Barselona - 9 dana, autobusom

Barselona - 9 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi9 danasobapun pansionprevoz autobusomdetaljnije
Barselona - Đenova - Azurna obala - Monte Karlo - Monako - Milano
9 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

Termini:
- 01.04.-09.04.2018.
Program putovanja:
1. dan Knaževac - Niš - Beograd - Đenova

Polazak iz Knjaževca u 09,30 h sa parkinga kod hotela Timo. Vožnja do Niša. Polazak iz Niša u 11,00 h sa parkinga benzinske pumpe Lukoil kod TC Tempo. Direktna vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Polazak iz Beograda u 15,00 h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. (Transfer iz Novog Sada do Beograda u 13,30 h sa parkinga ispred lokomotive). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.
2. dan Đenova
Nastavak puta kroz Italiju pored Verone, Breše, Pjaćence do Đenove. Dolazak Đenovu u pre podnevnim satima. Devetosatno zadržavanje u Đenovi. Razgledanje Đenove: Palata duždeva, Pjaca dei Ferari, katedrala Svetog Lorenca, kuća Kristofora Kolomba, kapija Porta Zoprani, Via Garibaldi, danas Strada Nuova... Slobodno do polaska za Barselonu u kasnim večernjim satima. Direktna vožnja kroz Italiju, Francusku i Španiju. Usputna zadržavanja prema planu vožnje i potrebi.
3. dan Ljoret de Mar
Dolazak u Ljoret de Mar u pre podnevnim satima. Smeštaj u hotel od 14,00 h. Ručak. Slobodno popodne. Večera. Noćenje.Fakultativa: odlazak na Flamenko, prilika da uživate u tradicionalnoj španskoj muzici i plesu uz sangriju (vrsta vina).
4. dan Ljoret de Mar - Barselona - Ljoret de Mar
Doručak. Odlazak u Barselonu. Panoramsko razgledanje Barselone u pratnji vodiča: Sagrada Familia, Park Güell, Montjuic, Kolumbov spomenik, Ramblas... Slobodno vreme (ručak, lanč paket koji se dobija u hotelu pre polaska). Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
5. dan Ljoret de mar - Figueras
Doručak. Ručak. Večera. Slobodno za individualne aktivnosti. Noćenje. Fakultativa 1: Posle doručka, izlet za Figueras - rodno mesto Salvadora Dalija. (Fakultativni obilazak muzeja – pozorišta Salvador Dali). Fakultativa 2: poseta magičnoj fontani u Barseloni. Za učesnike izleta večera je iz hotelskog lanč paketa.
6. dan Ljoret de mar - Barselona - Azurna obala
Doručak. Odlazak za Barselonu. Slobodan dan za individualna razgledanja katalonske prestonice. U 22,00 h polazak za Obalu cveća. Direktna, noćna vožnja kroz Španiju i Italiju... Usputna zadržavanja prema potrebi.
7. dan Azurna obala - Monako - Monte Karlo - Obala cveća
Dolazak u Kan u pre podnevnim satima. Razgledanje grada: Bulevar Kroazet sa čuvenim hotelima „Karlton“ i „Martinez“, Festivalska palata, Aleja filmskih zvezda, marina, ulica Srba... Pauza za kafu i nastavak putovanja za prestonicu Azurne obale, Nicu. Panoramsko razgledanje: Promenada Engleza, hotel Negresko (čuveni hotel, kulturna baština Francuske), Opera, trg Masena... Slobodno za individualno razgledanje grada. Nastavak putovanja za Monako. Panoramsko, pešačko razgledanje: Palata prinčeva, katedrala Sv. Nikole sa grobovima Ranije III i Gracije od Monaka (Grejs Keli), vrta Albera I, Okeanografski muzej... Vožnja delom staze formule 1 kroz „tunel“ do Monte Karla, šetnja pored hotela Pariz i čuvenih kockarnica. Obilazak kockarnice namenjene širokoj publici (za ulaz neophodna je prikladna odeća i cipele)... Odlazak u hotel na Obali cveća, Italija. Smeštaj u hotel. Noćenje.
8. dan Obala cveća - Milano - Beograd
Doručak. Polazak za Milano. Direktna vožnja sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Dolazak u Milano oko podneva. Devetosatno zadržavanje u Milanu. Razgledanje, pešačka tura: Pjaca i katedrala Il Duomo, Palaco reale, galerija Vitorio Emanuele, zamak Sforca, La Skala, galerija Brera, park Zempione... Slobodno za individualno razgledanje Milana do plaska u kasnim večernjim satima za Beograd. Direktna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju. Usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnim prelazima.
9. dan Beograd - Niš - Knjaževac
Dolazak u Beograd u pre podnevnim satima. *(Transfer do Novog Sada, dolazak u podnevnim satima). Nastavak puta. Dolazak u Niš u po podnevnim satima. U Knjaževac u kasnijim po podnevnim sastima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C i A/V uređajima,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* na Rivijeri Cveća i na bazi 3 puna pansiona, u hotelu sa 3* u Ljoret de Maru (doručak, ručak i večera, samoposluživanje) osim kada je, prema programu, predviđen lanč paket),
- panoramsko razgledanje Barselone,
- panoramsko razgledanje Kana, Nice, Monaka i Monte Karla,
- licencirani pratilac grupe,
- troškovi organizacije.

Cena ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava. Osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- boravišnu taksu za boravak u hotelu na Rivijeri cveća, u iznosu od cca 3 EUR po osobi, plaćanje u gotovom na recepciji hotela,
- boravišnu taksu za boravak u hotelu na Kosta bravi u iznosu od 1 EUR po osobi i danu, plaćanje na recepciji hotela.
- individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz, programom nepredviđene troškove u objektima smeštaja i ishrane,
- fakultativne sadržaje programa,
- doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi, 140 EUR po osobi po osobi, za boravak u oba hotela. Rezervacija na upit. Uplata prilikom prijave za aranžman.
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji

Cene fakultativnih sadržaja programa po osobi:
- obilazak muzeja Salvadaora Dalija u Figuerasu: 25 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata rezervaciju, prevoz, ulaznicu za muzej i parking.
- flamenko: 30 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata: rezervaciju, prevoz, piće (sangrija/šampanjac), zabavni program,
- poseta magičnim fontanama: 10 EUR (min. 30 osoba) cena obuhvata: prevoz, asistenciju pratioca grupe

Opis i lokacija hotela:
- Hotel tipa Iva 3* Diana Marino, www.hoteliva.it.
Nalazi se u rezidencijalnom delu Diano Marine, nudi kompletno renovirane sobe, bar, solarijum, bežični internet, panoramski lift, otkriveni bazen, panoramski lift... Udobne i komforne dvokrevetne sobe sa trećim pomoćnim ležajem sa satelitskom TV, sef, direktan telefon, kupatilo, fen... Udaljen od centra cca 500 m.
- Hotel tipa Hawaii/Montevista 3* Ljoret de Mar www.evenia-montevista.directrooms.com.
Nalazi se u centru Ljoret de Mara. Hotel Hawaii Montevista udaljen je samo nekoliko minuta hoda od obale. Nudi mnoge usluge, uključujući lift, otvoreni bazen (sezonski) i restoran domaćih jela. Smeštaj je na bazi punog pansiona, ishrana u restoranu hotela. Sve sobe sa TWC, TV, dvokrevetne sa trećim pomoćnim ležajem, opremljene su internet vezom

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja):

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • www.euroturs.rs

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti