Les Residences Du Val Claret

Les Residences Du Val Claret
Les Residences Du Val Claret
Les Residences Du Val Claret
Les Residences Du Val Claret

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Zimovanje 2016/2017
Francuska - Tignes

Cene su po studiju/apartmanu u € za navedeni period

Ski Pass Espace Killy
Uz kupovinu aranžmana iskoristite popust do 10% u zavisnosti od perioda putovanja. Popust za smenu 24.12.2016. i 11.02.-18.02.2017., 18.02.-25.02.2017. ne važi.

Šestodnevni ski pass u periodu 03.12.2016. - 17.12.2016. iznosi 250.50€ za odrasle, deca 5-14 god. 200.50€, U periodu 17.12.2016.-08.04.2017. iznosi 278€ za odrasle, deca 5-14 god. 222.50€

Troškove rezervacije 300, 00 din
.
Tignes, drugi najviši ski centar u Evropi, jedno je od najstarijih skijališta u Francuskoj. Tignes i Val d’Isere pripadaju ski području Espace Killy (158 ski staza, dužine 300 km) u Savojskim Alpima, zauzimajući prostor od oko 10.000 ha skijaških površina. Tignes (Tinj) se nalazi na visini od 2100 m i čine ga tri glavna sela: Val Claret, Tignes le Lac i Le Lavachet, povezana besplatnim ski busom. Tignes ima 73 ski staze, dužine 150 km, koje su pogodne za početnike a i za vrhunske skijaše i snowbordere. Glečer Grande Motte, koji doseže visinu od preko 3500 m, uzdiže se iznad naselja i pravi je izazov za dobre skijaše kojima pruža idealne uslove za skijanje 365 dana u godini. Raznovrsni sadržaji poput restorana, kafea, diskoteka upotpunjuju boravak, posebno mladima. Ova oblast nosi i epitet jednog od najlepših skijališta na svetu i pravi je izbor za sve generacije skijaša.

Les Residences Du Val Claret 2*
Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.10 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Doplate: sopstvena posteljina i peškiri ili uz doplatu 12 € posteljina i 8 € peškiri po osobi nedeljno, SAT/TV 40 € nedeljno. HB 213€ odrasli, deca 4-9 god. 119€, a od 9-13 god. 168€ za nedelju dana, samo večera 168€ odrasli, deca 4-9 god. 70€, a od 9-13 god. 119€ za nedelju dana. Za smenu 24.12 HB doplata 251€ odrasli, deca 4-9 god. 131€, a od 9-13 god. 183€ za nedelju dana, samo večera 188€ odrasli, deca 4-9 god. 82€, a od 9-13 god. 134€ za nedelju dana. Za smenu 31.12 HB doplata 266€ odrasli, deca 4-9 god. 139€, a od 9-13 god. 193€ za nedelju dana, samo večera 203€ odrasli, deca 4-9 god. 90€, a od 9-13 god. 144€ za
nedelju dana. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom plaćaju doplatu za konačno čišćenje 58€. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300 €, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana.

Program putovanja - sopstveni prevoz:
- Prvi dan, dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 17:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
- Poslednji dan, napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h.

Cena aranžmana uključuje:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu na bazi izabrane usluge
- Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišnu taksu po lokalnom cenovniku i plaća se na recepciji hotela/ apartmana.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Dunav Osiguranje“ dnevno 1.05€ (plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan ispisivanja polise). Doplata za skijaško osiguranje 50%.
- Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku.

Minimalan period boravka u apartmanima je 7 noćenja, osim u smenama u kojima je naznačen drugačiji minimim boravka. Smene su subota na subotu - osim ukoliko nije drugačije naznačeno.

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. Uplata čekovima građana u više rata - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/15/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. Preko računa - uplata na račun Agencije Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude

Posebni uslovi za odustajanje putnika od putovanja:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora. Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
- 10% ako se putovanje otkaže do 30 dana pre početka putovanja
- 25% ako se putovanje otkaže 30 do 21 dana pre početka putovanja
- 50% ako se putovanje otkaže 20 do 14 dana pre početka putovanja
- 75% ako se putovanje otkaže 13 do 7 dana pre početka putovanja
- 100% ako se putovanje otkaže 7 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Osiguranje:
Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog zdravstvenog osiguranja kao i osiguranje koje obuhvata ski rizik. Detaljne informacije i cene potražite u agenciji.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Cene za decu:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Pomoćni krevet:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencij
Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava