Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska

Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska
Nova godina 2018. - Italija - Španija - Francuska

Obilasci: Verona - Badalona - Barselona - Kan - Nica - Monako - Monte Karlo - Milano

10 dana / 7 noćenja - autobusom

Termin Putovanja: 28.12.2017. - 06.01.2018.

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji
Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas symbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

Program putovanja:
1.Dan (28.12.2017.) Beograd...
Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 18:30h. Polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja teritorijom Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.Dan (29.12.2017.)...Verona
Dolazak u Veronu u jutarnjim satima. Razgledanje grada: Trg Bra, Via Mancini, Arena, trgovi Erbe i Sinjori, Đulijetima kuća... Slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotelu u okolini Vićence ili Verone ili Breše. Noćenje.
3.Dan (30.12.2017.) Verona - Badalona
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Španiju. Vožnja teritorijom Italije, Francuske i Španije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Badalonu, predgradje Barselone u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
4.Dan (31.12.2017.) Badalona - Barselona I - Badalona
Doručak. Nakon doručka obilazak glavnog grada Katalonije, Barselone: obilazak remek dela čuvenog Gaudija (Sagrada Familija, Casa Balto, Passeo de Gracia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Monžuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u jednoj od najlepših ulica Barselone-ulici Rambla. Povratak u hotel. Individualni doček Nove Godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5 (01.01.2018.) Badalona - Špansko Selo - Flamenco - Badalona
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet u Špansko selo. Atrakcija sa 116 kuća različitih arhitektonskih stilova svih delova Španije, izgrađeno 1929. godine povodom Svetske izložbe, a predvidjeno je da “traje” samo šest meseci. Međutim, održalo se do danas i postala jedna od vodećih atrakcija Barselone. Danas je mesto brojnih kafića, noćnih klubova, restorana, sa preko 40 zanatskih radionica, kao i domaćin raznih koncerata i ostalih događaja, posebno u letnjem periodu. Povratak u hotel. U večernjim satima fakultativni odlazak na Flamenko veče (uživanje uz poznati španski nacionalni ples i sangriju). Povratak u hotel. Noćenje.
6.Dan (02.01.2018.) Badalona - Barselona Ii (Park Guelj, Nou Camp, Aquarium) - Badalona
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak do Barselone i obilazak znamenitosti: Park Guelj (ulaznica se dodatno plaća), stadion Camp Nou (ulaznica za stadion se dodatno plaća), Katalonski trg, Gotska četvrt, aquarium (ulaznica se dodatno plaća). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak za hotel. Slobodno vreme za odmor. U večernjim satima, oko 21.00h fakultativni izlet večernja panorama Barselone. Povratak u hotel. Noćenje.
7.Dan (03.01.2018.) Badalona - Kan / Nica
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Kan. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje kana: Kroazeta - promenada koja odvaja zlatni pesak gradske plaže od hotela zvučnih imena, otmenih butika, restorana, festivalska palata i pločice sa otiscima dlanova svetskih filmskih zvezda... Nastavak putovanja za Nicu. Razgledanje grada: Englesko šetalište, hotel “Negresco”, luka, Trg Garibaldi, Trg Masena, Avenija Zan Medsen... Smeštaj u hotelu. Noćenje.
8.Dan (04.01.2018.) Kan / Nica - Monako - Monte Karlo - Milano
Doručak. Odlazak do Monaka. Šetnja uskim ulicama sa panoramskim razgledanjem Kneževe palate i neoromanske katedrale u kojoj su grobovi vladara Monaka i princeze Grejs Keli. Vožnja delom trase Formule 1 u Monte Karlu. Odlazak u jedan od čuvenih kazina... Slobodno vreme. Polazak za Milano. Dolazak u Milano u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
9.Dan (05.01.2018.) Milano…
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje italijanske i evropske prestonice mode: Duomo, milanska Skala, dvorac Sforca... Šetnja jednom od najekskluzivnijih ulica Milana - Via Monte Napoleone, poznatoj po brojnim buticima sa robom vrhunskih dizajnera koji diktiraju svetske modne trendove. Polazak za Srbiju oko 15:00h. Noćna vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
10.Dan (06.01.2018.) …Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji,
- smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom (doručak-kontinentalni švedski sto) u hotelima sa 3* u standardnim dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (1 noćenje u okolini Verone, 4 noćenja u Badaloni, 1 noćenje u regiji Kana ili Nice, 1 noćenje u Milanu),
- razgledanje gradova prema programu sa vodičem
- troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Dinarski deo aranžmana 1790, 00 RSD po rezervaciji,
- obavezna boravišna taksa u hotelima po program (Verona-0.8€, Badalona-1.21€, Kan-1.3€, Milano-2€, takse u svim hotelima se plaćaju na recepciji po osobi po noći, takse u trenutku pravljenja aranžmana),
- fakultativni izleti,
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu,
- međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

Fakultativni izleti (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Špansko selo - 15€, deca - 13€
- Flameco veče - 35€, deca - 25€
- Barselona II - 10€, deca - 8€
- večernja panorama Barselone - 10€, deca - 8€
- ulaznica za Camp Nou - 23€, deca - 19€
- ulaznica za Aquarium - 18€, deca - 15€
- ulaznica za park Guelj - 9€
Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

Doplate:
Za sobu 1/1 - 200 eur

Načini plaćanja:
- Cena putovanja po osobi u evrima
- Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

Opis hotela:
Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:
Verona - Hotel Gardesano 3*, www.hotelgardesano.it
Badalona - Hotel Rafael 3*, www.rafaelhoteles.com ili sličan
Kan/Nica - Hotel Comfort Suite Cannes Mandelieu 3*, www.choicehotels.com ili sličan
Milano - Hotel Milano Sesto 3*, www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto.htm ili sličan
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje. Doručak u hotelima u Italiji i Francuskoj je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

Kontiki Travel & Service zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti