sledeća
Aparthotel Tre Canne
Aparthotel Tre Canne

1. maj 2018. - Budva - 5 dana, 3 noći

1. maj 2018. - Budva - 5 dana, 3 noći
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobapolupansionbez prevozadetaljnije
1. maj 2018. - Budva - 5 dana, 3 noći

Termin:
28.04 - 02.05.2017.
Program putovanja:
1.Dan-28.04.- Beograd
Polazak iz Beograda, sa perona 17 BAS-ove stanice, u 17:30 h. Putovanje sa povremenim kratkim pauzama radi odmora putnika i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2.Dan-29.04.- Budva
Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima. Smeštaj u Banbus Lux Studio Apartmanima. Slobodno vreme za odmor, opuštanje kraj obale mora. Obilazak Budve, šetnja rivijerom, upoznavanje grada, poseta Starog grada.. Večera. Noćenje.
3.Dan-30.04.- Budva
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti Večera. Noćenje.
4.Dan-01.05.- Budva
Doručak. Slobodno vreme za proslavu Međunarodnog praznika rada. U Budvi se tradicionano održava Međunarodni Karneval i Prolećna noć pod maskama. U danima trajanja Karnevala svuda se mogu videti nasmejana lica koja uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom vinu, tradicionalnim poslasticama, upoznavanju sa kulturnim nasleđem Budve i koja se dive vešto urađenim maskama koje stižu iz čitavog sveta. Karnevalska fešta tradicionalno počinje “Abrumom” kojim maske pozivaju meštane i turiste na karneval. Praćeni muzikom i pesmom karnevalisti posećuju starogradske familije i ugostitelje koji ih dočekuju sa raznim primorskim specijalitetima kao što su ruštule, zmaj torta, priganice, patišpanj i fugaca. Nakon Abruma fešta se nastavlja u kafićima unutar zidina Starog grada sa različitim tematskim večerima. Večera. Noćenje.
5.Dan-02.05.- Beograd
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Napuštanje objekta u 17:30 h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd sa glavne autobuske stanice u Budvi u 18 h. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

Cena aranžmana obuhvata:
- smeštaj u Banbus Lux Studio Apartmanima na bazi 3 polupansiona (doručak - kontinentalni po principu slani/slatki; večera kontinentalna po principu ponuđena 3 jela)
- organizaciju puta
- korišćenje klima uređaja, WiF

Cena aranžmana ne obuhvata:
- prevoz
- boravišnu taksu sa osiguranjem koja se plaća na recepciji i iznosi 1 eura dnevno po osobi, odnosno 0, 5 eura dnevno za decu od 12 do 18 godina. Osobe mlađe od 12 godina nisu u obavezi da plaćaju boravišnu taksu.
- piće u restoranu objekta tokom boravka
- zdravstveno osiguranje
- individualne troškove
- nepomenute usluge

Doplate:
- doplata 1/1 studio 80% od cene u tabeli

Cena aranžmana 115€

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (Aik Banka) na dan uplate.

Način plaćanja:
Gotovinski, platnim karticama - 30% od cene ukupnog aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska ili odloženo - na 2 jednake mesečne rate čekovima građana, uz deponovanje čekova najkasnije do 15 dana pre polaska.

Opis smeštaja:
Banbus Lux studio apartmani
Nalaze se u samom centru Budve, nepunih 400 metara od šetališne i kupališne zone, u neposrednoj blizini autobuske stanice, na nepunih pet minuta od cafe Trokadera i ostalih klubova, kafića, restorana...a u sklopu samog objekta se nalazi i prodavnica. Novootvoreni studio apartmani pružaju potpuni komfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Budvi.

Cena autobuske karte za putnike koji koriste uslugu prevoza:
- Odrasle osobe -3.400, 00 - povratna karta
- Deca do 10 god.-3.200, 00- povratna karta

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja:
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%