Residence Le Chalets Valoria

Residence Le Chalets Valoria
Residence Le Chalets Valoria
Residence Le Chalets Valoria
Residence Le Chalets Valoria

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Zima 2016/2017
Francuska - Valloire

Cene su po studiju/apartmanu u eur za navedeni period

Uz kupovinu aranžmana iskoristite popust do 20% u zavisnosti od perioda putovanja Popust za smenu 24.12, 31.12 i 04.02-04.03 ne važi.

Šestodnevni ski pass u periodu 17.12- 14.04 iznosi 197.50€ za odrasle, deca 5-13 god. 168€

Troškove rezervacije 300, 00 din.
Valloire, skijaška regija Galibier Thabor objedinjuje skijališta Valmenier i Valloire i zajedno čine peto najveće skijaško područje u Savojskim Alpima. Ova dva naselja imaju 150 km staza, 34 ski lifta i 10 km staza za skijaško trčanje. Ukupno 400 snežnih topova je garancija da snega ima dovoljno na svim stazama. Za zahtevnije skijaše postoji snowpark. Veliki je izbor aktivnosti i za neskijaše, a posebno se preporučuje besplatni mini voz i ski-bus koji vozi po čitavom naselju, panoramsku vožnju konjskim zapregama ili šetnju na krpljama. Sa žičarom Orelle se može stići i do čuvenog Val Thorensa i uz malu doplatu za ski pass Galibier Thabor skijati i provesti dan u Tri doline.

Residence Le Chalets Valoria 4*
Cena uključuje vodu, struju i grejanje. Doplata za posteljinu 9€ po osobi, konačno čišćenje 50-120€ po apartmanu. Boravišna taksa nije uključena i iznosi cca 1 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji), deca do 13 god. ne plaćaju. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela u vrednosti od 200€-400€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

Ski Pass Galibier Thabor 150 km ski staza

Cena aranžmana uključuje:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu na bazi izabrane usluge
- Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišnu taksu po lokalnom cenovniku i plaća se na recepciji hotela/ apartmana.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Dunav Osiguranje“ dnevno 1.05€ (plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan ispisivanja polise). Doplata za skijaško osiguranje 50%.
- Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku.

Program putovanja - sopstveni prevoz:
- Prvi dan, dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 17:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
- Poslednji dan, napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h.

Minimalan period boravka u apartmanima je 7 noćenja, osim u smenama u kojima je naznačen drugačiji minimim boravka. Smene su subota na subotu - osim ukoliko nije drugačije naznačeno.

Posebni uslovi za odustajanje putnika od putovanja:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora. Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
-10% ako se putovanje otkaže do 30 dana pre početka putovanja,
- 25% ako se putovanje otkaže 30 do 21 dana pre početka putovanja,
- 50% ako se putovanje otkaže 20 do 14 dana pre početka putovanja,
-75% ako se putovanje otkaže 13 do 7 dana pre početka putovanja,
-100% ako se putovanje otkaže 7 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje je u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. Uplata čekovima građana u više rata - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/15/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. Preko računa - uplata na račun Agencije Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Osiguranje:
Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog zdravstvenog osiguranja kao i osiguranje koje obuhvata ski rizik. Detaljne informacije i cene potražite u agenciji.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Cene za decu:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Pomoćni krevet:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude