prethodna
Perea - Hotel Aigli
Perea - Hotel Aigli
sledeća
Perea - Hotel Golden Star
Perea - Hotel Golden Star

Perea - Hotel Golden Star

Perea - Hotel Golden Star
Solunska regija - Perea

Cena aranžmana: 2.500 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po sobi - dnevno; dete do 12 god. boravi besplatno

Troškovi rezervacije 300,00 din
.
Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Hotel Golden Star 4 * nalazi se na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. Ima sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV salu, salu za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno). Sve sobe imaju balkon, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, Standardne sobe imaju bočni pogled na more, Economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište. www.goldenstarhotel.com

Hotel Golden Star 4*
Lokacija: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno).
Sobe: 44 sobe (dvokrevetne i trokrevetne) sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište.
Usluga: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.
www.goldenstarhotel.com

Program putovanja:
Autobuski prevoz
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 18h (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2-12.dan
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz
1.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u sobama po izboru na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka:
- doručak - švedski sto (samoposluživanje) - večera - meni (izbor više jela)
- Pratioca grupe i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Parking: 5 Eur dnevno (ograničen broj mesta, doplata na recepciji)
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje

Napomena:
Doplate: za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina 1.850 din.;
iz Kikinde 1.950 din.
Popusti: za polazak iz Niša - 500 din.

Autobuski prevoz
Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
- Maj: 15, 20, 25, 30
- Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
- Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli Povratna karta: 70 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2017.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.

Napomena:
Agencija nema lokalnog predstavnika u hotelu Golden Star. Za sve informacije i mogućnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski i grčki jezik

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Mladost Turist


Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci