1. maj 2020. - Pariz, 9 dana, autobusom

1. maj 2020. - Pariz, 9 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi9 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Čarolija Pariza - 9 dana, autobusom

Strazbur - Rems - Minhen - Kranja Gora - Bled

Preporučujemo: Luvr + Versaj + Dvorci na Loari + Vožnja Senom + Diznilend

Akcije i popusti za rezervacije do 21.03. - popust 5%

Termin: 26.04.2020.
Plan putovanja
1. dan 26.04. (Kruševac-Užice) -Kragujevac - Beograd - Novi Sad
Sastanak grupe u 16:00h ispred TC Roda u Kragujevcu, polazak u 16:30h. Dolazak u Beograd, priključenje putnika kod g.s. kod Sava Centra na autoputu u 18:30h.Obezbeđeni transfer iz Kruševca, V. Banje, Kraljeva, Užica, Čačka… više pod transferi. Polazak iz Novog Sada u 19:45h (Lokomotive). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa usputnim pauzama za osveženje.
2. dan 27.04. Strazbur
Dolazak u Strazbur u podnevnim satima. Panoramno razgledanje grada koji je zbog bogatog arhitektonskog nasleđa, proglašen svetskom baštinom Uneska. Pešačka tura do Male Francuske, najslikovitijeg dela starog Strazbura, u kojem su nekada ribari, proizvođači brašna i kožari živeli i radili u kućicama, sagrađenim iznad vode. Građevine su iz XVI i XVII veka. Danas su ovde restorani, prodavnice suvenira i kafei…kao i stare živopisne kuće, tiha voda i raznobojno cveće privlači svakog dana sve više turista. Šetnja do trgova Kleber i Gutenberg. Na trgu Marše je trgovačka kuća Kammerzel i katedrala Notr Dam. Boja ružičastog peščanika ove impozantne katedrale, se menja u zavisnosti od boje neba i kako se menja dan. Pogled na palatu Rohan…Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan 28.04. Strazbur - Pariz
Doručak. Rani polazak za glavni grad Francuske. Putovanje kroz prelepu Francusku regiju Šampanj do glavnog grada Francuske. Smeštaj u hotel i kraća pauza za osveženje. Polazak u panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam… ”Program plus Holiday - Čari Pariza” - Na brdu Montmartreu (Brdu Mučenika) nalazi se crkva Sacre Couer - Bazilika Svetog Srca koja zbog bajkovite arhitekture, jedna je od najupečatljivijih pariških znamenitosti. Sa njene kupole pruža se predivan pogled na ostatak grada. Obilazak i šetnja najlepšom avenijom Pariza Champs Elysees, „Trijumfalna kapija“ pauza za šampanjac ili kafu… Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan 29.04. Pariz - (Versaj)
Doručak. Polazak do Marsovih polja, foto pauza sa pogledom na fontane, dom invalida.. Odlazak (ulaz) na Ajfelov toranj i uživanje u čarobnom pogledu na Pariz (fakultativno). Slobodno vreme. Polazak autobusom za Versaj i obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI (fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak luksuznog dvorca i kraljevskih vrtova, u dve grupe, u pratnji vodiča. Ovaj dvorac, 50-ak fontana i vrtovi koji su po „meri čoveka“, čuveni su u svetu po svojoj lepoti. Povratak u Pariz. Uveče “Program plus Holiday - Svetlosti Pariza“-Večernja vožnja brodom po reci Seni, svakako nezaboravni doživljaj grada Pariza (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan 30.04. Pariz
Doručak. Polazak iz hotela oko 8:30h. Dolazak do Luvra i poseta najvećeg muzeja na svetu (fakultativno-agencija obezbeđuje rezervaciju termina). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i ponešto od preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona… Slobodno popodne. Noćenje.
6. dan 01.05. Pariz - (Dvorci Na Loari) - Pariz
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare. Putujući divnim predelima, dolazimo do Doline francuskih dvoraca Kraljeva i vlastele. Brojni turisti iz čitavog sveta se dive ovim dvorcima iz XIII i XVII veka. Prvi od dvoraca uz Loaru je Bloa. Po dolasku u Amboaz, obilazak istoimenog dvorca. Ovaj dvorac često nazivaju i Bašta Francuske. Nekada rezidencija kraljevske porodice Valoa, vremenom je postao omiljeno boravište francuskih kraljeva. Pored dvora je kapela „St. Hubert“ - u kojoj počiva genijalni Leonardo da Vinči. Posle obilaska, vožnja do Šenonsoa, jedan od najromatičnijih i najlepših dvoraca u Dolini. Početkom XVI sagrađen je renesansni biser, poznat i kao “Dvorac šest dama”. Na putu za Šambor, panorama dvorca Ševerni. Šambor je najveći, a verovatno i najpoznatiji dvorac u Dolini Loare okružen sa preko 5000 hektara šume. Ovaj veličanstven, ekstravagantan dvorac je priča za sebe, nesvakidašnja lepota koja se pamti čitav život. U povratku za Pariz mogućnost da se poseti vinski podrum i degustira vino tog podneblja. Povratak, noćenje.
7. dan 02.05. Pariz - (Diznilend) - Rems
Doručak. Odlazak do „Fabrike Fantazije“ - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.
8.dan 03.05. Minhen - Kranjska Gora
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada na obalama reke Isar koja iz Austrijskih Alpa teče ka Dunavu: Karlova vrata, Karolinin i kraljevski trg, Pinakoteke, Alianz arena. Šetnja do Gradske Većnice i Marien placa koji predstavlja „nultu tačku“ i srce Minhena sa obeliskom na čijem se vrhu nalazi statua Bogorodice- zaštitnicom Bavarske i njene prestonice… Slobodno vreme do 13:00 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.
9.dan 04.05. Kranjska Gora - Bled - Srbija
Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite. Predlog agencije vožnja brodom do Bledskog ostrva šetnja do crkve i bunara želja. Slobodno vreme do 12:00. Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Uveče dolazak u Novi Sad/Beograd i Kragujevac.

Aranžman obuhvata:
- prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd…
- 1 noćenje u Strazburu hotel Pax 3*
- 4 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3*
- 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori u hotelu 3*
- vodičke usluge I troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:
- takse za sve hotele oko 10 €, uplata na recepciji hotela
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja - preporuka agencije je da putnik bude osiguran
- fakultativne programe i ulaznice
- ostale nepomenute usluge.

Cena: izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Fakultativni izleti: Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
- Ajfelov Toranj (zavisno od nivoa) - 10-25 €
- Luvr - (rezervacija, ulaznica i vodič - izbegavate dugo čekanje u redu) - 25€ / Deca (17, 99) 0 €
- Versaj - dvorac i vrtovi (prevoz, vodič, ulaznica za dvorac, vrtove i fontane) - 40 €
- Vožnja brodom po reci Seni u trajanju od sat vremena (karta) - 15 €/ D (8, 99) 7 €
- Program ‘‘Dvorci na Loari‘‘ (prevoz, vodič, ulaznice za dva dvorca (Ambroaz i Šenanso), program plus) - 65 €/ D (11, 99) 50 €
- Diznilend (prevoz autobusom i ulaznica za ceo dan) - 85 €/ D (11, 99) 75 €
Za fakultativne izlete prijavljujete se prvog dana vodiču. Za Versaj i Luvr prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina.

Popusti:
- Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana

Doplata:
- za jednokrevetnu sobu - 140 €

Uslovi plaćanja:
- 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Plaćanje gotovinom, čekovima građana, virmanski, administrativnom zabranom, karticama: Visa, Dina, Master Card, Maestro i American Express.

Odloženo plaćanje:
- Prilikom rezervacije se uplaćuje avans za: First minute 80€, za redovnu cenu 100€.
- Ostatak u jednakim mesecnim ratama, (dato u gornjoj tabeli) najkasnije do 01.10.2020.
- Garancija plaćanja: čekovi građana, administrativna zabrana, kreditne kartice ili kredit odobren od banke.
- Kreditnim karticama svih banaka. Kreditne kartice Banka Intesa na 6 meseci bez kamate!

Opis smeštaja:
Strazbur: Hôtel Restaurant PAX
Hotel se nalazi u centru grada nedaleko od mnogih znamenitosti Strazbura. Sobe su klimatizovane opremljene SATTV, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak se servira na bazi švedskog stola.
Pariz: Hotel klase Campanila porte de Bagnolet www.campanile-paris-est-porte-de-bagnolet.fr/en
Hotel se nalazi u širem centru grada na samo 100 m od metro stanice sa koje možete da obiđete ceo Pariz. Sobe su klimatizovane opremljene Tv-om, telefonom, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak se servira na bazi švedskog stola.
Kranjska Gora: Hotel Alpina link hotela
Tradicinalno gostoprimljiv hotel. Sobe su klimatizovane opremljene SATTV, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak je odličan i servira se na bazi švedskog stola.

Transferi (povratni za min 2 p.): a) 5€ - Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac, Aranđelovac; b) 10€ - Kruševac, Užice i Požega; d) 20€ - Niš, Aleksinac

Napomene:
Deo programa može da se realizuje metroom, preporučujemo komplet (carnet) od 10 karata -oko 17€.
za realizaciju putovanja minimalno 42 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Program objavljen 13.12.2019. korigovan 18.02.2020.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Agencije HOLIDAY, usklađeni sa YUTA standardima. Agencija Holiday poseduje Licencu OTP: 143/2020, kategorija licence A35.

Potvrda o garanciji putovanja:
Turistička agencija Holiday d.o.o. poseduje garanciju putovanja u visini od 350.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0162/2020 od 10.01.2020. godine, polisa broj 00433424 od 28.01.2020. godine. Osiguravač je Sava neživotno osiguranje akcionarsko društvo za osiguranje Beograd. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Holiday

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 335 220
  +381 34 335 344
  +381 34 304 976
 • Adresa:
 • Nikole Pašića 4, Kragujevac
 • Website:
 • https://holiday.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu