Nudistički centar Ada Bojana

Nudistički centar Ada Bojana
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi11 danasobapolupansionbez prevozadetaljnije
Specijalna akcija:
- Platite 6 - dobiješ 7 dana
- Platite 10 - dobiješ 12 dana
- Platite 12 - dobiješ 14 dana

Akcija važi za boravak gostiju koji traje do 30.06.2018. godine i koji započinje posle 01.09.2018. godine za sve tipove soba. Popust se ne odnosi na naplatu boravišne takse.

Prodaja ovih aranžaman traje do 31.05.2018.

Boravak u naznačenim periodima nije striktno određen već korisnik može sam izabrati željeni period i dužinu boravka, pri čemu će se preračun vršiti u odnosu na navedene cene.
NC “Ada Bojana” je smešten na najjužnijoj tački crnogorske obale (18 kilometara od Ulcinja), na peščanom ostrvu koje je 1852 god. reka Bojana nanela plaveći svoje ušće. To je jedinstveno ostrvo na Jadranu. Veličine oko 600 ha. Ima bogatu floru i faunu – na njemu se sreću razne biljke i primerci ptica. Bogatstvo njenih voda ribama, neprohodnost njenih šuma, peščana obala dužine 3.800 metara čine je jedinstvenom turističkom atrakcijom. Blaga mediteranska klima sa preko 217 sunčanih dana godišnje i kupališnom sezonom od aprila do novembra i kao šećer sitan pesak sastavljen od silicijumskih stena, školjki i korala blagotvorno deluje na organizam. Ostrvo je jedinstvena oaza nudizma u našoj zemlji. Kutak gde se poklonici nudizma i ljubitelji avantura mogu osamiti i prepustiti blagotvornim čarima talasa i plitkog mora ili rashladiti na mestu gde reka Bojana završava svoj tok.

Nudistički centar “Ada Bojana” nudi smeštaj u bungalovima tipa L, A i B. Svi objekti su locirani neposredno uz more, a gostima se nudi usluga na bazi polupansiona sa ishranom u centralnom restoranu. Doručak i večera je po principu “švedski sto”.
Tip L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodica. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.
Tip A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom.
Tip B: Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.

Popusti i doplate:
- Deca do 2 godine starosti imaju besplatan boravak
- Deca od 2 do 10 godina imaju 30% popusta ukoliko koriste poseban ležaj u sobi sa dve odrasle osobe
- Deca od 2 do 10 godina imaju 50% popusta ukoliko koriste zajednički ležaj u sobi sa dve odrasle osobe
- Doplata za 1/1 sobu iznosi 30% u tipu A i B. U vansezoni je (uz saglasnost službe prodaje) moguće i u tipu L uz doplatu od 60%
- Doplata za boravak kućnih ljubimaca - 5 € po ljubimcu na dan (plaća se na recepciji)
- Doplata za koriščenje interneta u sobama - 1 € po danu za 16 sati korišćenja (plaća se na recepciji)
- Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i plaćaju se na recepciji hotela u iznosu od 1 €

Uslovi i način plaćanja:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Aranžman se može platiti:
- Gotovinski - prilikom rezervacije uplaćuje se akontacija od 30%, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka korišćenja aranžmana,
- Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Dina, Master, Maestro,
- Uplatom na račun agencije Tranšped Tours,
- Čekovima građana ili administrativnom zabranom - prilikom rezervacije uplaćuje se 30%, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana ili otplatom od zarade do 20.12.2018. godine. Rate dospevaju svakog 10-og, 20-og ili 30-og u mesecu.

Uz program važe opšti uslovi putovanja agencije Transped Tours d.o.o. koje je organizator stavio na uvid putniku a koji su
usaglašeni sa Zakonom o turizmu i YUTA standardima

Tranšped Tours

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2637 484
  +381 11 2632 163
 • Adresa:
 • Kralja Petra I 45, Beograd
 • Website:
 • www.transpedtours.rs

Tranšped Tours
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu