Pariz - 4 dana / 3 noći, avionom

Pariz - 4 dana / 3 noći, avionom
Pariz
4 dana / 3 noći, avionom

Paket aranžman: prevoz + transfer + smeštaj + razgledanje
Cena paket aranžmana izražena u €
Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika.

Troškovi rezervacije 300, 00 din.
Program putovanja:
1.Dan (četvrtak) Pariz
Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Pariz je u 06:35h (let JU 310 kompanijom Air Serbia), a vreme sletanja na pariski aerodrom je u 09:15h prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). Nakon razgledanja smeštaj u hotel (posle 15.00h prema hotelskim pravilima). Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. Noćenje.
2.Dan (petak) Pariz
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam predlažemo da iskoristite vreme i posetite muzej Luvr koji će Vas ostaviti bez daha. Noćenje.
3.Dan (subota) Pariz
Doručak. Slobodan dan u gradu svetlosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska za Versaj - najluksuzniju kraljevsku palatu Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala... Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
4.Dan (nedelja) Pariz
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u Parizu do sastanka sa vodičem, a mi Vam preporučujemo da ga provedete u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (individualno). Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 315) za Beograd je u 20.35h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom «Nikola Tesla» je oko 22.50h (prema objavljenom redu letenja avio kompanije). Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- Avio-prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, transfer (autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika) na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom,
- smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u Parizu,
- obilaske prema programu putovanja, asistenciju lokalnog predstavnika Inopartnera na srpskom jeziku,
- troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), sve avio takse 133.63€ (16.94 € taksa Bgd aerodroma, 53.23€ taksa aerodroma Charles de Gaulle u Parizu, 4.48€ bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98€ naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YQ taksa koja trenutno iznosi 58 € - aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva).
- Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu), koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama). Deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu,
- fakultativne izlete (neophodan minimum od 15 putnika u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
- individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Fakultativni izleti: (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):
- Versaj 70 € (Cena uključuje transfer autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika, uslugu asistencije vodiča i ulaznicu). Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnog izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja, organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate; individualne troškove. Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.

Popusti i doplate:
- Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo na upit.
- Deca do 2 godine plaćaju 30 € imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, nemaju mesto u avionu i autobusu, nemaju ishranu u hotelu. Deca od 2-12 godina po ovom programu ne ostvaruju popust.

Doplata:
1.februar - doplata za jednokrevetnu sobu 109€
15.mart- doplata za jednokrevetnu sobu 125e
10.maj- doplata za jednokrevetnu sobu 125e

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Banka Intesa za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije plaća se 159Eur po osobi, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije
25 dana pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Opis hotela:
Campanile hotel Paris Est - Porte de Bagnolet 3* www.campanile.com/en/hotels/campanile-paris-est-porte-de-bagnolet nalazi se u blizini Gallieni metro stanice odakle Vas linija br 3 vozi direktno do centra Pariza. Sve sobe imaju TWC, SAT TV, telefon. Gostima hotela je na raspolaganju restoran. U blizini hotela se nalazi tržni centar. Doručak je tzv. “ švedski sto “- samoposluživanje. Napomena za smeštaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

Osiguranje:
Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).

Napomena:
Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odn. sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla, “ obavestimo i putem SMS-a 24h pred let! ! ! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24h pred put! ! !

Upozorenje:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana!

Važno:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,.... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Organizatora, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Mladost Turist


Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje