prethodna
Azurna obala i Rivijera cveća
Azurna obala i Rivijera cveća
sledeća
Francuska - Španija - Italija
Francuska - Španija - Italija

Barselona - novembar 2018.

Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona - novembar 2018.
Barselona novembar uz obilaske Padove i Nice
Najjefinije putovanje u Barselonu
8 dana, bus+hostel u samom centru grada

Update 03.09 - zbog velikog interesovanja grupa je proširena!

Ultra First Minute do 06.10.
Cena: 129 eur
Cena za studente i grupe preko petoro putnika: 119 eur

Regularna cena nakon 06.10.
Cena 139 eur
Cena za studente, grupe preko petoro putnika i isplate u celosti: 129 eur

Period putovanja: 04.11-11.11.2018.
Barselona se nalazi na severoistoku Pirinejskog poluostrva, glavni grad Katalonije. Ima oko četiri miliona stanovnika zajedno sa mnogobrojnim doseljenicima. Po mnogima jedan od najlepših gradova Evrope. Brojne znamenitosti poput Gaudijevih remek-dela: Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batllo, Park Guelj, brda Monžuik i Tibidabo, Magične fontane, trgovi Espanya i Catalunya, La Rambla glavno šetalište, plaža Barseloneta… Grad umetnika i neiscrpne inspiracije, grad svih stilova, grad odličnog provoda, bekpekera…

Još uvek niste imali prilike da posetite “Kraljicu Mediterana”? Jedinstvena prilika je pred vama: 4 dana u Barseloni (hostel u samom centru grada) uz obilaske Venecije i Nice po najpovoljnijoj ceni koju ste ikada videli!
Padova, studentski grad u kome su stvarali brojni umetnici poput Donatela i Đota, Lorda Bajrona, u kome se čuvaju ostaci svetaca Svetog Luke i Svetog Antuna naša je prva stanica na novom neobičnom putovanju do Amalfi obale. Kapela Skrovenji sa Đotovim freskama iz perioda renesanse, bazila Il Santo, veličanstvenii trg Prato dela Vale, palata Rađone, samo su neka od mesta koja morate obavezno posetiti u ovom gradu.
Barselona - fotogenični grad u kome sevaju blicevi turista stvoren je za šetnje po pešačkim zonama koje se prostiru na preko 130 ha ili 260 fudbalskih igrališta. Portal de l`Angel je najprometnija ulica u celoj Španiji kroz koju prođe oko 3500 ljudi u jednom satu. La Rambla sa uličnim umetnicima, pijacom sa Miroovim mozaicima, suvenirnicama, ograđena trgom Catalunya i trgom oko Kolumbove statue sa uperenim prstom ka Đenovi, je “srce” Barselone. Pored nje se nalazi Gotska četvrt u kojoj su smešteni Pikasov muzej, katedrala i Kuća muzike.
Pečat na Barselonu je definitivno stavio čuveni arhitekta Antonio Gaudi - novo naselje građeno za Euzebija Guelja postalo je ipak park iz koga se pruža fantastičan pogled na grad, Sagrada Familia još uvek nedovršena crkva koja dominira gradom, krive kuće usred ulice Passeig de Gracia - Casa Mila i Casa Batllo…
Ciutadela park, Trijumfalna kapija, najveći evropski stadion Kamp Nou, Olimpijsko selo, “Poble Espanyol” sa maketama španskih sela i Magične fontane samo su deo onoga štom ovaj grad može da vam pruži.
Šetnja Barselonetom i pogled sa Miramare hotela ili Tibidaba svakog turistu ostavljaju bez daha. Barselona je stvorena za hedonizam, grad u kome možete uživati u svakom kutku i osećati se kao da ste u filmskom studiju.
Fakultativni izlet u Figeras i neobični muzej Salvadora Dalija. Hologram Naga Gala gleda na more / Abraham Linkoln izloženo je na centralnom mestu u kupoli. Na plafonu možete videti 3D iluzije Dalije i njegove supruge koja mu je bila životna opsesija.
Nakon neverovatnog užitka u “Kraljici Mediterana”, idemo u Nicu - nezvaničnu prestonicu Azurne obale. Obilazimo Trg Masena sa prelepim fontanama, stari grad, pijacu sveća, Englesko šetalište uz more… Šopingujemo, pijemo kafu ispred katedrale, penjemo se do zamka sa koga se pruža jedinstveni pogled na grad.

Plan i program putovanja:
Dan 1: Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 18:00h. Upoznavanje, druženje, muzika. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 2: Dolazak u Padovu u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: jedan od najstarijih univerziteta u Evropi, bazilika Sv. Antonija, kapela Skrovenji sa Đotovim freskama, veličanstveni trg Prato dela Vale. Slobodno vreme. Nakon desetočasovne tehničke pauze nastavljamo put polazak za Barselonu u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Francuske sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 3: Dolazak u Barselonu u prepodnevnim časovima. Fakultativni obillazak grada: La Rambla, Kolumbov spomenik, Trg Katalunja, Gaudijeva remek-dela “Casa Batllo” i “Casa Mila”. Smeštaj u hostel u samom centru grada u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Uveče organizovan izlazak u provod. Noćenje.
Dan 4: Doručak. Fakultativni obilazak grada autobusom Barcelona Panoramica: Kolon, plaža Barseloneta, park Ciutadela, čuvena Sagrada Familia, park Guelj, najveći evropski stadion “Camp Nou”, brdo Monžuik sa Magičnim fontanama.Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 5: Doručak. Fakultativni izlet u Figeras, u neobični muzej Salvadora Dalija. Po povratku u Barselonu slobodno vreme i noćno zujanje po jednom od najlepših gradova na svetu. Noćenje.
Dan 6: Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vreme za uživanje u čarima Barselone. Paelja, sangrija, kupovina suvenira, fotkanje sa uličnim umetnicima, obilazak muzeja i šetnje parkovima. Šarena lepotica na obali Sredozemnog mora ima mnogo toga da nam pokaže. Polazak za Nicu u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na oko 3 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 7: Jutarnji obilazak Kana, grada u kome se održava najpoznatiji evropski filmski festival. Nastavljamo put do Nice. Pravimo pauzu od deset sati za odmor na Azurnoj obali i obilazak prelepe Nice: Englesko šetalište, Trg Masena, Stari grad, katerdala, cvetna pijaca „Cours Saleya" , zamak na brdu… Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
Dan 8: Dolazak u Beograd u prepodnevnim ili ranim popodnevnim časovima.

Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- 3 noćenja sa doručkom (buffet) u hostelu u Barseloni u višekrevetnim sobama 1/6 i 1/8
- Prevoz visokopodnim autobusima (klima, video i audio uređaji) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije pet dana pred put)
***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice
- Doplatu za 1/2 - 50eur po osobi ukupno za sve dane boravka
- Turističku taksu 3eur po putniku ukupno zas ve dane boravka
- Posteljinu - jastičnice i navlake (2, 2eur), peškire (2, 2eur) i ćebad (3, 3eur) koji se rentiraju u hostelu
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
- Individualne troškove u hostelu i za vreme putovanja

Fakultativa:
Barcelona panoramica
Kolumbova statua (Mirador de Colom) oko koje se vodi polemika ka kom gradu najpoznatiji moreplovac svih vremena upire prstom, plaža Barseloneta koja je nastala 1992.godine za OI na mestu nekadašnje industrijske zone, Citadela park - mesto na kome je po legendi nastala Barselona sa zoo vrtom, parlamentom Katalonije i jezercetom sa labudovima, Sagrada Familia - simbol grada, nedovršeno Gaudijevo remek-delo, park Guelj koji je trebalo da bude potpuno novo naselje, ali su sazidane samo 4 kućice, Gaudi ge je radio za svog mecenu Euzebija Guelja, Kamp Nou - najveći stadion u Evropi (nekada uz Marakanu i najveći na svetu), Monžuik - brdo na kome se nalaze: Špansko selo, Magične fontane ispred Muzeja katalonske umetnosti i Olimpijsko selo sa obnovljenim stadionom...

Dalijev muzej u Figerasu
Čovek neobičnih brkova za života je sagradio još neobičniji muzej, spoljašnjosti dekorisane stilizovanim hlebom, u kome je kasnije i sahranjen. Čuveni umetnik je ostavio svoj pečat nadrealizma u moru preteča instalacija, holograma, varijacija raznih epoha i stilova. Na samom ulazu je instalacija koja se sastoji od Cadillaca, stuba od automobilskih guma, čamca Dalijeve supruge Gale i nekoliko statua. Hologram Naga Gala gleda na more / Abraham Lincon izloženo je na centralnom mestu u kupoli. Na plafonu možete videti 3D iluzije Dalije i njegove supruge koja mu je bila životna opsesija.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
- Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
- Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Uslovi i način plaćanja:
Prilikom prijave plaća se avans od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Druga rata se plaća najkasnije mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke.

Opisi smeštajnih objekata:
Sun and Moon hostel se nalazi u centru Barselone, u Gotskoj četvrti 2 minuta hoda od glavnog šetališta La Ramble (100 metara udaljenosti). Sobe su 1/6 i 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. U hostelu se rentiraju posteljina (2, 2eur), peškiri (2, 2eur) i ćebad (3, 3eur), a u dvokrevetnim sobama su uključeni u cenu. Turistička taksa 0, 75eur po osobi po danu se plaća na samom putovanju. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. www.hostelbcn-sunmoon.com/en/

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
- Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim Uslovima Putovanja Jungle Travel-A.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (Tax Free)
- Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1 važi od 30.03.2018.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • https://www.jungletribe.rs

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude