Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani

Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani
Dominikanska Republika - odmor u Punta Kani

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Dominikanska Republika
avionom 11 dana

Odmor u Punta Kani

Polazak: 20. mart 2017
Povratak: 31. mart 2017

Za ovo putovanje je potrebno minimum 10 putnika
Kada je svojim brodovima kao prvi Evropljanin doplovio do ovog prelepog ostrva, Kolumbo je mislio da se usidrio u Indiji. Sasvim dovoljno da one koje je tamo zatekao nazove Indijcima. Bila je to greška. Sve ostalo - istina. Oduševljen krajolikom i klimom raskrčio je džunglu i posadio, priča se, šećernu trsku kojom je i danas ogrnuto celo ostrvo. Usput je stanovništvo prekrstio u katoličku veru i španski ozvaničio kao jezik. A onda se vratio odakle je i došao... Ostala je priča i predivni Santa Domingo, grad prestonica u čijem starom delu je i danas Kolumbova kuća-muzej, prva bolnica, prvi univerzitet...

Punta Kana je letovalište na istoku zemlje, poznato u čitavom svetu po beskonačnim, belim plažama, prvoklasnim hotelima, koralnim sprudovima, romantičnim mestima i aktivnom noćnom životu. Samo ime grada je proisteklo od vrste palme koja raste samo tu, a njenim granama i suvim listovima su prekriveni mnogi krovovi kao i zgrada medjunarodnog aerodroma.Kod Punta Kane se susreću vode Atlantika i Karipskog mora a obalu ukrašavaju rajske plaže Bavaro, Makao, Arena Goroda...Sve su zaštićene koralnim sprudovima i omogućavaju potpuno bezbedno kupanje

Program putovanja:
1.dan Beograd - Pariz - Punta Kana
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 04.30 časova. Poletanje aviona za Pariz u 06.40h (Let JU 310). Sletanje na pariski aerodrom Šarl de Gol u 09.15 h. Nastavak putovanja za Punta Kanu u 14.20h (Let AF 968). Obroci tokom leta. Sletanje na aerodrom u Punta Kani u 17.05. Transfer do hotela. Smeštaj i početak usluge „sve uključeno“ (all inclusive). Noćenje.
2. dan -09. dan Punta Kana
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje. Noćenje.
10. dan Punta Kana - Pariz
Doručak. Slobodno pre podne. Sobe se napuštaju u 12.00 h. Ručak. U 17.00 časova transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Pariz u 19.25h (Let AF 969). Obroci tokom leta.
11. dan Pariz - Beograd
Sletanje na pariski aerodrom Šarl de Gol u 10.15 h. Mogućnost odlaska do grada direktnom metro linijom sa aerodroma. Slobodno vreme u Parizu. Poletanje aviona za Beograd u 20.30h (Let JU 315). Sletanje na beogradski aerodrom u 22.55 časova.

Smeštaj:
Hotel Vista Sol Punta Cana 4*
www.vistasolpuntacana.com/
Hotel se nalazi na samoj obali mora, na privatnoj plaži koju je Unesco uvrstio u 10 najlepših na svetu. Smešten je u reprezentativnom vrtu sa bujnim zelenilom i prelepim kraljevskim palmama. Svaka standardna soba je okrenuta prema bazenu ili vrtu i poseduje: veliki balkon, kupatilo sa fenom, klima uredjaj, frižider, sef (plaća se), sat tv, telefon i wi-fi (plaća se). U sklopu hotela su; spa i estetski centar, teretana, otvoreni i zatvoreni bazen, teniski tereni, mini-golf, disko, kazino, 3 restorana i 7 barova. Koncept all inclusive uključuje i sportove na vodi bez motora.

Olympic travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji

Cena aranžmana: € 1.590
Aerodromska taksa: € 482
Doplata za jednokrevetnu sobu: € 280
Dete (od 3 - 10.99 godina) € 1.190

U cenu je uključeno:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz.Punta Cana-Pariz-Beograd
- Transferi
- 9 noćenja u standardnim sobama u hotelu sa 4*
- Sve uključeno koncept
- Usluge lokalnog vodiča i vodiča agencije
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu nije uključeno:
- Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu (Iznos je podložan promeni)
- Fakultativni izleti
- Individualni troškovi
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Usluge koje nisu naznačene u program

Fakultativni izleti:
Celodnevni izlet za Santa Domingo, najstariji i najveći grad Antilskog arhipelaga.Osnovan je 1496. godine na mestu prvog, u uraganu razrušenog, španskog naselja na ostrvu.U samom centru starog dela, koji potiče iz 16. veka, su spomenici kolonijalne epohe. Najveću pažnju privlače tvrdjava San Diego - rezidencija španske krune u Novom svetu sa raskošnim vrtom i Kapetanski dvorac sa, u Americi jedinim, gotskim portalom. Najpopularnije mesto grada je 15 km dugačak Malekon - bulevar uz obalu mora sa ogromnim brojem barova, restorana, bioskopa, diskoteka i noćnih klubova. Obilazak: katedrale i Kolumbove kuće. Ručak u Santa Domingu. Povratak u hotel. Cena: $ 90 sa ručkom, bez pića. Obavezna napojnica vozaču i vodiču po 1$ $ 46 - deca od 03 - 12 godina

Državljanima srbije nije potrebna viza za Dominikansku Republiku. Pri ulazu u Dominikansku Republiku plaća se taksa $ 10 (direktno na aerodromu).

Cene putovanja su iskazane u evrima.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express)
- čekovima gradjana
- kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Garantovane cene
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska

Beskamatni krediti:
- Čekovima građana na 3 rate bez kamate - Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa Osiguranje. Optimum na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travela, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična)

Važne napomene za putovanje:
- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
- Potrebno je najmanje 10 putnika za realizaciju putovanja.
- Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama - uz blagovremeni upit i doplatu.
- Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
- Hoteli su kategorisani od strane -Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
- Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
- Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, nije potrebna viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
- Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu Uniqa Osiguranja. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:
- U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje
- U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
- Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
- Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije
Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu