sledeća
Agia Triada - Hotel Sun Beach 4*
Agia Triada - Hotel Sun Beach 4*

Agia Triada - Hotel Santa Beach

Agia Triada - Hotel Santa Beach
Cena aranžmana po osobi:
1.200 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po osobi ‐ dnevno (deca do 12 god. ne plaćaju dinarski deo aranžmana)

Hotelski popust: 15% za uplatu akontacije u iznosu od 50% do 31.01.2019.
Dodatnih 5% popusta za uplatu u celosti
Agencijski popust: 7% za uplatu akontacije u iznosu od 50% do 06.04.2019.
dodatnih 5% popusta za uplatu u celosti

Navedeni popusti se odnose na devizni deo aranžmana i važe za uplatu u agenciji Mladost Turist

Troškove rezervacije - 300, 00 din
Solunska regija Agia Triada
Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada “Blue flag” za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijem letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na samoj obali, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava vinskih puteva severne Grčke ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

Hotel Santa Beach 4 *:
Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora, na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
Sadržaj: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela-u zavisnosti od raspoloživosti), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok) ), luksuzni a la carte restoran " Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu). Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Obezbeđen je besplatan parking.
Sobe: 78 kompletno renoviranih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela).
Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more.
Superior sobe su veće kvadrature i nalaze se na petom spratu koji je dograđen 2015. god. i imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Eco superior sobe su sa pogledom na brdo, nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i jednim pomoćnim ležajem, mrežom za komarce na prozorima.
Eco superior family room su sa bočnim pogledom na more i Agia Triadu, nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i 2 pomoćna ležaja i mrežom za komarce na prozorima. Eco superior sobe i Eco superior family room se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016 god.
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).
www.santahotel.gr

Program putovanja:
Autobuski prevoz:
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h (mesto polaska je Autoput Beograd-Niš, parking pored Saobradajnog preduzeda Lasta (direkcija), ulaz iz ulice Milošev Kladenac kod broja 20). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora
2.dan  
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2‐12.dan  
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan     
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobradaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici de biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan 
Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj po izboru u 1/2, 1/2+1, 1/2+2 standardnim, superior, eco superior i eco superior family sobama na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje)
- Pratioca grupe (kod autobuskog prevoza) i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje
- Boravišnu taksu
- Troškove rezervacije – 300,00 din

Način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.
- Prilikom rezervacije plada se 30% od cene aranžmana
- Ostatak uplate: - čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2019.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Napomena:
 - period boravka je minimum 3 nocenja u periodu 19.05./10.06.2019.
- period boravka je minimum 5 nocenja u periodu 11.06./02.07.; 04.09./20.09.2019.
- period boravka je minimum 7 nocenja u periodu 03.07./03.09.2019.
- postoji mogudnost korišcenja bebi kreveta (uz prethodnu najavu u agenciji) – gratis       

Sopstveni prevoz:
1.dan Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka

Autobuski prevoz - Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 5, 10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
Maj: 15, 20, 25, 30
Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli povratna karta: 70 eur; Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur; Karta u jednom pravcu: 50 eur

Napomena
Doplate: za polazak iz Novog Sada (parking Mc Donalds-a, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomida) i Zrenjanina (OMW pumpa kod glavne autobuske stanice) 1.950 din;
- iz Kikinde (Dr Zorana Đinđida 19, ispred agencije Banat Tours) 2.550 din
Doplate za sedište:Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu.

Popusti:
Popusti: za polazak iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta) - 500 din.
Standardna soba:
I dete do 12 god. na pomodnom ležaju – besplatno; Treda odrasla osoba na pomodnom ležaju - 30%
Eco superior room:
I dete do 12 god. na pomodnom ležaju – besplatno; II dete 2-12 god. na pomodnom ležaju – 50%;
Treda odrasla osoba na pomodnom ležaju – 30%
Superior soba:
I dete do 12 god. na pomodnom ležaju – besplatno; II dete 2-12 god. na pomodnom ležaju – 50%;
Treda odrasla osoba na pomodnom ležaju – 30%
Napomena: U svim tipovima smeštaja dete do 2 god. računa se u maksimalan broj osoba i boravi besplatno u zajedničkom ležaju ili krevecu (na upit, bez doplate)

Vazne napomene:
- Boravišna taksa (uvedena 01.01.2018.) se plada na recepciji hotela (za hotele sa 4* iznosi 3 Eur po sobi, dnevno).
- Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži pladaju se 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pida (kafa ili sok) )

Napomena:
Agencija Mladost Turist nema lokalnog predstavnika u hotelu “Santa Beach”. Za sve informacije i mogudnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski, grčki i ruski jezik.

Napomena za vizni režim:
Za putnike koji imaju biometriski pasoš nije potrebna grčka šengen viza. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih I drugih isprava. Strani državljani u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koje putuju i kroz koje prolaze. Prepručuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji wwww.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koje putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU I putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti busu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.
Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TP Mladost Turist AD, Licenca OTP br. 48 / 2016 od 01.03.2016. Tekudi račun Raiffeisen bank 265-1100310000098-46, PIB 100002151 Organizator putovanja TP Mladost Turist a.d., Bulevar Oslobođenja 56 a, Beograd, poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu
Garancije putovanja broj 300061050 sa periodom važenja 25.01.2018. do 25.01.2019. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani