sledeća
Hotel Conte
Hotel Conte

Hotel Conte

Hotel Conte
Hotel Conte
Hotel Conte
Hotel Conte
Hotel Conte
Individualni polasci / sopstveni prevoz
Sve cene su izražene u eurima, po apartmanu i danu
Crna Gora - biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina. More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronadje najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruži.

Perast se nalazi u Boki Kotorskoj, na oko 14 km udaljen od Kotora, na mestu gde se razdvajaju Kotorski i Risanski zaliv. Perast je malo mesto sa je veoma lepom i živopisnom arhitekturom. On je danas izuzetno miran gradić, koji svojom lepotom privlači moderne moreplovce, putnike, umetnike, sanjare, željne lepote i mira. U centru grada nalazi se trg (Pjaca) kojim dominira crkva Sv. Nikole sa svojim impresivnim zvonikom visokim 55 metara. Preko puta Perasta nalazi se Gospa od Škrpjela, veštačko ostrvo, koje je nastalo nabacivanjem kamena na podvodnu hrid

Hotel Conte 4*
Lokacija: Smešten u nekadašnjem Domu kulture i na korak od crkve Sv. Nikole, Hotel i restoran Conte se nalaze na samoj obali mora, na glavnom gradskom trgu u Perastu i imaju status objekta od istorijskog značaja.
Smeštaj: U ambijentu prilagođenom jedinstvenoj arhitekturi Perasta, Hotel nudi elegantno uređene sobe i apartmane, sa jedinstvenim pogledom na bokokotorski zaliv.
Junior apartman Vrsta/-e kreveta: 1 veliki bračni krevet, 1 kauč na razvlačenje. Površina: 28 m kklimatizovani junior apartman opremljen je LCD TV-om sa satelitskim kanalima i mini-barom. Sadrži zaseban deo za sedenje i kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Sadržaji sobe: pogled na planinu, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, tepih, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, papuče, mini-bar, peškiri, posteljina, čajnik.
Studio apartman sa dvorištem sa pogledom na more Veličina apartmana: 50 m² Kreveti: 1 bračni krevet, 1 kauč na razvlačenje. Apartmani se nalazi u aneksu udaljenom oko 200 m od recepcije i svega 50 metara od mora, sa donjeg puta-obale se prilazi stepenicama a sa magistralnog puta vozilom. Sadržaji apartmana: pogled na vrt, pogled na planinu, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, pegla, radni sto, pribor za peglanje, deo za sedenje, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, garderober/orman, Kauč, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, mini-bar, kuhinja, peškiri, posteljina, gornji spratovi dostupni su samo stepenicama.
Apartman sa pogledom na more Raspored: zgrada u nizu Vrsta/-e kreveta: 1 kauč na razvlačenje, 2 velika bračna kreveta. Površina: 48 m² Ovaj apartman ima TV sa kablovskim kanalima, popločani/mermerni pod i prostor za sedenje. Sadržaji apartmana: pogled na more, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, garderober/orman, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, papuče, mini-bar, peškiri, posteljina, gornji spratovi dostupni su samo stepenicama, čajnik.
Apartman sa 2 spavaće sobe i pogledom na more Raspored: zgrada u nizu Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet Spavaća soba 2: 1 veliki bračni krevet Dnevna soba: 2 sofa kreveta Površina: 80 m² Ovaj klimatizovani apartman ima moderno uređenu dnevnu sobu sa pogledom na grad i na more. Sadrži i balkon, kuhinju, LCD TV sa satelitskim kanalima i kupatilo. Sadržaji apartmana: balkon, pogled na more, pogled na planinu, pogled na grad, satelitski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, mini-bar, frižider, kuhinja, trpezarija, posuđe, rerna, ploča za kuvanje, toster, aparat za kafu, Kuhinjski sto za 5 osoba, peškiri, posteljina, čajnik.
Apartman sa tri spavaće sobe, dvorištem i pogledom na more Raspored: zgrada u nizu Spavaća soba 1: 1 krevet za 1 osobu, 1 veliki bračni krevet Spavaća soba 2: 1 veliki bračni krevet Spavaća soba 3: 1 krevet za 1 osobu, 1 veliki bračni krevet Površina: 200 m² Moderno opremljen apartman ima veliko natkriveno popločano dvorište i vrt od 120 m². Apartman je klimatizovan i sadrži kuhinju, prostranu dnevnu sobu i TV sa satelitskim kanalima. U okviru ovog apartmana se takođe nalazi i jakuzzi čija cena je 20, 00 € dnevno (potrebna je rezervacija pre dolaska u hotel). Sadržaji apartmana: pogled na more, pogled na planinu, terasa, satelitski kanali, kablovski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, pegla, deo za sedenje, kamin, zaseban ulaz, kauč, podne pločice / mermerni pod, drveni pod / parket, garderober/orman, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, zaseban WC, mini-bar, frižider, kuhinja, posuđe, rerna, ploča za kuvanje, toster, dvorišni nameštaj, peškiri, posteljina, čajnik.
Hotelski sadržaji: Restoran Conte, koji je prepoznatljiv po autentičnom ambijentu i velikom izboru specijaliteta tradicionalne mediteranske kuhinje, nudi usluge organizovanja proslava raznih oblika, svadbenih svečanosti, poslovnih ručkova, seminara i različitih vrsta okupljanja. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama i restoranu. Parking je besplatan i moguć u bilizini (obratiti se recepciji Hotela).
Usluga: Nočenje/ doručak, švedski sto.
Plaža: Do peščane i kamenom popločane plaže sa barom i sportskim sadržajima stiže se za 4 minuta hoda (oko 500 m). Plažni mobilijar se dodatno plaća na licu mesta.

Doplate:
- boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur, deca od 2 do 12 godina 0,50 eur, po osobi i danu

Program putovanja:
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U cenu putovanja je uključeno:
- Smeštaj u hotelu
- navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

U cenu putovanja nije uključeno:
- Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja;
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
- Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...)

Plaćanje čekovima gradjana
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim Uslovima Putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.Opšti Uslovi Putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Olympic Travel
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude