sledeća
Hotel Bella Vista
Hotel Bella Vista

Aparthotel Shine

Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Aparthotel Shine
Usluga nocenje/doručak, cene po apatmanu i danu

Minimalan boravak 7 nodenja, za kradi boravak cena se uvedava 20%
Bečiće odlikuje dugačka peščana plaža, dobro razvijena infrastruktura i odlični hoteli. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor. Kada su u pitanju po čemu se poznati Bečići plaža duga 2km je još davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi.
Još jedan veliki plus je što je se veliki broj restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi se duž plaže, što može samo da vam upotpuni ugođaj.

Kada su u pitanju Bečići Crna Gora može da se budvanskom pohvali rivijerom kakva se retko gde sreće, a glavni deo te rivijere upravo su Bečići. Glavni ukras Bečića je obalski korzo, spojen sa pešačkim tunelom kroz usko poluostrvo, što je rezultiralo sjedinjavanjem budvanske i bečićke obale.

Kao što smo prethodno rekli, plaža u Bečićima je zaista nešto posebno i nikako vas neće razočarati kvalitetom. Na nekim mestima je široka do 100 m, i na njoj ćete naći sve što i treba da ima jedna plaža - mnogo prostora za leškarenje i odmaranje na suncu. Ovu 2 km dugu rajsku plažu na mnogim mestima presecaju sezonski potoci, od kojih preko leta budu vidljiva samo prazna korita, a tu su i vrtovi puni čempresa koji pružaju poseban šarm.

Aparthotel Shine
Lokacija:
Smešten na samoj obali sa pogledom na zaliv, plažu, Sveti Stefan i ostrvo Sveti Nikola idealan je izbor za ljubitelje hotela sa stilom koji uživaju u modernom dizajnu i žele biti u centru uzbudljivih dešavanja.
Sadržaj smeštaja:
U ponudi su moderno uređeni apartmani sa balkonom i pogledom na Budvanski zaliv, na grad Sveti Stefan i na ostrvo Sveti Nikola. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Svi apartmani su klimatizovani i imaju flat-screen TV. Sve smeštajne jedinice sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i trpezarijom. Kupatila su opremljena tušem i bideom.
Jednosobni apartman sastoji se od denvnog boravka u kome se nalazi kožna garnitura /fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski ležaj dimenzija 160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bežični telefon, podno grejnje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sedenje; kuhinje sa šankom, barskim stolicama, šporetom sa ravnom pločom i rernom i respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. U spavaćoj sobi francuski ležaj, garderober/ormar sa ogledalom, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.
Dvosobni apartman (80M2) sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi kožna garnitura/ fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski lezaj dimenzija 160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bezični telefon, podno grejanje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sjedenje. U kuhinji šank, barske stolice, šporet sa ravnom pločom i rernom, respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. Spavaća soba sadrži francuski lezaj, garderober/orman sa ogledalom, toaletni sto, tabure, intimno svetlo, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.
Dvosobni apartman 85M2 sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi kožna garnitura/ fotelja, dvosed, trosed (rasklapanjem dobija se francuski lezaj dimenzija 160x200), klub sto, smart TV, BBM TV kanali, bezični telefon, podno grejanje, električne roletne, terasa opremljena sa garniturom za sjedenje. U kuhinji šank, barske stolice, šporet sa ravnom pločom i rernom, respiratorom, frižider, mašina za suđe, garnitura za sedenje. Spavaća soba sadrži francuski lezaj, garderober/orman sa ogledalom, toaletni sto, tabure, intimno svetlo, smart TV od 32 inča, sef, električna roletna. Kupatilo je od belog mermera opremljeno modernom staklenom tuš kabinom, bideom.

Svaki apartman sadrži:
- trpezariju, 1 ili 2 spavace sobe
- kuhinju sa kompletnom opremom, frižider, klimu, TV SAT, TWC
- parking mesto uključeno u cenu

Cena uključuje:
- doručak (servira se u apartmanu) i parking mesto.

Doplate
- boravišna taksa i osiguranje (placa se na recepciji) odrasli 1, 50 eur, deca od 2 do 12 godina 0, 50 eur, deca od 12 do 18 godina 1, 00 eur
po osobi i danu.

Program putovanja:
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U cenu putovanja je uključeno:
- Smeštaj u hotelu
- Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U cenu putovanja nije uključeno:
- Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja
- Mmeđunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu INTESA banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Uplata do polaska:
- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

Odloženo plaćanje:
40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- Čekovima građana - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.12.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Kreditnim karticama (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem administrativne zabrane - na 6 ili 9 rata sa firmama sa kojima agencija Supernova travel ima sklopljen ugovor.

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama organizatora putovanja moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Generali Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj0011/2018 od 10.01.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2018-

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • https://www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude