Aparthotel Les Residences 1650

Aparthotel Les Residences 1650

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Zima 2016 / 2017
Francuska - Les deux Alpes

7 noćenja + 6 dnevni ski pass u € za navedeni period

Troškove rezervacije 300, 00 din.
Les 2 Alpes, jedno od najpopularnijih francuskih skijališta, smešteno je u centralnom delu francuskih Alpa, 75 km od Grenobla. Ističe se sa 250 sunčanih dana tokom godine i najvećim skijaškim glečerom u Evropi. Ski centar se nalazi na 1650 m n/v, ima 51 žičaru (2 voza, 6 telekabina, 23 sedežnice, 19 tanjira), 104 ski staze u dužini od 225 km, koje dosežu do 3600 m n/v. Visok kvalitet snega i razni tipovi staza, pogodni su kako za početnike, tako i za ljubitelje ekstremnog skijanja i novih disciplina. U LES 2 ALPES se nalazi i najteža crna ski staza u Evropi - Grand Colouire. Na visini od 2600 m izgrađen je snow park, raj za snowbordere i skijaše željne izazova. Veliki broj prodavnica, barova, restorana, noćnih klubova, upotpunjuju boravak u ovom skijalištu i čine ga posebno interesantnim mladima. U ponudi su i klizalište, bazen, „wellness“ centar, bioskop, kao i transfer do Grenobla ili do obližnjeg skijališta Alpe D Huez, koje je poznato po najdužoj crnoj stazi na svetu.

Les Residences 1650 2*
Lokacija: Apartmani se nalaze u nekoliko rezidencija, 250 m od centra skijališta. Od najbliže staze i žičare su udaljeni 30 -200m.
Apartmani: Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), opremljenu kuhinjsku nišu, ski boks, a veći apartmani imaju i balkon.
Studio za 2 osobe (13-16m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje.
Studio za 4 osobe (25-30m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i niša, najčešće u ulaznom delu, sa krevetom na sprat.
Apartman za 6 osoba (dvoprostorni 40-50m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ili sa dva odvojena kreveta i niša sa krevetom na sprat. Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi oko 2.48€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300€-600€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz apartmana. Doplate: sopstvena posteljina i peškiri ili uz doplatu 12 € posteljina i 8 € peškiri po osobi nedeljno, SAT/TV 40 € i pokriveni parking prostor 50 € nedeljno.

Program putovanja - Sopstveni prevoz:
- Prvi dan, dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 17:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
- Poslednji dan, napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h.

Minimalan period boravka u apartmanima je 7 noćenja, osim u smenama u kojima je naznačen drugačiji minimim boravka. Smene su subota na subotu - osim ukoliko nije drugačije naznačeno.

Cena aranžmana uključuje:
- Smeštaj u izabranom apartmanu na bazi izabrane usluge
- 6 dnevni ski pass
- Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišnu taksu po lokalnom cenovniku i plaća se na recepciji hotela/ apartmana.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Dunav Osiguranje“ dnevno 1.05€ (plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan ispisivanja polise). Doplata za skijaško osiguranje 50%.
- Sve navedene usluge koje nisu opisane u cenovniku.

Uslovi plaćanja:
- Cene su izražene u Eur. Plaćanje je u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Uplata čekovima građana u više rata - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/15/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. Preko računa - uplata na račun Agencije.Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Hotelski smeštaj:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela,
kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

Posebni uslovi za odustajanje putnika od putovanja:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora. Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
- 10% ako se putovanje otkaže do 30 dana pre početka putovanj
- 25% ako se putovanje otkaže 30 do 21 dana pre početka putovanja
- 50% ako se putovanje otkaže 20 do 14 dana pre početka putovanja
- 75% ako se putovanje otkaže 13 do 7 dana pre početka putovanja
- 100% ako se putovanje otkaže 7 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Osiguranje:
Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog zdravstvenog osiguranja kao i osiguranje koje obuhvata ski rizik. Detaljne informacije i cene potražite u agenciji.

Cene za decu:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove
proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Pomoćni krevet:
U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

Viza i putna dokumenta:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju
Program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane Krajnji Rok Za Obaveštavanje Putnika Za Slučaj Otkazivanja Ili Promene Programa Putovanja Od Strane Agencije Je 5 Dana Pre Početka Putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja