Dominikanska Republika, 13 dana

Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Dominikanska Republika, 13 dana
Polasci: svakodnevni
Broj dana: 13 (11 noćenja na destinaciji)
Transport: avio prevoz iz Beograda

Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta
Minimalni broj putnika: 2
Dominikanska Republika je poznata po turizmu. Jednostavno rečeno ako želite odmor za dušu i telo, Dominikanska republika je pravo mesto za vas. Predivne plaže i povoljna klima svrstava Dominikansku republiku u sam vrh turističkih destinacija.

Smeštaj:
Hotel Be Live Grand Punta Cana 4* www.belivehotels.com
Smešten na čuvenom Bavaro Beach-u, ovo odmaralište je savršena adresa za uživanje na Karibima.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.320 eur po osobi

Hotel Occidental Grand Punta Cana 4* www.occidentalhotels.com
Occidental Grand Punta Kana Resort se nalazi na spektakularnom Bavaro Beach-u, jedni od najboljih plaža u Punta Kani. Spokojna atmosfera, španski stil arhitekture, okruženje tropskim vrtovima, ovaj hotel pravi je izbor za sve one koji žele da kombinuju odmor i relaksaciju uz all inclusive ponudu.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.390 eur po osobi

Hotel Iberostar Bavaro 5* www.iberostar.com
Iberostar Punta Cana hotel sa 5 zvezdica, nedavno renoviran i smešten duž fantastične Bavaro Beach na severoistočnoj obali Dominikanske Republike, ovaj luksuzni hotel sa 427 - soba, posebno je dizajniran za parove i za porodice Njegova izuzetna gastronomija i velika zabava čine ovo mesto veoma primamljivim.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.490 eur po osobi

Hotel Dreams La Romana 5* www.dreamsresorts.com
Smešten uzduž netaknute plaže, bujne tropske džungle i tirkiznog mora na jugoistočnoj obali Dominikanske Republike, Dreams La Romana je savršeno odmaralište za slobodne, parove i porodice.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.590 eur po osobi

Hotel Melia Caribe Tropical 5* www.melia.com
Melia Caribe Tropical je dobar izbor za vaš porodični odmor u Punta Kani.Hotel poseduje desetak restorana, golf teren svetske klase.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel -aerodrom od 1.690 eur po osobi

Hotel Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5* www.barcelo.com
Barcelo Bavaro Palace Deluks hotel nalazi se u magičnom okruženju, a odlikuje se svojim neverovatnim nivoom komfora.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel - aerodrom od 1.690 eur po osobi
Hotel Secret Royal Beach Punta Cana 5* www.secretsresorts.com
Tajna Royal Beach Punta Kana je beskonačna - ovo je luksuzno odmaralište samo za odrasle. Sve sobe poseduju džakuzi na terasi a pripada vam i 24 sata room servis.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom - hotel -aerodrom od 1.890 eur po osobi

Aranžman obuhvata:
- povratnu avionsku kartu u ekonomskoj klasi
- aerodromske takse
- smeštaj na bazi »sve uključeno«
- privatni transfer aerodrom - hotel - aerodrom
- troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
- Napojnice
- Individualne troškove putnika
- Vizu

Opis fakultativnih izleta
Manati Park Bavaro - Manati Park je zabavni tematski park koji nudi 130.000 kvadranih metara prostora sa izložbama ptica, reptila i ribe. Šou sa papagajima, delfinima i konjima koji igraju uključen je u cenu ulaznice. Besplatan autobusod i do glavnih hotela je obezbeđen. Radno vreme: Svakog dana od 09.00 do 18 sati.
Šou: Plivanje sa delfinima u 09.00, 14.00 i 17.15 sati.
Šou sa delfinima i fokama u 11.15 i 16.15 sati.
Šou sa papagajima u 12.45 i 17.15 sati.
Šou sa konjima u 13.15 sati. – cena od 50 usd
Ostrvo delfina: Kratka vožja brodom odvešće vas veštački napravljenog ostrva gde turisti mogu plivati sa dresiranim delfinima pravo u moru. Paket uključuje 15 minuta slobodnog vremena sa delfinima gde ćete steći svoje nove životinjske prijatelje. – cena od 50 usd
Punta Kana ekološki rezervat: Ovo je kratka tura sa vodičem kroz tropsku floru sa opcionalnim izborom osvežavajućeg kupanja na kraju. Hodaćete kroz pravu džunglu što je nezaboravno iskustvo. Nalazi se na 15 minuta od internacionalnog aerodroma u Punta Kani. – cena od 35 usd
Punta Kana i Bavaro: El Kortesito, koji se nalazi između Punta Kana-Bavaro i mesta Macao, je najbliže malom mestu sa gradskom plažom u oblasti. Manatee Park, divlji svet, ekološka i avanturistička poseta i Ponce de Leon kuća koja je blizu Boka de Jume, gde možete ručati svežu ribu uz samu obalu. Tamo se nalazi i nekolicina suverilnica koje su smeštene takođe uz obalu. – cena od 45 usd
Higuei: Najveća turistička atrakcija u ovom mestu je lokalna Bazilika, velika, moderna katedrala koja je sagrađena u čast Device de la Altagracia, sveca zaštitnika Dominikanske Republike. Ako vam vreme dozvoli preporučujemo da posetite i ostatak grada i osetite duh grada sa prekrasnim, šarenolikim, živopisnim malim ulicama. Probajte domaći sir, otiđite u colmado (piljarnica), ili na pijacu da odaberete i kupite neko lokalno voće ili možda sednete da predahnete uz pivo ili koka-kolu. Posetioci takođe mogu poželeti da posete najveći supermarket i probaju ukusnu marmeladu, Santo Domingo kafu, Brugal, Bermudez ili Barcelo rum, ili zastanu u poslastičarnici da probaju tropski šerbet. – cena od 10 usd

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banaca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na ratebez kamate do 01. Novembra 2017.
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- kreditiranje preko banke Addiko banke na višegodišnje rate

Uslovi otkaza ugovora o putovanju:
- Avio karte bez povraćaja ( non refundable )
- Hotelski smeštaj : do 30 dana pre polaska 25 % iznosa , 29 – 22. Dana 30 % iznosa , 21 – 15.dana 40 % iznosa , 14 – 10 dana pre poslaska 55% iznosa, 9 – 3 dana pre polaska 80 % iznosa , 2 dana pre polaska 85 % iznosa.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel i sastavni su deo ovog cenovnika
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrbna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2017 od 25.01.2017.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055474 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%