Prag - Nova godina 2018.

Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Prag - Nova godina 2018.
Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi 3 noćenja sa doručkom - paket aranžman (prevoz + smeštaj).
Prag, jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privalačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke, Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Idealno je mesto za zaljubljene i za one koji žele da se zaljube. Tako se priča, proverite.
Prag je glavni grad Republike Češke, osnovan na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope i jednu od najatraktivnijih destinacija... Stotine tornjeva uzdižu se ponosno širom celog grada i čine ovaj "zlatni grad" zaista jedinstvenim.

Program putovanja:
1. dan: Beograd – Novi Sad – Mađarska – Slovačka:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan: Češka – Prag:
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto - Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg Orloj, gradska većnica, Tinska crkva, spomenik Janu Husu, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja smeštanje u hotel.
Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativna žurka dobrodošlice u nekoj od poznatih gradskih diskoteka. Noćenje.
3. dan: Prag (Nemačka / Drezden – fakultativno):
Doručak. Mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Drezden je grad, kojeg bez lažne skromnosti, nazivaju Firencom na Elbi. Obilazak obuhvata šetnju centralnim delom grada: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina protestanstska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Zlatni konjanik - Avgust Jaki, Crkva Sv.Ane, Stari trgovački kvart, Kraljevska palata, Brulische terase... Nakon obilaska planirano je i slobodno vreme za samostalni obilazak grada i šoping u mnogobrojnim tržnim centrima uz novogodišnje popuste... Povratak u Prag. Uveče doček Nove Godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima ili fakultativno u nekoj od popularnih diskoteka. Noćenje.
4. dan: Prag (Krstarenje Vltavom – fakultativno):
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost predivnog krstarenja Vltavom uz bogatstvo praških mostova koji je premoštavaju. Uveče fakultativni odlazak na neku od žurki na reprizu novogodišnje noći. Noćenje.
5. dan: Prag (Hradčani – fakultativno) – Češka – Slovačka – Mađarska:
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet “Dvorac na Hradčanima”: upoznavanje gornjeg grada u pratnji lokalnog vodiča (crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, straža na trgu ispred novog kraljevskog dvorca, katedrala Sv. Vita, stari kraljevski dvorac...). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.
6. dan: Srbija – Novi Sad – Beograd:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

Smeštaj:
- Hotel Atlas 3* www.atlashotelgarni.cz/
Atlas Hotel Garni nudi potpuno renoviran, kvalitetan i jeftin hotelski smeštaj s 24-satnom recepcijom, doručkom, u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Praga 9 - Horní Počernice. Sobe imaju sopstvene privatne sadržaje s tušem, umivaonikom, TV-om, Wi-Fi-jem ili LAN-om iznutra besplatno. U ponudi je kontinentalni doručak na bazi švedskog stola
- Hotel Jih Campus 3*
Campus JIH je deo poljoprivrednog fakulteta u hotelskom delu zgrade studentskog kompleksa koji je namenjen za smeštaj turista i zvanično je kategorisan sa *** (zgrada JIH.) Smešten je u Pragu 6 u zelenom delu sa veoma dobrim saobraćajnim vezama. Autobuske linije 107 i 147 voze do metro stanice Djevička koji direktno vozi do Vaclavskog trga (4 metro stanice. ). Sve sobe su sa odvojenim ležajevima opremljene TV sa kablovskom, kupatilo, tuš kabinom, WC, WIFI,recepcija koja radi 24h.Doručak je samouslužni i služi se u G restoran udaljenom 150m.

Aranžman obuhvata:
- 3 noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju u Pragu
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluge pratioca/vodiča tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

Napomene:
- Za putnike koje ne koriste uslugu agencijskog prevoza cena se umanjuje za 20 evra.
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda i Novog Sada.
- Za polazak iz Niša i Kragujevca (Batočina – osim u slučaju više od 20 putnika kada je polazak iz grada) cena iz tabele se uvećava za 10 evra. Prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Fun Group Travel Company (Balkan Fun), kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Način prijavljivanja:
- Popunjavanjem on-line prijave na sajtu
- Dolaskom u poslovnicu Agencije.
- Popunjavanjem prijave kod Agencije

Način plaćanja:
- Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje.
- Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu Halkbank za efektivu

Izleti:
Navedeni opisi i sadržina izleta su informativnog karaktera i mogu biti izmenjeni od strane lokalnih partnera koji su zaduženi za njihovu realizaciju.
- Drezden SR Nemačka - Fakultativni celodnevni izlet sa vodičem u Drezden, biser barokne arhitekture koji se nalazi na obali reke Labe. Kralj August Snažni koji je vladao u 18 veku izgradio je jedan od najimpresivnijih gradova u Nemačkoj sa palatama i crkvama kakvih do tada nije bilo u tom delu sveta i sakupio impresivnu kolekciju nakita i umetničkih dela, koja i danas mogu da se obiđu u nekim od njegovih mnogobrojnih palata Razgledanje istoriskog centra grada peške (bez ulaznica) sa vodičem: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni "Zeleni trezor", palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most… Slobodno vreme za šoping.
- Krstarenje Vltavom - Prag spada u najočuvanije velike gradove Evrope, pa je danas njegovo prostano istorijsko jezgro pod zaštitom UNESKO-a. Grad je zbog svog bogatstva poznat i pod nadimkom "Zlatni Prag".Veći deo grada leži u dolini reke Vltave, dok je ostatak u dolinama 9 malih pritoka. S leve strane u reku se u gradu uliva 5 potoka, a sa desne 4. Reka Vltava spada u simbole grada i sam pojam Praga se teško može odvojiti od nje. Deo reke Vltave kroz Prag dugačak je 30 kilometara. Vltava u Pragu pravi veliku okuku i obilazi devet ostrva. Ovakav doživljaj ne smete propustiti.
- Dvorac na Hradčanima - Hradčani su bili samostalni grad do 1784. godine, kada su postale deo ujedinjenog Kraljevskog glavnog grada Praga. Praški zamak zauzima značajan deo ove gradske četvrti. To jedan od nejpoznatijih zamkova Evrope i prema Ginisovoj knizi rekorda, je najveći zamak na svetu. U pratnji stručnog lokalnog vodiča detaljno obilazimo dvorac na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv.Vita iz 10 veka sa kapelom Sv.Veneslava i grobnicom čeških kraljeva; staru Kraljevsku palatu; baziliku Sv.Đorđa, zatim nastavljamo razgledanje kroz Malostranske namjesti
- Prague by night - Prag je poznat i kao grad mladih i dobrog provoda. Za vas smo pripremili lude žurke u različitim diskotekama u Pragu, uključujući i doček Nove godine po neverovatnoj ceni. Kreni sa nama i očekuj neočekivano jer ovo će biti noći koje ćemo jednog dana prepričavati našoj deci :)​

Balkan Fun

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2686 064
  +381 60 500 61 60
 • Adresa:
 • Balkanska 27, Beograd

  Poslovnice:
  TC Kalča (prizemlje)
  tel: +381 18 310 50 30
  +381 69 500 25 24
  email: nis@balkanfun.rs
 • Website:
 • www.fungroup.rs

Hit ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani