Apartmani Solaris

Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Apartmani Solaris
Leto 2018 - Čanj

Individualni aranžman

Cene su izražene u eur po osobi/dnevno
Čanj je malo turističko mesto između Bara i Budve, da budemo precizniji Petrovca. Poseduje šljunkovitu plažu koja se prostire na 1200 metara. Zbog lepote šljunka kojim je prekrivena plaćža je dobila ime Biserna Obala. Čanj je izlovan od glavne saobraćajnice pa stoga nudi uslove za prijatan i miran porodični odmora.

Apartmani Solaris
Novi studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na 300m od plaže. Moderno opremljeni, udobni i komforni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu,TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu(uključena u cenu), mini kuhinju sa komplet opremom. Obezbedjen besplatan parking. Ishrana je u restoranu “LARA” na 80m od plaže.

Aranžman obuhvata:
- Smestaj na bazi iza brane usluge (PP—polupansion po izboru dorucak/vecera, dorucak/rucak ili PA-sva tri obroka).U ponudi su dva jela uz svaki obrok-izbor jela se vrsi po anketi danas za sutra.

Aranžman ne obuhvata:
- prevoz
- boravisna taksa i osiguranje (placa se na recepciji)
- individualni troskovi

Doplate:
- Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1, 50€ za odrasle, 1, 00€ za decu od 12-18. god. i 0, 50€ za decu od 2-12. god. po osobi i danu (plaća se na recepciji hotela)

Popusti:
- Deca do 2 god. - Gratis
- Dete od 2-12 god. u pratnji jedne odrasle osobe ima popust 20%
- Deca od 2-10. god. ako koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle
osobe imaju popust po 50%
- Dete od 2-12 god.ako koristi poseban ležaj u pratnji dve odrasle
osobe ima popust 30%

Način plaćanja aranžmana:
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% čekovima građana (obavezna je doplata od 1, 5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) do 15.12.2018.
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata bez kamate - ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master i Amesrican Express) I za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 12:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%