosti Atine: Arheološkog muzeja, Akropolja, trga Sintagma, boemske četvrti Plaka i čuvenog Monastirakija. U sklopu hotela se nalazi bar, restoran i recepcija. Hotel ima 63 sobe. Sve sobe su opremljene kupatilom fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom, SAT TV-om, frižiderom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - samoposluživanje)
Polis Grand 4* (www.polisgrandhotel.gr)
Hotel se nalazi na 200 metara od metro stanice i od Nacionalnog arheološkog muzeja. U blizini hotela se nalaze brojni kafići, taverne i butici kao i jedan od najpoznatijih gradskih trgova Omonia. Monastiraki i boemska četvrt Plaka su na pešačkoj udaljenosti od hotela. U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran, bar na krovu hotela sa pogledom na Akropolj, mini fitness centar, konferencijske sale. Hotel ima 100 soba i sve imaju klimu, mini bar, flat SAT TV, sef, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi internet, kupatilo (fen za kosu). Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).

Fakultativni izleti
Akropolj - cena ulaznice na sam lokalitet - 30 evra
Peloponez (Argolida) - Vožnja pored Eleusine (mesta gde je u antičko doba bila poštovana boginja Demetra u čiju čast su bile organizovane Eleusinske misterije) i Megare (čuvenog antičkog filozofskog centra) do Korintskog kanala. Posle kraće pauze nastavak putovanja do Epidaurusa, svetilišta boga Asklepija (Aesculap). Razgledanje čuvenog pozorišta poznatog po izuzetnoj akustičnosti. Odlazak do „zlatom bogate" Homerove i Šlimanove Mikene. Razgledanje: Lavlja vrata, Kiklopski zidovi, kraljevski krug grobova, ostaci Megarona (kraljevske palate u kojoj je, prema predanju, ubijen legendarni kralj Agamemnon) i Atrejeva riznica, čudo tehnike XIV veka p.n.e. (cena izleta oko 65 evra). Povratak u hotel.
Rt Sunion - Posle kraće pauze u živopisnoj luci Pirej, vožnja kroz poznata letovališta na Apolonovoj obali, nastavak putovanja ka steni gde se, prema mitologiji, sa ovim svetom rastao legendarni atinski kralj Egej i svoje ime podario okolnom moru. Na uzvišenju dominiraju ostaci nekadašnjeg hrama posvećenog Posejdonu, bogu mora. Povratak u Atinu i kraće zadržavanje u poznatom letovalištu Glifada. (cena izleta oko 40 evra).

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 4 jednakih mesečnih rata (40% akontacija).
- preko računa Dream land-a.

Opšte napomene:
Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa je 5 dana pre puta.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja
Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet.
Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično)..
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa n monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 630 55 01
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava