Turistički kompleks Fanfani

Turistički kompleks Fanfani
Individualni polasci / sopstveni prevoz
Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi
Đenovići su turističko mesto na hercegnovskoj rivijeri udaljeno 8km od Herceg Novog, idealno za miran odmor i porodično letovanje. Obala se sastoji od peščanih i betonskih plaža opremljenih klupama, kabinama za presvlačenje, tuševima, suncobranima, itd. Obala koja je tokom dana prilagođena za kupanje i sunčanje, noću postaje ugodno šetalište sa raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Svakodnevno se organizuju izleti brodom bokokotorskim zalivom kao i obližnjim atraktivnim izletištima i kupalištima.

Turistički kompleks Fanfani 3*
Lokacija: u pitomini bokokotorskog zaliva, na samo 20 km udaljenosti od aerodroma Tivat i 35 km udaljenosti od aerodroma Ćilipi, u gradu mimoza i festivala, na samoj obali mora u Djenovicima, nalazi se hotelski kompleks Fanfani. Ovaj jedinstveni kompleks, na svojih 6000 m2, nudi smeštaj u svom hotelu Milena, sa osam soba i u bungalovima-studio apartmanima.
Smeštaj: kompleks Fanfani nudi svojim gostima smeštaj u bungalovima i sobama. Sobe se nalaze u Hotelu Milena, iznad restorana i sve imaju pogled na more, kao i zajedničku terasu uredjenu ležaljkama i suncobranima za odmor i sunčanje i baštenskim garniturama. Kapacitet soba je 2+1 ili 2+2 leŽaja. Opremljenje su novom opremom, savremenog stila koji podrazumeva: francuski ležaj i dodatni ležaj, Tv Set, klima uredjaj, mini bar, kupatila sa opremom. Bungalovi se nalaze na desetak metara od plaže, a pored hotela, okruženi cvetnim aranžmanima i imaju direktan pristup restoranu. Svi bungalovi su uredjeni u stilu studio apartmana, kapaciteta 2+2, opremljeni novom opremom, koja podrazumeva: francuski ležaj i dodatni ležaj, Tv Set, klima uredjaj, mini kuhinjicu, kupatila sa opremom, kao i zasebnu terasu uredjenu sa baštenskom garniturom.
Hotelski sadržaji: kompleks poseduje restoran, veliku baštu i svoju plažu sa plažnim mobilijarom. Za sve goste obezbedjen je čuvani parking, mesto na plaži i korišćenje bežičnog internet.
U prizemlju Hotela Milena, nalazi se restoran koji radi tokom cele godine.Pored usluga ishrane gostiju koji su smešteni u hotelu, nudi veliki izbor jela po narudzbi, ribljih, mesnih i tradicionalnih specijaliteta. Kao posebno inetresantna izdvajamo jela pravljena pod sačem, kao i ribu sa udice. Pored restorana, tu je i letnja bašta u egzotičnom i mediteranskom stilu koja pruža u večernjim časovima i prijatnu zabavu uz zvuke žive muzike.Za decu je tu i video bim sa neizbežnim crtanim filmovima.
Ispred samog kompleksa, celom dužinom, prostire se peščana plaža, uredjena plažnim programom. Na plaži se nalazi i deo prostora opremljen Chicco programom za zabavu najmladjih.Svi gosti imaju obezbedjeno mesto na plaži sa dve ležaljke i suncobranom, po smeštajnoj jedinici. Kompleks poseduje i privežište za jahte do 100 tona, a dolazak se zakazuje.
Ishrana: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Cena uključuje:
- korišćenje plažnog mobilijara (dve ležaljke i suncobran) po sobi/bungalovu) na plazi, bežični internet, čuvani parking

Doplate
- boravišna taksa i osiguranje - odrasli 1,50 eur po danu i osobi, deca od 2 do 12 godina 1,00 eur
- jednokrevetna soba 40%
- polupansion 10,00 eur po osobi i danu

Popusti
- deca do 3 godine u pratnji dve odrasle osobe (nemaju ležaj i ishranu) gratis
- dete do 3 godine u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju 50%
- dete od 3 do 9 godina u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju 40%

Program putovanja:
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U cenu putovanja je uključeno:
- Smeštaj u hotelu
- navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

U cenu putovanja nije uključeno:
- Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja;
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
- Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...)

Plaćanje čekovima gradjana
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim Uslovima Putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.Opšti Uslovi Putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije