prethodna
Perea - Hotel Aigli hotel by the sea
Perea - Hotel Aigli hotel by the sea
sledeća
Perea - Hotel Golden Star City Resort 4*
Perea - Hotel Golden Star City Resort 4*

Perea - Hotel Golden Star City Resort

Perea - Hotel Golden Star City Resort
Solunska regija - Perea

Cena aranžmana: 2.500 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po sobi - dnevno; dete do 12 god. boravi besplatno

Boravišna taksa (uvedena 01.01.2018. god. se plada na recepciji hotela (za hotele sa 4* iznosi 3 Eur dnevno po sobi).

Doplata za treće dete 0-3 godine u 1/3+1 standardnoj sobi (bez sopstvenog ležaja) koja iznosi 15 Eur dnevno.

5% za uplatu akontacije do 06.04.2019.
Navedeni popust se odnosi na devizni deo aranžmana i važi za uplatu u agenciji

Troškovi rezervacije 300,00 din
.
Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Hotel Golden Star 4 * nalazi se na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. Ima sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV salu, salu za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno). Sve sobe imaju balkon, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, Standardne sobe imaju bočni pogled na more, Economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište. www.goldenstarhotel.com

Hotel Golden Star 4*
Lokacija: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno).
Sobe: 44 sobe (dvokrevetne i trokrevetne) sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište.
Usluga: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.
www.goldenstarhotel.com

Doplate:
- doplata za treće dete 0-3 godine u 1/3+1 standardnoj sobi (bez sopstvenog ležaja) koja iznosi 15 Eur dnevno.

Program putovanja:
Autobuski prevoz
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h mesto polaska je Autoput Beograd-Niš broj 4, parking pored Saobradajnog preduzeda Lasta (direkcija), ulaz iu ulice Milošev Kladenac kod broja 20). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2-12.dan
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz
1.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u sobama po izboru na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka:
- doručak - švedski sto (samoposluživanje) - večera - meni (izbor više jela) i švedski sto (samoposluživanje), u zavisnosti od broja gostiju
- Pratioca grupe (kod autobuskog prevoza) i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Parking: 9 Eur dnevno (ograničen broj mesta, doplata na recepciji)
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje
- Boravišnu taksu

Autobuski prevoz
Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 5,10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
- Maj: 15, 20, 25, 30
- Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
- Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli Povratna karta: 70 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur
Doplata za sedista:Sedišta u prvih 5 redova u visokopodnom autobusu ili na donjoj platformi u “dabl-dekeru” (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta), u zavisnosti od tipa autobusa, mogu se garantovati i rezervisati uz doplatu po ceni od 40 Eur (za povratnu kartu), 30 Eur (za jedan pravac). Cena važi za odrasle osobe i decu.

Nacin placanja:
- Prilikom rezervacije plada se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2019.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.

Napomena:
Agencija Mladost Turist nema lokalnog predstavnika u hotelu Golden Star. Za sve informacije i mogudnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski i grčki jezik.

Vazne napomene:
Molimo putnike da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, agencije Mladost Turist. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU i putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Cenu i detaljne informacije o pribavljanju polise putnog zdravstvenog osiguranja potražite na prodajnom mestu.
Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TP Mladost Turist AD Licenca OTP br. 48 / 2016 od 01.03.2016.
Tekudi račun Raiffeisen bank 265-1100310000098-46, PIB 100002151 Organizator putovanja TP MLADOST TURIST a.d. , Bulevar Oslobođenja 56 a, Beograd, poseduje YUTA garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i od odgovornosti Organizatora turističkog putovanja po osnovu Garancije putovanja broj 300061050 sa periodom važenja 25.01.2019. do 01.10.2019. akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad

Mladost Turist


Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti