Agia Triada - Hotel Santa Beach

Agia Triada - Hotel Santa Beach
Cena aranžmana po osobi: 1.200 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po osobi ‐ dnevno (deca do 12 god. ne plaćaju dinarski deo aranžmana)

5% popusta za uplate u celosti

Troškove rezervacije - 300, 00 din
Solunska regija Agia Triada
Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada “Blue flag” za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijem letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na samoj obali, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava vinskih puteva severne Grčke ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

Hotel Santa Beach 4 *:
Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora, na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
Sadržaj: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela-u zavisnosti od raspoloživosti), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok) ), luksuzni a la carte restoran " Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu). Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Obezbeđen je besplatan parking.
Sobe: 78 kompletno renoviranih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela).
Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more.
Superior sobe su veće kvadrature i nalaze se na petom spratu koji je dograđen 2015. god. i imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Eco superior sobe su sa pogledom na brdo, nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i jednim pomoćnim ležajem, mrežom za komarce na prozorima.
Eco superior family room su sa bočnim pogledom na more i Agia Triadu, nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i 2 pomoćna ležaja i mrežom za komarce na prozorima. Eco superior sobe i Eco superior family room se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016 god.
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).
www.santahotel.gr

Program putovanja:
Autobuski prevoz:
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h (mesto polaska je blok 70A, iz ulice Dr. Agostina Neta na Novom Beogradu, u delu  ulice od Delta City‐ ja i Tehnomanije ka reci  Savi).  Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan  
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2‐12.dan  
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan     
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd  (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan 
Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz:
1.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj po izboru u 1/2, 1/2+1, 1/2+2 standardnim, superior, eco superior i eco superior family sobama na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje
‐ Boravišnu taksu  (ukoliko bude uvedena) plaća se na recepciji hotela 3 Eur po osobi, dnevno.
‐ Troškove rezervacije - 300, 00 din

Način plaćanja:
- Prilikom rezervacije plaća se 50% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
‐ čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2018.,
‐ gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje je u  dinarskoj  protivvrednosti  po  prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.

Napomena:
‐ period boravka je minimum 5 noćenja u periodu 19.05./06.07. i 04.09./20.09.2018.
‐ period boravka je minimum 7 noćenja u periodu 07.07./18.08.2018.
‐ postoji mogućnost korišćenja bebi kreveta (uz prethodnu najavu u agenciji) - gratis                                  

Autobuski prevoz - Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 5, 10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
Maj: 15, 20, 25, 30
Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli povratna karta: 70 eur; Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur; Karta u jednom pravcu: 50 eur

Napomena
Doplate: za polazak iz Novog Sada (parking Mc Donalds-a, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomića) i Zrenjanina (OMW pumpa kod glavne autobuske stanice) 1.950 din; iz Kikinde (Dr Zorana
Doplate za sedište:Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu.

Popusti:
Popusti: za polazak iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta) - 500 din.
Standard soba:
- dete do 12 god. na pomoćnom ležaju - besplatno; Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ‐ 30%
Eco superior soba:
I dete do 12 god. na pomoćnom ležaju - besplatno; Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ‐ 30%
Eco superior Family room:
dete do 12 god. na pomoćnom ležaju - besplatno; II dete 2‐12 god. na pomoćnom ležaju - 50% ;   
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju - 30%
Superior soba:
dete do 12 god. na pomoćnom ležaju - besplatno; II dete 2‐12 god. na pomoćnom ležaju - 50% ;   
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju - 30%
Napomena:
U svim tipovima smeštaja dete do 2 god. računa se u maksimalan broj osoba i boravi besplatno u zajedničkom ležaju ili krevecu (na upit, bez doplate)   

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TP Mladost Turist AD. Organizator putovanja TP Mladost Turist AD poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300056415 sa periodom važenja 25.01.2017. do 25.01.2018. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja