prethodna
Krstarenje zapadnim Mediteranom - Symphony of the Seas
Krstarenje zapadnim Mediteranom - Symphony of the Seas
sledeća
Provansa 8 dana, autobusom
Provansa 8 dana, autobusom

Las Fallas - Marsej - Valensija - San Trope - 9 dana / 4 noći, autobusom

Las Fallas - Marsej - Valensija - San Trope - 9 dana / 4 noći, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi9 danasobanoćenje bez doručkaprevoz autobusomdetaljnije
Las Fallas - Marsej - Valensija - San Trope
9 dana / 4 noći, autobusom

Termin putovanja:
13.03.2018. - 21.03.2018

Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavlenih putnika
Posetite Valensiju u toku jedne od najvećih manifestacija Las Fallas. Tokom ove manifestacije širom grada bude izloženo nekoliko hiljada džinovskih lutaka, a Valensiju tokom meseca marta poseti veliki broj turista. Festival je 2016. godine uvršten na UNESCO-vu listu kulturne baštine.

Program putovanja:
1. Dan; Beograd - Marsej
Sastanak grupe u 19; 30h na autobuskom terminalu na Novom Beogradu, kod buvljaka, u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Polazak autobusa u 20; 00h. Vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije i Francuske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2. Dan (14.3.2018. sreda) Marsej - Valensija
Dolazak u Marseju jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada. Marsej ima najveću trgovačku luku, polse Roterdama, Le Vieux Port (Stara luka) se nalazi u samom centru grada.Odavde se proteže čuveno šetalište Canebière na kom je ubijen Aleksandar Karađorđević. Sastanak grupe oko 18 časova i polazak za Valensiju.
3. Dan; Valensija - Playa San Juan
Dolazak u Valensiju, panoramsko razgledanje grada; Plaza de Ayuntamento-trg na kom se nalazi gradska kuća, Plaza de la Virgen sa čuvenom fontanom, Torres de Serranos, La Lonja, pijaca-Mercado Central i Mercado Colon, reka Turia... Smeštaj u hotel. Noćenje.
4. Dan; Playa San Juan - Alicante - Playa San Juan
Doručak. Slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak Alikantea, čuvenog šetališta-promenade, tvrđave Santa Barbara, pijace, četvrti Santa Cruz. Povratak u hotel. Noćenje.
5. Dan; Playa San Juan - Benidorm - Playa San Juan
Doručak. Slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak Benidorma. Po dolasku u Benidorm razgledanje Plaza del Castillo, Balcon del Mediterraneo, Casco antiguo, Parque de Elche. Povratak u hotel. Noćenje.
6. Dan; Playa San Juan - Mursija - Playa San Juan
Doručak. Slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak Mursije. Povratak u hotel. Noćenje.
7. Dan; Playa San Juan - Valensija - San Trope
Doručak. Slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak Ciudad de artes y ciencias u Valensiji ili pak fakultativni obilazak muzeja Las Fallas. Noćna vožnja ka Francuskoj.
8. Dan; San Trope - Beograd
Dolazak u San Trope u jutarnjim časovima, razgledanje nekadašnjeg ribarskog sela, a danas mesta okupljanja svetskog jet seta.
9. Dan (21.3.2018. sreda) Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

U cenu je uključeno:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 4 noćenje sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u okolini Valensije
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
-Fakultativne izlete
- Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi:
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika;
Oceanografic 30€
Alicante 15€
Benidorm 15€
Mursija 20€
Las Fallas muzej 25€

Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na ratebez kamate do 30.12.2017.

Opis I lokacija hotela:
Holiday Inn
Hotel je udaljen 8 min hoda od plaže, a 10min vožnje od centra Alikantea. Autobusko stajalište je na 300metara od hotela. Hotel sadrži bazen, saunu, teretanu, igralište za decu, terene za tenis.
Sve sobe su prostrane sa privatnim kupatilom sa peškirima i fenom za kosu. Sobe takođe imaju klimu, sef, tv sa kablovskom, wifi…
U restoranu koji je u sklopu hotela možete uživati u specijalitetima ove regije.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se nasajtu Agencije
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2016 od 25.01.2016.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300051093 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad” (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencijane snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom