Pariz - 9 dana, autobusom

Pariz - 9 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi9 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Pariz - Versaj - Diznilend
9 dana, autobusom, 45 osoba minimum

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

Termini:
- 01.04.-09.04.2018.
Program putovanja:
1. dan Niš - Beograd - Verona

Polazak iz Niša sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“ u 10,00 h. Direktna vožnja do Beograda sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Nastavak puta iz Beograda u 13,30 h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. (Transfer iz Novog Sada do Beograda, sa parkinga kod lokomotive u 11,00 h). Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. Usputna zadržavanja prema potrbi i na graničnim prelazima.
2. dan Verona (okolina grada)
Dolazak u Veronu u pre podnevnim satima. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Palata Barbieri, arena, ulica Mancini, Trg Erbe, Trg Sinjorija, grobnica porodice Skaliđeri, Romeova kuća, spomenik Garibaldiju, Julijina kuća... Slobodno do polaska za hotel u okolini Verone. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan Okolina Verone - Milano - Pariz
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak za Milano. Dolazak u pre podnevnim satima. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Zamak Sfrorca iz XV veka, šetališna zona - ulice i trg Merkanti, galerija Vitorio Emanuele sa prodavnicama, galerijama, kafetrijama, trg i katedrala Il Duomo, Milanska skala iz 1778... U kasnim večernjim satima polazak za Pariz. Direktna vožnja kroz Italiju i Francusku sa usputnim zadržavanjima prema potrebi.
4. dan Pariz
Dolazak u Pariz u ranijim po podnevnim satima. Posle 14,00 h smeštaj u hotel u široj gradskoj zoni Pariza. (Port d Banjole, spoljna strana Periferika, kružnog autoputa oko gradskog jezgra). Slobodno za odmor. Fakultativa: U večernjim satima odlazak metroom do Monmartra: Bazilika Sakr ker, trgovi Blanš i Tertr (atelje na otvorenom)... Povratak metroom u hotel. Noćenje.
5. dan Pariz (Razgledanje grada, krstarenje Senom)
Doručak. Panoramsko razgledanje Pariza autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Veliki bulevari, Site sa Bogorodičinom crkvom i Konsijeržerijem, Latinski kvart, Luksemburški park, Ajfelova kula, Marsova polja, most Aleksandar III, Konkord, Trijumfalna kapija... Slobodno po podne. Noćenje. Fakultativa: Jednosatno krstarenje Senom.
6. dan Pariz (Versaj)
Doručak. Slobodan dan. Noćenje. Fakultativa: Obilazak Versaja sa lokalnim vodičem – Palata, vrtovi...
7. dan Pariz (Diznilend) - Minhen
Doručak. Napuštanje hotela. Dan predviđen za individualna razgledanja Pariza. U kasnim večernjim satima polazak za Minhen (oko 22,00 h). Direktna, noćna vožnja kroz Francusku i Nemačku. Usputna zadržavanja prema potrebi. Fakultativa: Celodnevni izlet autobusom do Diznilenda.
8. dan Minhen - Beograd
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Devetosatno zadržavanje. Šetnja starogradskim jezgrom: Nojhauzer i Kaufingerštrase do Marinenplaca sa starim Rathausom i do pivnice Hofbrojhaus... Slobodno do polaska za Beograd u večernjim satima. Predlažemo obilaske: Deutsches Museuma... dvorca Ninfenburg... Olimpijskog sela... Alijanc arene... Nastavak putovanja kroz Austriju i Mađarsku sa usputnim zadržavanjima prema potrebi i na graničnim prelazima.
9. dan Niš
Dolazak u Beograd u pre podnevnim satima. Nastavak putovanja za Niš. Usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u po podnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena obuhvata:
- prevoz turističkim visokopodnim solo ili spratnim autobusom (A/C, audio, video...) na navedenim relacijama,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi noćenja sa doručkom u hotelima sa 3* u okolini Verone i 2* na periferiji Pariza, ishrana kontinentalni doručak na bazi usluživanja u okolini Verone i samousluživanja u Parizu,
- lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje Pariza,
- ostala razgledanja prema programu,
- licenciranog pratioca grupe,
- troškove organizacije

Cena ne obuhvata:
- polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti uagenciji.
- individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
- boravišnu taksu za boravak u hotelu u okolini Verone, u iznsu od 1,00 EUR po osobi, plaćanje u gotovom je na recepciji hotela!
- boravišnu taksu za boravak u hotelu u Parizu u iznosu od 1,65 EUR po noći i osobi = 4,95 EUR, plaćanje u gotovom je na recepciji hotela
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- fakultativne sadržaje programa.
- doplatu za polaske iz: Vranja, Leskovca, Neogitna i Zaječara u iznosu od 20 EUR po osobi – Potreban minimum od 20 osoba po destinaciji!

Cene prevoza i fakultativnih izleta po osobi (minimum za realizaciju izleta je 25 putnika):
- večernji odlazak do Monmartra, besplatno, s tim da svaki učesnik obezbeđuje sebi metro karte za odlazak i povratak
- obilazak Versaja: cena 30 eur, cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča, ulaznice i prevoz autobusom, prijave i uplate moguće isključivo u agenciji uz prijavu za aranžman!
- krstarenje Senom 15 eur,
- celodnevni izlet do Diznilenda: cena 55 eur, cena obuhvata: prevoz autobusom i ulaznice.

Opis i lokacija hotela:
Hotel tipa Rizzi 3*- www.hotelrizzi.com Bussolengo, udaljeni od Verone do 35 km.
Sve sobe su sa TWC, TV, telefonom i standardnom opremom soba hotela navedene kategorije prema lokalnim propisima. Hoteli raspolažu barom, restoranom za doručak...
Hotel tipa Ibis Budget 2* Porte Montmartre (www.accordhotels.com/fr/hotel-2597-ibis-budget-porte-de-montmartre-ex-etap-hotel/index.shtml).
Nalazi se u severnom delu Pariza, 4 km od “Stade de France”, 10-ak min od Sacré-Coeura i Montmartrea i 10-ak min hoda od metro stanice Porte de Clignancourt linija 4. Hotel je kompletno renoviran i raspolaže restoranom za doručak, recepcijom... Sobe su dvokevetne sa francuskim ili odvojenim ležajevima i trokrevetne sa francuskim ležajem i trećim ležajem postavljenim iznad poprečno, svaka soba sa TWC kabinom, bežičnim WIFI...

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja):

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • www.euroturs.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje