Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.

Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.
Hotel Coral Beach Rothana Resort - specijalna ponuda, polazak 16.11.

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Egipat predstavlja jednu od najstarijih civilizacija na svetu, nalazi se na krajnjem severoistočnom delu Afrike i na Sinajskom poluostrvu u Aziji, što znači da se prostire na dva kontinenta. Izlazi na dva mora Sredozemno i Crveno more. Danas je jedna od najposećenijih destinacija sveta.
Egipat se prostire duž reke Nil, gde brojni spomenici beleže smene civilizacija: hram u Karnaku, Dolina Kraljeva, čuveni Kolosi, hram kraljice Hatshepsut, Ramzesova grobnica, Izidin hram i drugi.
Glavni grad je Kairo, grad retke lepote i pun kontrasta. Ima mnogobrojne stare građevine, čuvene piramide, veliki broj džamija. Veliko istorijsko bogatstvo se čuva u mnogobrojnim muzejima od kojih je Arheološki muzej najbogatiji muzej sa oko 100.000. eksponata egiptologije. Kairo je ne samo najveći grad Egipta, već i celog afričkog kontinenta gde živi preko 16.000.000 stanovnika.

Hurgada predstavlja jedno od najpoznatijih letovališta Egipta. Nastala je pre manje od jednog veka. Početkom sedamdesetih godina postaje jedno od najpopularnijih letovališta, najviše zahvaljujući izuzetno čistom moru, peščanim plažama i neobično bogatim podvodnim svetom. Noćni život Hurgade nudi raznovrsnu ponudu, od posete mnogobrojnih prodavnica suvenira do izlazaka u veliki broj restorana, cafe barova, diskoteka... Veliki broj izleta koji se organizuje iz ovog mesta učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Program putovanja:
1.dan: BeogradHurgada:
Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla»,dva sata pred predviđeno poletanje aviona.Predvidjeno poletanje aviona za Hurgadu letom NMA 1381 oko 05.30h. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 09.00h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.
2.- 11. Dan Hurgada:
Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
12. dan - Hurgada - Beograd:
Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim
pravilima.Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Predvidjeno poletanje za Beograd (po lokalnom vremenu) letom NMA 5380 oko 18.00h. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd predvidjeno oko 21.30 h. Kraj programa.
Hotel Coral Beach Rothana Resort 4*
Lokacija: Ovaj hotel je lociran u Hurgadi, na odličnoj poziciji, okrenut ka koralnom grebenu na samoj obali kristalnog Crvenog mora.
Sadržaj: Otvoren je preko cele godine i ima veliku, dobro održavanu plažu koja se nalazi ispred samog hotela. U hotelu se nalazi nekoliko restorana, otvoreni bazen sa slatkom vodom, bar, diskoteka i amfiteatar.
Sobe: Sve sobe su sa kupatilom, klimom, telefonom, TV, balkonom.
Usluga: je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Cena obuhvata:
- avio prevoz
- smeštaj na bazi naznačene usluge
- transfere u Egiptu (aerodrom-hotel-aerodrom) i uslugu vodiča.

Cena ne obuhvata:
- Troškove rezervacije 300,00din
- Aerodromske i druge takse : 65 € (15,3 € Beograd, YQ taksa 29 eur, 0.98 € DCV i 19.72 € Hurgada). YQ taksa je doplata za poskupljenje goriva, a njena visina zavisice od devijacije cene goriva i bice objavljivana dva puta mesecno.
- Deca do 2 godine starosti plaćaju samo egipatsku taksu od 20 €. Sve takse plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
- Doplate za sobe sa pogledom na more, porodične sobe itd.
- Egipatsku vizu (15 USD po pasošu) koja se dobija na aerodromu u Hurgadi pre pasoške kontrole ili se može individualno dobiti u Ambasadi Egipta u Beogradu, Andre Nikolića 12, (12 USD po pasošu) uz potvrdu o putovanju i jednu fotografiju.
- Troškove fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

Vize:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

Uslovi i način plaćanja:
Cene su izražene u Eur-ima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan doplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Uplata čekovima građana u više rata- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate na više mesečnih rata bez kamate čekovima građana, koje je potrebno deponovati prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01,15 i 30-og u mesecu. Poslednji datum dospeća čekova je 30.12.2012.
3. Platnim karticama ( Visa, Maestro, Master, Dina ).

Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Napomena za prevoz avionom:
Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučajevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimum 20 kg prtljaga. U slučaju većeg broja prtljaga, organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti, bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pene.
Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen, po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika agencije (na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštecenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga, nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
Po dolasku na aerodrom u Hurgadi sačekaće Vas predstavnik agencije, koji će vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.
Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključve (od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.

Za aranžmane koji su rađeni na bazi čarter leta minimalan broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika po letu. Za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije rok je 5 dana pre početka putovanja.

Cene za decu (Važe samo uz dve punoplatežne osobe):
Dete do 2 god - Besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta. Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Napomene:
U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali
agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost.
U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
All Inclusive - Sve Uključeno: Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
Klima uređaj: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.
Putna dokumenta: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šaltru agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se pravila
iz Opštih uslova putovanja- kao da su odustali od aranžmana na dan polaska.
Predstavnik agencije - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći ( usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,....) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju izmedu Vas i nadležnih organa.

Fakultativni izleti - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti