prethodna
Azurna obala - 6 dana / 3 noćenja, autobusom
Azurna obala - 6 dana / 3 noćenja, autobusom
sledeća
Francuska - Španija - Italija
Francuska - Španija - Italija

Barselona - 9 dana, autobusom

Barselona - 9 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi9 danasobapun pansionprevoz autobusomdetaljnije
Barselona - Đenova - Azurna obala - Monte Karlo - Monako - Milano
9 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

Termini:
- 01.04.-09.04.2018.
Program putovanja:
1. dan Knaževac - Niš - Beograd - Đenova

Polazak iz Knjaževca u 09,30 h sa parkinga kod hotela Timo. Vožnja do Niša. Polazak iz Niša u 11,00 h sa parkinga benzinske pumpe Lukoil kod TC Tempo. Direktna vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Polazak iz Beograda u 15,00 h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. (Transfer iz Novog Sada do Beograda u 13,30 h sa parkinga ispred lokomotive). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.
2. dan Đenova
Nastavak puta kroz Italiju pored Verone, Breše, Pjaćence do Đenove. Dolazak Đenovu u pre podnevnim satima. Devetosatno zadržavanje u Đenovi. Razgledanje Đenove: Palata duždeva, Pjaca dei Ferari, katedrala Svetog Lorenca, kuća Kristofora Kolomba, kapija Porta Zoprani, Via Garibaldi, danas Strada Nuova... Slobodno do polaska za Barselonu u kasnim večernjim satima. Direktna vožnja kroz Italiju, Francusku i Španiju. Usputna zadržavanja prema planu vožnje i potrebi.
3. dan Ljoret de Mar
Dolazak u Ljoret de Mar u pre podnevnim satima. Smeštaj u hotel od 14,00 h. Ručak. Slobodno popodne. Večera. Noćenje.Fakultativa: odlazak na Flamenko, prilika da uživate u tradicionalnoj španskoj muzici i plesu uz sangriju (vrsta vina).
4. dan Ljoret de Mar - Barselona - Ljoret de Mar
Doručak. Odlazak u Barselonu. Panoramsko razgledanje Barselone u pratnji vodiča: Sagrada Familia, Park Güell, Montjuic, Kolumbov spomenik, Ramblas... Slobodno vreme (ručak, lanč paket koji se dobija u hotelu pre polaska). Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
5. dan Ljoret de mar - Figueras
Doručak. Ručak. Večera. Slobodno za individualne aktivnosti. Noćenje. Fakultativa 1: Posle doručka, izlet za Figueras - rodno mesto Salvadora Dalija. (Fakultativni obilazak muzeja – pozorišta Salvador Dali). Fakultativa 2: poseta magičnoj fontani u Barseloni. Za učesnike izleta večera je iz hotelskog lanč paketa.
6. dan Ljoret de mar - Barselona - Azurna obala
Doručak. Odlazak za Barselonu. Slobodan dan za individualna razgledanja katalonske prestonice. U 22,00 h polazak za Obalu cveća. Direktna, noćna vožnja kroz Španiju i Italiju... Usputna zadržavanja prema potrebi.
7. dan Azurna obala - Monako - Monte Karlo - Obala cveća
Dolazak u Kan u pre podnevnim satima. Razgledanje grada: Bulevar Kroazet sa čuvenim hotelima „Karlton“ i „Martinez“, Festivalska palata, Aleja filmskih zvezda, marina, ulica Srba... Pauza za kafu i nastavak putovanja za prestonicu Azurne obale, Nicu. Panoramsko razgledanje: Promenada Engleza, hotel Negresko (čuveni hotel, kulturna baština Francuske), Opera, trg Masena... Slobodno za individualno razgledanje grada. Nastavak putovanja za Monako. Panoramsko, pešačko razgledanje: Palata prinčeva, katedrala Sv. Nikole sa grobovima Ranije III i Gracije od Monaka (Grejs Keli), vrta Albera I, Okeanografski muzej... Vožnja delom staze formule 1 kroz „tunel“ do Monte Karla, šetnja pored hotela Pariz i čuvenih kockarnica. Obilazak kockarnice namenjene širokoj publici (za ulaz neophodna je prikladna odeća i cipele)... Odlazak u hotel na Obali cveća, Italija. Smeštaj u hotel. Noćenje.
8. dan Obala cveća - Milano - Beograd
Doručak. Polazak za Milano. Direktna vožnja sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Dolazak u Milano oko podneva. Devetosatno zadržavanje u Milanu. Razgledanje, pešačka tura: Pjaca i katedrala Il Duomo, Palaco reale, galerija Vitorio Emanuele, zamak Sforca, La Skala, galerija Brera, park Zempione... Slobodno za individualno razgledanje Milana do plaska u kasnim večernjim satima za Beograd. Direktna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju. Usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnim prelazima.
9. dan Beograd - Niš - Knjaževac
Dolazak u Beograd u pre podnevnim satima. *(Transfer do Novog Sada, dolazak u podnevnim satima). Nastavak puta. Dolazak u Niš u po podnevnim satima. U Knjaževac u kasnijim po podnevnim sastima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C i A/V uređajima,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* na Rivijeri Cveća i na bazi 3 puna pansiona, u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru (doručak, ručak i večera, samoposluživanje) osim kada je, prema programu, predviđen lanč paket),
- panoramsko razgledanje Barselone,
- panoramsko razgledanje Kana, Nice, Monaka i Monte Karla,
- licencirani pratilac grupe,
- troškovi organizacije.

Cena ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava. Osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- boravišnu taksu za boravak u hotelu na Rivijeri cveća, u iznosu od cca 3 EUR po osobi, plaćanje u gotovom na recepciji hotela,
- boravišnu taksu za boravak u hotelu na Kosta bravi u iznosu od 1 EUR po osobi i danu, plaćanje na recepciji hotela.
- individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz, programom nepredviđene troškove u objektima smeštaja i ishrane,
- fakultativne sadržaje programa,
- doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi, 140 EUR po osobi po osobi, za boravak u oba hotela. Rezervacija na upit. Uplata prilikom prijave za aranžman.
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji

Cene fakultativnih sadržaja programa po osobi:
- obilazak muzeja Salvadaora Dalija u Figuerasu: 25 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata rezervaciju, prevoz, ulaznicu za muzej i parking.
- flamenko: 30 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata: rezervaciju, prevoz, piće (sangrija/šampanjac), zabavni program,
- poseta magičnim fontanama: 10 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata: prevoz, asistenciju pratioca grupe

Opis i lokacija hotela:
- Hotel tipa Iva 3* Diana Marino, www.hoteliva.it.
Nalazi se u rezidencijalnom delu Diano Marine, nudi kompletno renovirane sobe, bar, solarijum, bežični internet, panoramski lift, otkriveni bazen, panoramski lift... Udobne i komforne dvokrevetne sobe sa trećim pomoćnim ležajem sa satelitskom TV, sef, direktan telefon, kupatilo, fen... Udaljen od centra cca 500 m.
- Hotel tipa Hawaii/Montevista 3* Ljoret de Mar www.evenia-montevista.directrooms.com.
Nalazi se u centru Ljoret de Mara. Hotel Hawaii Montevista udaljen je samo nekoliko minuta hoda od obale. Nudi mnoge usluge, uključujući lift, otvoreni bazen (sezonski) i restoran domaćih jela. Smeštaj je na bazi punog pansiona, ishrana u restoranu hotela. Sve sobe sa TWC, TV, dvokrevetne sa trećim pomoćnim ležajem, opremljene su internet vezom

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja):

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • www.euroturs.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%