sledeća
Agia Triada - Hotel Sun Beach 4*
Agia Triada - Hotel Sun Beach 4*

Agia Triada - Hotel Santa Beach

Agia Triada - Hotel Santa Beach
Jedinstvena prodajna cena aranžmana u eur dnevno po osobi
Solunska regija Agia Triada
Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada “Blue flag” za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijem letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na samoj obali, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava vinskih puteva severne Grčke ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

Hotel Santa Beach 4 *:
Hotel se nalazi na samoj obali mora, na čuvenoj plaži Agia Triada, udaljen 19 km od Soluna. Poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu: 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok) ), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (besplatno), restoran sa mediteranskom kuhinjom i grčkim specijalitetima, salu za konferencije, wireless internet (besplatno), masažnu fotelju, parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu.
Svaka soba ima LCD-SAT TV, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, mini frižider, telefon, sef i wi-fi (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela).
Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more.
Superior sobe su u neo-klasičnom stilu, nalaze se na petom spratu, imaju balkon sa bočnim pogledom na more i mrežu za komarce na prozorima.
Eco superior sobe su malo veće kvadrature u odnosu na superior sobe, sadrže dva klasična ili francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj koji može biti na razvlačenje (pogodan za smeštaj jedne odrasle osobe ili dvoje dece do 12 godina). Nalaze se u novom delu hotela koji je dograđen 2016. godine. Organizator putovanja ne određuje spratnost, pogled, veličinu i broj sobe.
Važna napomena: Smeštaj u Eco superior sobama može biti u sobama sa malim balkonom (pogled bašta) ili bez balkona (bočni pogled more), u zavisnosti od raspoloživosti, na šta Organizator putovanja ne može uticati.
www.santahotel.gr

Važne napomene:
- Suncobrani i ležaljke oko bazena su besplatni a na plaži je korišćenje omogućeno uz konzumiranje kafe ili pića koje se plaća.All inclusive usluga podrazumeva precizan koncept usluga koji obuhvata tri osnovna obroka (doručak, ručak i večeru), užine, konzumaciju lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, u određenim vremenskim intervalima, prema hotelskim pravilima. All inclusive usluga ne podrazumeva dvadesetčetvoročasovno konzumiranje hrane i pića kao i korišćenje hotelskih sadržaja.

Napomena:
- period boravka je minimum 3 noćenja u periodu 13.06/03.07. i 23.08/03.09.2020.
- period boravka je minimum 4 noćenja u periodu 04.07/22.08.2020.
- postoji mogućnost korišćenja bebi kreveta (uz prethodnu najavu u agenciji) – gratis
Program putovanja sopstveni prevoz:
Prvi dan
Dolazak u mesto boravka, smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu i boravak na bazi All inclusive usluge za izabrani broj noćenja.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u izabranoj sobi na bazi All inclusive usluge po hotelskom konceptu All inclusive koji se dobija uz uplatu aranžmana na prodajnom mestu

Cena aranžmana ne obuhvata:
- usluge prevoza
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje
- boravišnu taksu (plaća se na recepciji hotela) i iznosi 3 eur dnevno po sobi

Način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana (osim za rani booking).
Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2020.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Napomena:
 - Agencija Mladost Turist nema lokalnog predstavnika u hotelu Santa beach. Za sve informacije i mogućnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski i grčki jezik.

Prevoz:
Postoji mogućnost organizovanja prevoza mini busom sa kućne adrese do hotela. Detaljnije informacije o prevozu dobićete u agenciji.

Važne napomene
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU i putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TP Mladost Turist doo, Licenca OTP br. 44 / 2020 od 30.01.2020. kategorija A 20
Tekući račun Raiffeisen bank 265-1100310000098-46, PIB 100002151 MATIČNI BROJ 07065167 Organizator putovanja TP MLADOST TURIST DOO, Bulevar Oslobođenja 56 a, Beograd, poseduje YUTAgaranciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300067859 sa periodom važenja 01.01.2020. do 01.10.2020. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije