Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus

Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, bus
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska - 10 dana, 7 noćenja, bus

Cena aranžmana po osobi u evrima

Termin Putovanja: 28.12.2017. - 06.01.2018.

Dinarski deo aranžmana 1790, 00 rsd po rezervaciji

Obilasci: Verona - Badalona - Barselona - Kan - Nica - Monako - Monte Karlo - Milano
Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas symbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

Program putovanja:
1.dan (28.12.2017.) Beograd...
Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 18:30h. Polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja teritorijom Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan (29.12.2017.)...Verona
Dolazak u Veronu u jutarnjim satima. Razgledanje grada: Trg Bra, Via Mancini, Arena, trgovi Erbe i Sinjori, Đulijetima kuća... Slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotelu u okolini Vićence ili Verone ili Breše. Noćenje.
3.dan (30.12.2017.) Verona - Badalona
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Španiju. Vožnja teritorijom Italije, Francuske i Španije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Badalonu, predgradje Barselone u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
4.dan (31.12.2017.) Badalona - Barselona I - Badalona
Doručak. Nakon doručka obilazak glavnog grada Katalonije, Barselone: obilazak remek dela čuvenog Gaudija (Sagrada Familija, Casa Balto, Passeo de Gracia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Monžuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u jednoj od najlepših ulica Barselone-ulici Rambla. Povratak u hotel. Individualni doček Nove Godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5.dan (01.01.2018.) Badalona - Špansko Selo - Flamenco - Badalona
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet u Špansko selo. Atrakcija sa 116 kuća različitih arhitektonskih stilova svih delova Španije, izgrađeno 1929.godine povodom Svetske izložbe, a predvidjeno je da traje samo šest meseci. Međutim, održalo se do danas i postala jedna od vodećih atrakcija Barselone. Danas je mesto brojnih kafića, noćnih klubova, restorana, sa preko 40 zanatskih radionica, kao i domaćin raznih koncerata i ostalih događaja, posebno u letnjem periodu. Povratak u hotel. U večernjim satima fakultativni odlazak na Flamenko veče (uživanje uz poznati španski nacionalni ples i sangriju). Povratak u hotel. Noćenje.
6.dan (02.01.2018.) Badalona - Barselona Ii (Park Guelj, Nou Camp, Aquarium) - Badalona
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak do Barselone i obilazak znamenitosti: Park Guelj (ulaznica se dodatno plaća), stadion Camp Nou (ulaznica za stadion se dodatno plaća), Katalonski trg, Gotska četvrt, aquarium (ulaznica se dodatno plaća). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak za hotel. Slobodno vreme za odmor. U večernjim satima, oko 21.00h fakultativni izlet večernja panorama Barselone. Povratak u hotel. Noćenje.
7.dan (03.01.2018.) Badalona - Kan / Nica
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Kan. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje kana: Kroazeta - promenada koja odvaja zlatni pesak gradske plaže od hotela zvučnih imena, otmenih butika, restorana, festivalska palata i pločice sa otiscima dlanova svetskih filmskih zvezda... Nastavak putovanja za Nicu. Razgledanje grada: Englesko šetalište, hotel “Negresco”, luka, Trg Garibaldi, Trg Masena, Avenija Zan Medsen... Smeštaj u hotelu. Noćenje.
8.dan (04.01.2018.) Kan / Nica - Monako - Monte Karlo - Milano
Doručak. Odlazak do Monaka. Šetnja uskim ulicama sa panoramskim razgledanjem Kneževe palate i neoromanske katedrale u kojoj su grobovi vladara Monaka i princeze Grejs Keli. Vožnja delom trase Formule 1 u Monte Karlu. Odlazak u jedan od čuvenih kazina... Slobodno vreme. Polazak za Milano. Dolazak u Milano u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
9.dan (05.01.2018.) Milano…
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje italijanske i evropske prestonice mode: Duomo, milanska Skala, dvorac Sforca... Šetnja jednom od najekskluzivnijih ulica Milana - Via Monte Napoleone, poznatoj po brojnim buticima sa robom vrhunskih dizajnera koji diktiraju svetske modne trendove. Polazak za Srbiju oko 15:00h. Noćna vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
10.dan (06.01.2018.) …Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji,
- smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom (doručak-kontinentalni švedski sto) u hotelima sa 3* u standardnim dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (1 noćenje u okolini Verone, 4 noćenja u Badaloni, 1 noćenje u regiji Kana ili Nice, 1 noćenje u Milanu),
- razgledanje gradova prema programu sa vodičem,
- troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- obavezna boravišna taksa u hotelima po program (Verona-0.8€, Badalona- 1.21€, Kan-1.3€, Milano-2€, takse u svim hotelima se plaćaju na recepciji po osobi po noći, takse u trenutku pravljenja aranžmana),
- fakultativni izleti,
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu,
- međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

Fakultativni izleti (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Špansko selo - 15€, deca - 13€
- Flameco veče - 35€, deca - 25€
- Barselona II - 10€, deca - 8€
- ulaznica za park Guelj - 9€
- ulaznica za Camp Nou - 23€, deca - 19€
- ulaznica za Aquarium - 18€, deca - 15€
- večernja panorama Barselone - 10€, deca - 8€
Napomena u vezi fakultative: Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika

Doplata za 1/ 1 sobu: 200 eur

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Opis i lokacija hotela:
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:
Verona - Hotel Gardesano 3*, www.hotelgardesano.it ili sličan
Badalona - Hotel Rafael 3*, www.rafaelhoteles.com ili sličan
Kan/Nica - Hotel Comfort Suite Cannes Mandelieu 3*, www.choicehotels.com ili sličan
Milano - Hotel Milano Sesto 3*, www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto.htm ili sličan

Napomena u vezi smeštaja: Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje. Doručak u hotelima u Italiji i Francuskoj je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke. Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovara ̌ cem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turisti ̌ ckih age ̌ ncija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, ̌ Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drustva ̌ za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Big Blue
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije