Perea - Hotel Golden Star City Resort

Perea - Hotel Golden Star City Resort
Solunska regija - Perea

Cena aranžmana: 2.500 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po sobi - dnevno; dete do 12 god. boravi besplatno

Dodate sobe Alkyone(novi deo hotela) sa popustom od 5%

10% popusta za boravak u periodu od 01.07.- 20.07.2018

Boravišna taksa (uvedena 01.01.2018. god. se plada na recepciji hotela (za hotele sa 4* iznosi 3 Eur dnevno po sobi).

Troškovi rezervacije 300,00 din
.
Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Hotel Golden Star 4 * nalazi se na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. Ima sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV salu, salu za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno). Sve sobe imaju balkon, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, Standardne sobe imaju bočni pogled na more, Economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište. www.goldenstarhotel.com

Hotel Golden Star 4*
Lokacija: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno).
Sobe: 44 sobe (dvokrevetne i trokrevetne) sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište.
Usluga: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.
www.goldenstarhotel.com

Program putovanja:
Autobuski prevoz
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h mesto polaska je Autoput Beograd-Niš broj 4, parking pored Saobradajnog preduzeda Lasta (direkcija), ulaz iu ulice Milošev Kladenac kod broja 20). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2-12.dan
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz
1.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u sobama po izboru na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka:
- doručak - švedski sto (samoposluživanje) - večera - meni (izbor više jela)
- Pratioca grupe (kod autobuskog prevoza) i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Parking: 9 Eur dnevno (ograničen broj mesta, doplata na recepciji)
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje
- Boravišnu taksu

Napomena:
Doplate: za polazak iz Novog Sada (parking Mc Donalds-a, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomića) i Zrenjanina (OMW pumpa kod glavne autobuske stanice) 1.950 din iz Kikinde
- iz Kikinde (Dr Zorana Đinđića 19, ispred agencije Banat Tours) 2.550 din.

Polasci iz drugih gradova:
- Popusti: za polazak iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta) 500 din.

Autobuski prevoz
Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
- Maj: 15, 20, 25, 30
- Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
- Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli Povratna karta: 70 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2018.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.

Napomena:
Agencija nema lokalnog predstavnika u hotelu Golden Star. Za sve informacije i mogućnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski i grčki jezik

Napomena za vizni režim:
Za putnike koji imaju biometriski pasoš nije potrebna grčka šengen viza. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih I drugih isprava. Strani državljani u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koje putuju i kroz koje prolaze. Prepručuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji wwww.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koje putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju EU.

Važne napomene:
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU I putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti busu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu. Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Tp Mladost Turist

Mladost Turist


Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti