Azurna obala

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Azurna obala
Nica - Sen Trope - Kan - Monte Karlo - Monako - Milano

Autobusom, 6 dana

Promo cena: 189 € po osobi
Promo cena važi za rezervacije do 05. aprila.

Termin:
28. april - 03. maj 2017. - Prvomajski praznici
Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova (kamene kuće, uske I krivudave ulice..)
Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali.
Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini.
U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej…

Kan se nalazi jugozapadno od Nice, na Azurnoj obali. Kan se prostire na površini od 19,62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika.
Od srednjeg, pa do 19. veka je bio ribarsko selo.
U 19. veku francuski i strani bogataši kupuju svoje vikendice u njemu, tako od tada do danas on predstavlja mesto sastajanja bogatih.
U njegovom zalivu nalazi se jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj.
Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali.
Poznat je i po filmskom festival, koji je prvi put održan 1946. God.

Sen Trope je mala luka u francuskom departmanu Var.
Nalazi se na Azurnoj obali. Ovo ribarsko mesto se u 19. veku transformisalo u okupljalište umetnika, ali najveću popularnost i ekskluzivnost stiče 1950. god, kada se za mesto vezuje ime poznate francuske glumice Brižit Bardo.
Sen Trope je poznat po svojim klubovima, restoranima i luci za jahte.

Monte Karlo je glavni grad knževine Monako.Ima ukupno oko 15 000 stanovnika i to ne samo u oblasti gde se nalazi Le Grand Casino, već uključuje i četvrti Sent Mišel, Sent Roman/Tenao i plažu Larvoto.
Država je dobila ime po obližnjoj grčkoj koloniji Monoikos, koju su u 6. veku p.n.e. osnovali Feničani.
Monte Karlo je jedno od najbogatijih mesta u Evropi. U svetu je poznat po svojim kazinima, kockanju i predstavlja mesto gde bogati provode svoj odmor.Takođe je dom čuvene staze na kojoj se održava trka formule 1.
Milano - prestonica Lombardije, ima oko 1, 3 miliona stanovnika. Najveći je industrijski grad Italije i centar mode - dizajnera, umetnika, fotografa, manekena. Milano je moderan grad sa starom dušom; ima stari deo grada sa zanimljivim građevinama i palatama, zbog čega privlači brojne turiste. Smatra se „privrednim srcem“ Italije; svetski je poznat privredni, modni i medijski centar.

Program putovanja:
1.dan Beograd
Polazak autobusa iz Beograda u 17.00h sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan Nica
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“, kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.dan Nica - Sen Trope - Kan - Nica
Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno: celodnevno izelt za Sen Trope - prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana, Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom - pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta… Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje
4.dan Nica - Monte Karlo (Monako) - Eze - Nica
Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Ez. Po dolasku u Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi. Panoramsko razgledanje ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard u Eze-u, gde se mogu kupiti neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama. Povratak u Nicu. Noćenje.
5. dan Nica - Milano - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Milano. Po dolasku u Milano panoramsko razgledanje grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala. Odlazak do jednog od tržnih centara. Slobodo vreme za kupovinu i individualne aktivnosti. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, preko Slovenije i Hrvatske sa pauzama prema potrebi.
6.dan Beograd
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Popusti i doplate:
- Doplata za 1/1 sobu 75 €.
- Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 20 €.

Aranžman uključuje:
- prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
- smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi usluge 3 noćenja/doručak (pojačan doručak) u hotel 2*/3* u Nici
- razgledanja prema programu
- organizacija i stručno vođstvo puta, garanciju putovanja

Aranžman ne uključuje:
- obavezno zdravstveno osiguranje prema uslovima Uniqa osiguranja 575,00 po osobi do 70 god. starosti (potrebna fotokopija pasoša)
- individualne troškove
- fakultativne izlete

Cene fakultativnih izleta i ulaznica:
- Sen Trope i Kan - 20 €/deca 10 €, karta za brodić 15 €/deca 10 €
- Monako i Eze 15 €/deca 10 €

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Uslovi i način plaćanja:
prilikom prijave i rezervacije 30% , a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.06.2017.g.
Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro.
Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Opis smeštaja:
Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1, 1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je pojačan francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak)

Napomene:
- Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
- Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel.
Montesol Travel
Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti