Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom

Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag - 6 dana / 4 noći, autobusom
Zlatni Prag 2017. - 6 dana / 4 noći, autobusom

Cene su izražene u evrima, po osobi (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate)

Polasci: septembar - decembar 2017-11-09

Dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji.
Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva. Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla.Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

Program putovanja:
1.dan Beograd
Sastanak putnika na parkingu kod glavnog ulaza na Sajam za vozila preko puta Eurosalona/Home Centra (ulica Bulevar vojvode Mišića 14) u 21:30h. Polazak autobusa u 22:00h. Polazak iz Novog Sada u 23:00h (parking kod lokomotiva). Noćna vožnja preko Novog Sada i Horgoša, teritorijom Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan Bratislava - Prag
Dolazak u Bratislavu u jutarnjim časovima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Hvjezdoslavove namjesti, Narodno pozorište, Hlavni trg, Rolandova fontana, Gradska većnica, kula Sv.Mihajla, katedrala Sv.Martina… Slobodno vreme za šetnju romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava. Posle kraćeg odmora nastavak vožnje do Praga. Dolazak u Prag u popodnevnim satima. Smeštaj u hotelu. Kasno popodne zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim delom grada. Mogućnost fakultativnog odlaska u nacionalni češki restoran. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3.dan Prag - Hradčani
Doručak. Posle doručka polazak na razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Obilazak dvorca na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv. Vida iz X veka sa kapelom Sv. Venceslava i grobnicom čeških kraljeva; stara kraljevska palata, bazilika Sv. Đorđa, zatim šetnja kroz Molostranske namjesti, prelazak preko Vltave Karlovim mostom, stara kula na mostu, spomenik Karlu IV, šetnja Karlovom ulicom, Starometske namjesti, Starogradski trg sa astronomskim satom “Orloj”, Tinska crkva. Nakon razgledanja predviđen je fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi sa ručkom. Slobodno popodne u centru Praga. Noćenje.
4.dan Prag - Drezden
Doručak. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni odlazak na celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag u kasnimpopodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan Prag - Karlove Vari
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Karlove Vari. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjeevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazak čuvenih banjskih lekovitih izvora i kolonade, Grand Hotel Pupp, crkva Sv. Marije Magdalene, ruska crkva Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscina, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posečuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Slobodno vreme za degustaciju čuvene Becherovke otkrivene pre 200 godina, karlovske oblande, vode sa lekovitih izvora. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
6. dan Prag - Beograd
Doručak. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Češke, Slovačke i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima.

Cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji -Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 4 noći sa doručkom, buffet-servis (samoposluživanje)
- Razgledanje gradova prema programu
- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Međunardno zdravstveno osiguranje.
- Fakultativni programi-izleti.
- Individualni troškovi

Fakultativni izleti:
- Večera u nacionalnom restoranu - 12€
- Vožnja brodom po Vltavi uz buffet ručak u trajanju od 2 sata - 20€
- Dresden - 30€ - Karlove Vari - 25€
Napomenea u vezi fakultative: Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera.

Doplate: Doplatu za jednokrevetnu sobu - na upit

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:
Hotel Hotel Slavia 3*- www.slaviahotel.com Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95 standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak - buffet servis (samoposluživanje).
Hotel Olympic 3* www.olympik.cz Hotel Olympic 3* udaljen je 200m od stanice metroa Invalidovna (na liniji B), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Broj smeštajnih jedinica je 280. Sobe imaju mini-bar, TV, sef, kupatilo. Doručak - buffet servis (samoposluživanje).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovara ̌ cem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turisti ̌ ckih agencija PU YUTA, Beograd, ul. ̌ Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom ̌ na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drustva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%