prethodna
Hotel Mura, Borovec
Hotel Mura, Borovec
sledeća
Hotel Radina`s Way
Hotel Radina`s Way

Hotel Radina's Way

Hotel Radina's Way
Hotel Radina
Hotel Radina
Hotel Radina
Hotel Radina
Hotel Radina
Hotel Radina
Rani buking: 27% popusta uračunato u cenu.

Cene su izražene u EUR po osobi za 7 noćenja. Usluga noćenje sa doručkom ili polupansion.
Najstariji i najpopularniji ski centar u Bugarskoj smešten na obroncima Balkanskih planina na kojima se nalazi i najviši vrh na Balkanu (Musala, 2925 mnv). Ski Centar Borovec pokriva severozapadne padine planine Rila što mu uz instalirane mašine za osneživanje i rasvete za noćno skijanje obezbeđuje sezonu skijanja od kraja novembra do maja ima 40km uređenih staza za sve kategorije skijaša. Od podnožja (1300mnv), do staza na vrhu (2750mnv), dolazi se gondolom (kabinama za šest skijaša), i ski liftovima...Osim celodnevnog uživanja u zimskim sportovima, Borovec ima bogatu ponudu: mnoštvo barova, kafea i noćnih klubova koji su otvoreni tokom čitavog dana, odnosno noći, nudeći nezaboravnu zabavu uz domaću i internacionalnu muziku. Za ljubitelje dobre hrane, pića i žive muzike, u ponudi su tradicionalne bugarske taverne, tzv. Mehane, gde se može uživati u specijalitetima bugarske kuhinje i bugarskom crvenom vinu.

Hotel Radina's Way 4* se nalazi oko 2 km od gondole i centra Boroveca.
Sadržaj hotela: Restoran, bar, spa centar, bazen, sauna, đakuzi, fitnes centar, masaže, decija igraonica, konferencijska sala. Besplatne usluge: korišćenje bazena, fitnes sale, saune, parnog kupatila, Wi-Fi u zajednickim prostorijama, parkinga, skijašnice, prevoz do gondole.
Smeštaj:
Sadržaj soba: kupatilo, sef, telefon, WI-FI internet, mini bar.
- Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
- Apartmani lux za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, na poslednjem spratu sa pogledom na planinu.

Program putovanja
Autobusom ili sopstvenim prevozom
1. dan - Beograd - Borovec: (autobusom) Polazak uvek dan ranije u večernjim časovima oko 23.00 sata. Sastanak putnika oko 22.15 sati, odnosno 45 min. pre polaska autobusa. Dolazak u hotel ili aparthotel u prepodnevnim satima. Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14.00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan do poslednji dan - Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan - Borovec - Beograd - Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB. Napuštanje apartmana / studija / hotela do 10 sati.(autobusom) Polazak za Beograd autobusom od 17.00 sati, po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

U cenu putovanja je uključeno:
- smeštaj u apartmanu/studiju/sobi;
- izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge;
- usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uključeno:
- boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu od 5 eur po osobi za ceo boravak ili 1 eur po osobi dneveno u zavisnosti od uslova hotela,
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
- prevoz do destinacije
- individualni troškove

Napomene za autobuski prevoz:
Cena autobuskog prevoza: Beograd – Borovec – Beograd povratna karta 50€ po osobi , jedan pravac 30€ po osobi.
- Polazak iz Beograda je svakoga petka u 21.00h, sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, blok 42 (dan ranije u odnosu na datum iz tabele).
- Organizovan je transfer Novi Sad – Beograd – Novi Sad po ceni od 15 eur po osobi (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana). Povratak sa Boroveca od 17.00h po lokalnom vremenu. Minimum za organizovanje autobuskog prevoza je 30 putnika. U slučaju manjeg broja putnika postoji mogućnost da putnici kod Metroa kod Sofije pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu

Uslovi i način plaćanja:
- Uplata u celosti: Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični dokument,sastavni deo važećeg kataloga.
- Uplata do polaska: 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Odloženo plaćanje: 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- Kreditnim karticama Banka Intese na 6 mesečnih rata bez kamate.

Način plaćanja iz inostranstva:
- uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu;
- Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.

Važne napomene:
- Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja - a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale.
- Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 25 osoba kada se prelazi na meni - klasičan način usluživanja (salata, glavno jelo i desert).
- Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 40 putnika.
- Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.

Napomena: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slucaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slicno, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- Obracun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 eur zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 eur zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zakljucenja ugovora o putovanju tacna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, kradu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlacenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, placa punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. Krevetac za bebu u hotelu se placa i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rodenja i starost deteta u momentu putovanja.
- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- eur kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2016 od 25.01.2016. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300050848 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije