prethodna
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
sledeća
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg

Hotel Iceberg

Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Hotel Iceberg
Cene su izražene u evrima po osobi za 7 noćenja.

Popust za rani booking u iznosu od 15% važi za rezervacije do 31.10.2017. I uračunat je u cenu.

Popust za rani booking u iznosu od 10% važi za rezervacije do 30.11.2017. I uračunat je u cenu.

Moguć je manji broj noćenja na upit.

Dinarski deo aranžmana 1790, 00 dinara po rezervaciji
Borovec
Na padinama planina Rila, 70 km istočno od Sofije, na nadmorskoj visini od 1350 metara, u staroj borovoj šumi, smešten je Borovec jedan od najstarijih, največih i najpopularnijih ski-centara u Bugarskoj. Zimski centar osnovan je krajem XIX veka kao lovni rezervat bugarskih careva. Od Beograda je udaljen 475 km. Ski-sezona traje do kraja maja i nudi odlične uslove za sve vrste sportova (alpsko skijanje, snowbord, kros kantri, skijanje...). Tačno 15 skijaških staza, od kojih je većina opremljena topovima za proizvodnju veštačkog snega i rasvetom za noćno skijanje, u ukupnoj dužini od preko 58 km, idealne su za sve kategorije skijaša. Staze se prostiru na nadmorskoj visini od 1350 m - 2560 m. Centar raspolaže gondolom, sedešnicama, ski-liftovima (propusna moć oko 15500 osoba na sat). Svi početnici mogu koristiti usluge ski-škole koja važi za jednu od najboljih u Evropi. Osim sjajnih mogućnosti za celodnevno uživanje u zimskim sportovima., Borovec ima veliki broj hotela, barova, kafea, restorana, noćnih klubova, nudeći nezaboravnu zabavu uz domaću i internacionalnu kuhinju. Za ljubitelje dobre hrane u ponudi su tradicionalne bugarske mehane u kojima se može uživati u specijalitetima bugarske kuhinje i bugarskog vina. Borovec je dva puta bio domaćin Svetskog kupa u Alpskom skijanju.
Korisne internet adrese:
www.bulgarski.com/borovets

Iceberg Hotel 4*
Opšte informacije:
Ovaj aparthotel smešten je u samom srcu Boroveca, nalazi se u centru na oko 150m od ski lifta. Ovaj kompleks predstavlja jedinstvenu kombinaciju lokacije, impresivnog dizajna, luksuznog enterijera i prelepog panoramskog pogleda na borovu šumu. Zbog svih navedenih karakteristika hotel je pogodan za odmor tokom cele godine.
Hotel poseduje; recepciju, restoran, room service, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, menjačnicu, prodavnicu, parking (uz doplatu), perionicu rublja, noćni klub, bilijar, ski depo, unutrašnji bazen, wellness centar (fitness, sauna, masaže, jacuzzi), frizerski salon, dečija soba, dečije igralište.
Sve sobe poseduju: odgovarajući broj ležajeva, grejanje, TV, telefon, balkon, LAN internet, kupatilo, tuš, fen za kosu.
Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).
www.hoteliceberg.bg

Program putovanja:
1.Dan Dolazak u izabrani hotel (najkasnije do 19 h) i smeštaj u sobe/apartmane najranije od 14 h. Slobodno vreme. Noćenje.
2. do -3 - 4...pretposlednji... dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj sobi/apartmanu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10 h, osim ako po pravilima hotela nije drugačije predvidjeno. Povratak za Srbiju.
Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Doplate:
Boravišna taksa: 1 evro dnevno po odrasloj osobi; 1 evro dnevno za decu do 12 godina starosti.
Obavezna Novogodišnja večera (31.12.) 80 evra za odrasle / 40 evra za decu od 2 - 12 godina.

U cenu aranžmana je uračunato:
- 7 noćenja u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi polupansiona
- korišćenje bazena, fitness
- usluga agencijskog predstavnika (inopartnera)

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Dinarski deo aranžmana 1790, 00 dinara po rezervaciji;
- Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza: Beograd - Borovec - Beograd 50 evra, jedan pravac 30 evra. Polazak iz Beograda je svakoga petka oko 21.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele) sa parkinga sportskog centra " Milan Gale Muškatirović" (bivši 25. maj, Dorćol).O tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni 2 dana pred put. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi (minimum za transfer 4 plativa putnika). Povratak sa Boroveca od 15.00h po lokalnom vremenu. Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.
- Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predviđeno).
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, lične troškove i sve ostalo ššto nije navedeno pod “cena putovanja uključuje”.
- Ostale obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika.
- Ski pass - postoji mogućnost doplate u agenciji, kao i povlastice na osnovne pakete ski pass-a (osim u određenim terminima koji su posebno naznačeni).
Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Važne napomene:
- Program je individualan, rezervacija se vršei na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije " Kontiki Travel& Service ”d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Uslovi vezani za rani booking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate.
- Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu.
- Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
- Putnici sa sopstvenim prevozom u hotel ulaze subotom, sami se prijavljuju na recepciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
- Polazak autobusa iz Beograda je svakoga petka oko 21.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele) sa parkinga sportskog centra " Milan Gale Muškatirović" (bivši 25. maj, Dorćol).O tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni 2 dana pred put. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi (minimum za transfer 4 plativa putnika). Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
- Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela oko 15:00 po lokalnom vremenu. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima, na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS - om.
- Polazak 16.12.2017. kao i polazak posle 11.03.2017. Biće organizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika da bi se prevoz organizovao). U slučaju manjeg broja putnika Kon Tiki Travel ima pravo da otkaže polazak 5 dana pre polaska.
- Kategorizaciju objekta u Bugarskoj vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funksciji za šta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
- Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.
- Ishrana je na bazi švedskog stola. Hotel zadržava pravo da usled nedovoljnog broja gostiju na početku ili kraju sezone večera bude po principu izbora 2 jela.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
- Raspored sedenja u busu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja; Deca bez obzira na godine starosti moraju imati sedište u autobusu.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service.

Važne i opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.
- KonTiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu